Evli değilim ama çooooook insandan duydum. Çok fazla uzmanların evlilik yorumlarını dinledim televizyondaki programlardan...
Öncelikle evlilik bumuymuş deme çünkü bu sadece evliliğin bi'parçası :)
Şuan alışma evresindesiniz ikinizde. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha düne kadar yatağımızı yadırgayıp başka yatakta hatta yastıkta uyuyamayan insanlar olarak tüm hayatımızı değiştiriyoruz resmen kolay şey mi? Şıp diye nasıl güllük gülistanlık olsun :)
Sakin olmaya çalış, eşin de çalışsın. Sinirlendin mi başka odaya geç kendine köpüklü bi'kahve yap. Çünkü bil ki geçecek bu sadece bi'dönem.
Ben iki buçuk yıldır adamın elini tutuyorum güya çok tanıyorum ama evine gittim mi ev halini görüyorum ya çok farklı geliyoEminim evlensek batacak gözüme bi'şeyler çünkü daha rahat olacak
Annemler 27 senedir mi ne evli annem ilk günleri aynı senin gibi anlatır. Evlendiğime pişman olmuştum der ama sonra babam hep iyi ki'si olmuş. Şimdi bi'de sizde otorite kurma olayı da var oyüzden çatışmalara he de geç yıpratma kendini.
lutfen kendını yorma ben ona ılk yorumda gıt uyu kocnla dedım gıttı sen bızım uyuymayanlar topiğine don bebişim
Olsun sabah gelince okur
Konu konu geziyorum, gelirim şimdi
Oooyy o evliliğin ilk ayları çok zor geçer. Ben bırak eşimle anlaşabilmeyi eve bile kendi evim gözüyle bakamıyordum ki. Şöyle bi gece kendi yatağımda uyusam keşke diyordum düşün artık halimi. Zamanla düzelir herşey yoluna girer çok takma. Kendine çevre edinmeye çalış, arkadaşların olsun kocaya odaklanma sürekli.
Ama çok çok rahatsızsan tartışmalardan otur güzellikle konuş. İçinde kalanları hep söyle, kızdığın şeyleri hep söyle, üzüldüklerini hep söyle eşine evliliğin boyunca. Ama kızmadan kavga etmeden yap bunu.
Oturup konusmak mumkun degil dinlemiyoki cekip gidiyo...
Bende suan bu evi kendi evim gibi goremiyorum , cok karisik.duygular yasiyorum..
Konuyu acip ve acmama konusunda cok kararsizim aslinda. Ama gercekten suanda cevremden kimseyle paylasmam dogtu olmaz gibime geliyor..
Neyse konuya geleyim.
Esimle yaklasik 3 yildir beraberiz evlenelide yaklasik 4 hafta oldu , Cok seviyorum ve sevildigimdende eminim.
ama.ne olduysa evlendikten sonra oldu !!
Evet sadece 4 hafta oldu evleneli ama tartisma ustune tartisma yasiyoruz ve bu durum benim canim SIKMAYA basladi. Normal tartismadigimiz zaman hersey yolunda sevgi dolu insan. Ama en ufak bir konuda konusamaz olduk , hep o hakli dinlemiyo.bile artik.beni tartisinca.. kimseyede anlatamiyorum bu durumu ve kotusu evlendikten sonra.sehir degistirdim tanidigim kimse yok suan burda. Ama onun herseyi var arkadasi ailesi , hepsi burda. Tartisip konusmadigimiz zaman tek basina duvar izliyorum ama pasam umursamiyo bile.cunku oyalanacak herseyi yaninda.
bayanlar yardim.edin lutfen , bu tartismalarin nedenj ne olabilir .. ben sucsuzum demiyorum bende elbete sucluyumdur , ama ben.konusmaktan yanayim , o oyle degil hemen kestirip atiyo dinlemiyo beni. Konusmama izin bile vermiyo.
Oturup konusmak mumkun degil dinlemiyoki cekip gidiyo...
Bende suan bu evi kendi evim gibi goremiyorum , cok karisik.duygular yasiyorum..
Konuyu acip ve acmama konusunda cok kararsizim aslinda. Ama gercekten suanda cevremden kimseyle paylasmam dogtu olmaz gibime geliyor..
Neyse konuya geleyim.
Esimle yaklasik 3 yildir beraberiz evlenelide yaklasik 4 hafta oldu , Cok seviyorum ve sevildigimdende eminim.
ama.ne olduysa evlendikten sonra oldu !!
Evet sadece 4 hafta oldu evleneli ama tartisma ustune tartisma yasiyoruz ve bu durum benim canim SIKMAYA basladi. Normal tartismadigimiz zaman hersey yolunda sevgi dolu insan. Ama en ufak bir konuda konusamaz olduk , hep o hakli dinlemiyo.bile artik.beni tartisinca.. kimseyede anlatamiyorum bu durumu ve kotusu evlendikten sonra.sehir degistirdim tanidigim kimse yok suan burda. Ama onun herseyi var arkadasi ailesi , hepsi burda. Tartisip konusmadigimiz zaman tek basina duvar izliyorum ama pasam umursamiyo bile.cunku oyalanacak herseyi yaninda.
bayanlar yardim.edin lutfen , bu tartismalarin nedenj ne olabilir .. ben sucsuzum demiyorum bende elbete sucluyumdur , ama ben.konusmaktan yanayim , o oyle degil hemen kestirip atiyo dinlemiyo beni. Konusmama izin bile vermiyo.
Mektup yazdiniz mi sonuc nasıl oldu ben de yazmayı düşünüyorum artık konusamiyoruz çünkü küs küs oturuyoruz ben de sevmiyorum bunuHepinize cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Evet alisma surecindeyiz ve bu cok sancili bir surec sanirim...
benim veya onhn fark etmiyo , yaptigimiz hersey gozumuze batiyo tahmul edemiyoruz sanki birbirimize ...
sakin olmaya cakisiyorum konusmaya calisiyorum ama daha cok abartiyor ve bende dayanamiyorum artik inatlasiyorum. Sonrada sen degistin vs gibi seyler soyluyor..
mektup fikrini denicem bakalim olur insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?