Çalışıp maaşını kocasına yollayan ve sonra kocasından ezile büzüle para dilenen kadınları anlamıyorum. Allahım bu nasıl hayat. Bu nasıl kafa. Bu nasıl eziklik. Bu nasıl hiçlik. Kendi kendinize var olamıyor musunuz

bi erkeğe muhtaç mısınız mecbur musunuz ayakta ve hayatta kalmak için çok mu lazım bir erkek anlamıyorum ki bu kafayı. Erkek ne ya. Ay kafayı yiyeceğim delireceğim. Çalış çabala maaşını başkasına yolla. Mantıklı değil. Asla yapmam. İmkan ihtimal yok. İki dünya bir araya gelse asla kimseye 5 kuruş yollamam. Bi de harçlık isteyeceğim he? Bu forumda öğrendim maaş kartı kocasında olanlar varmış. Ezikliğin nirvanası. Ya siz niye yaşıyorsunuz ki? Çalış. İş yerinde sisteme köle ol. Evde kocaya köle ol. Benliğin, kimliğin, öz değerin ne olacak? Ah ile gel vah ile git. Yaşın 60 oldu mu aklın başına gelsin ama iş işten geçsin. Sinir stres sahibi ol.
Evlilik bu değil. Bu olmamalı. Bir ev boktan bir araba boktan bir daire için hayat heba edilmemeli. Beş para etmez bi koca toplum için doğurulmuş 3 çocuk ve harcanmış 60 yıllık bir ömür... çoğu kadının özeti. Üzgünüm. Çoğunuz busunuz. İster beğenin ister beğenmeyin. İşe git işten gel. Kocayla kavga et. Yat uyu. İşe git. Bla bla... devam...