• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bumuydu Allah aşkına bezdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
3 senelik evliyim bir buçuk yaşında oğlum var eşim çok tuhaf hiç konusamiyoruz anlaşamıyoruz bir gün iyi bir gün kötü biriyle çalışıyor ne yaptığı belli değil boşanmayı çok istedim yapamadım babamın evine gittim bir ay kaldım geldi gözümü boyadı aldı beni yine başa döndük hakaret etme diyorum ediyor onun hayatında çöpmüşüm gibi hissediyorum sadece yatak işinde kullaniliyorum sanki kafasina göre gider gelir hesap vermez sorarsın ne biçim insansın v.s tarzı lafları çok kullanır ailesine karşıda aynı bilmiyorum hiç mutlu değilim kurtulmak istiyorum eskisi gibi neşeli olmak istiyorum çalışmıyorum çalışmak istiyorum depresyona girdim sinirlı oldum iyice psikolojik yardım almak istiyorum param yok iyice cikmazdayim napicam ben adam arkadaşlarının yanında bülbül evde ses yok inanın sebebi ne diyorum pişkin pişkin suratıma bakıyor sevgisizce dışarda ne halt ettiğini bilmiyorum telefonda birşey yakalamadim

Hep mi böyleydi? Yani gelgitli...
Zamanla amaan ne de olsa aldım hatunu , yaptım birde çocuk moduna mı girdi? Geneli böyle yapıyor erkeklerin.
Keşke hemen dönmeseydiniz ailenizin yanından iyice burnu sürtülseydi belki kıymet bilirdi.

Ailemde ona kızıyor zaten döndüğüme, bende pişmanlığını yaşıyorum hep böyleydi hiç duzelmedi herşey kursagimda kaldı

3 senelik evliyim bir buçuk yaşında oğlum var eşim çok tuhaf hiç konusamiyoruz anlaşamıyoruz bir gün iyi bir gün kötü biriyle çalışıyor ne yaptığı belli değil boşanmayı çok istedim yapamadım babamın evine gittim bir ay kaldım geldi gözümü boyadı aldı beni yine başa döndük hakaret etme diyorum ediyor onun hayatında çöpmüşüm gibi hissediyorum sadece yatak işinde kullaniliyorum sanki kafasina göre gider gelir hesap vermez sorarsın ne biçim insansın v.s tarzı lafları çok kullanır ailesine karşıda aynı bilmiyorum hiç mutlu değilim kurtulmak istiyorum eskisi gibi neşeli olmak istiyorum çalışmıyorum çalışmak istiyorum depresyona girdim sinirlı oldum iyice psikolojik yardım almak istiyorum param yok iyice cikmazdayim napicam ben adam arkadaşlarının yanında bülbül evde ses yok inanın sebebi ne diyorum pişkin pişkin suratıma bakıyor sevgisizce dışarda ne halt ettiğini bilmiyorum telefonda birşey yakalamadim

telefonda bir şey yakalasanız ne olur yakalamasanız ne olur
sevgi görmüyorsunuz
değer verilmiyorsunuz
gerisi boş

tekrar dönemez misiniz baba evine?

Çocuğu kime birakcam diye düşünüyorum kv bırakamam bugün diyorum ki arkadaşının çocuğu varmı cevap sanane ne arastiriyosun git kendine uğraş bul ilgilenme

Yüzüm yok utanıyorum hep sallantiliydi evliliğim bu baş belası alışkanlık varya birakamiyorum nereden sevdim keşke sevmeseydim valla yakalasam daha emin olucam millet laf anlamıyor çünkü gittim diye herkes beni suçladı akrabalardan ne olursa olsun durmaliymisim şiddet görmüştüm son gidisimde sebeb vardı yani

Yüzüm yok utanıyorum hep sallantiliydi evliliğim bu baş belası alışkanlık varya birakamiyorum nereden sevdim keşke sevmeseydim valla yakalasam daha emin olucam millet laf anlamıyor çünkü gittim diye herkes beni suçladı akrabalardan ne olursa olsun durmaliymisim şiddet görmüştüm son gidisimde sebeb vardı yani
Canım kafana koyup ayrılacaksin o zaman. Şiddet görüp geri dönmen büyük hata olmuş.

Ailende arkandaysa hiç düşünme yine baba evine git ve zamanla iş bulup çalışarak daha düzenli mutlu bir yaşantın olur... seviyorum onu onutamam deme, ilk aylar çok zor olur geceler boyu ağlarsın, ama sonra iyiki dersin!!!!

Hep mi böyleydi? Yani gelgitli...
Zamanla amaan ne de olsa aldım hatunu , yaptım birde çocuk moduna mı girdi? Geneli böyle yapıyor erkeklerin.
Keşke hemen dönmeseydiniz ailenizin yanından iyice burnu sürtülseydi belki kıymet bilirdi.
Konuyla alakasız ama az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Darısı başıma :)

Konu sahibi şiddet varsa ne yaparsan yap düzelmez. Üzgünüm ama öyle.

Ben o süreçten korkuyorum hemen iyiki boşandım evresine gecmek istiyorum sevdigimede pişmanım diyorum ya ailesinin yaninda mal felan diyor bazen aşagiliyor valla bazen bir değişiyor sevgi pitircigi dengemi bozdu benimde

Konuyla alakasız ama az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Darısı başıma :)

Konu sahibi şiddet varsa ne yaparsan yap düzelmez. Üzgünüm ama öyle.
Oyy canım sağolasın , rabbim sizlere de tattırsın inşallah. Sağlıkla sıhhatle tez vakitte... ;)

Bu ana babalar daha napsın kızına sahip çıkıyor kız adam dövsede sövsede yine koşa koşa adamın kucağına atlıyor.

Ailesine bile aynıysa bu adam değişmez..her boşanan nasıl yapıyorsa çocuk küçükken sende yapabilirsin..adamın olumlu hiçbir tarafı yok şiddet bile gösterdiğine göre.

Tatlım emeksiz yemek olmaz.
Biraz güçlü ol. Kendine gel. Ne zamana kadar böyle süklüm püklüm yaşayacaksın. Ailen arkandaysa asla korkma . Dik dur ve harekete geç.

Akrabayiz heryerde karşıma çıkacak cesaret edemiyorum bosaniyorum diye çok kötü baktı bana eşimin ailesi öncelikle iş bulmayı hedefliyorum kendime güvenim gelsin ondan sonrası gelir diye düşünüyorum zaten kendi salakligima yanıyorum başka değil deli oluyorum başıma bu olaylar geldi diye erken yaşta evlendim milletin gazına geldim şimdi o millet yok yanımda güzelim hayatımın içine ettiler onun öfkesi bambaşka psikolojim bozuldu iyice destek almam lazım galiba

Kendimi bu duruma düşürdüm diye deli oluyorum resmen ya öyle çirkin de değilim bakimliyim dışarı çıksam bakıyorlar yüzük takmasam bekar gibiyim yanlış anlamayın kızlar ovmuyorum kocamın aptalligindan bahsediyorum benim kocam beni çöp gibi görüyor ulaştığının nankoru olur insan diye boşuna demiyoruz

Back
X