• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bumuydu Allah aşkına bezdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence çalışmaya başla. Iş bul, çevre edin sosyalles. Bi ne olduğunu şaşırsın, kaybetme korkusu yaşasın. Onsuz da olabileceğini görsün

Katılıyorum.

Erkek kadının çalışma hayatında başarılı olduğunu gördükçe, davranış, konuşma ve yaklaşım tarzı oldukça değişiyor. Bunu yaşamış ve tecrübeyle sabitlemiş biri olarak söylüyorum size. İnanın çok daha değerli ve başı dik oluyorsunuz. Yeri geldiğinde rest de çekebiliyorsunuz.

Evliliğe hazir değilmiş aklına girmişler niyeti yokmuş vay efendim bizi niye evlendirmisler , o kadar emek ver tedavisini bekle işsizliğine katlan herşeyine katlan adam duzelsin işi olsun sağlığına kavussun şimdide anlaşamıyoruz oldu tırnağını feda etmiycen bu erkek milleti için çocuğum babasına çok düşkün onada kiyamiyorum hic

Evliliğe hazir değilmiş aklına girmişler niyeti yokmuş vay efendim bizi niye evlendirmisler , o kadar emek ver tedavisini bekle işsizliğine katlan herşeyine katlan adam duzelsin işi olsun sağlığına kavussun şimdide anlaşamıyoruz oldu tırnağını feda etmiycen bu erkek milleti için çocuğum babasına çok düşkün onada kiyamiyorum hic

Boşanınca babalıktan da boşanmayacak sonuçta, birbirinizden boşanacaksınız. Çocuğuna sırf boşandığı için babalık etmeyecekse o adam baba olamamış demektir zaten. Boşanmış olduğu halde çocukları için eski eşleriyle görüşen bir sürü insan var.

Is bulup calisin
Arkadasliklar edinin ve sosyallesin

Ben baktim ki esim ilgi göstermiyor aliyorum basimi cikiyorum geziyorum arkadaslarla bulusuyorum keyfime göre
Bikac gün arka arkaya yapiyorum (hemde süslenip cikiyorum:KK48:) o bikac gpn sonra bi bakiyorum ilgi üstüne ilgi :super:

Sevgimin bitmesini istiyorum artık kesin kararlı olmak istiyorum ondan mesaj beklemek istemiyorum yada düzelir ümidi ayrılık evresi işte bunları yaşamak zor geliyor bana oğluma her bakışımda aklıma gelmesin istiyorum ama ne çare

Eşim çok kısıtlıyor beni ama artık bende acilicam keyfi bilir ha birde ise gidiyor oturduğumuz yere yakın oturan iş arkadaşı varmış bayan her sabah onu da alıp ise gidecek ve geleceklermis eşim 29 bayan 38 yaşında bekar nisanlimiymis neymiş sorun ettim siz olsanız etmez misiniz kıskandım yani

Sen boşanmazsın ablacım, böyle bir ömür çekersin. Kendince dert dökmeye gelmişsin işte. Allah cesaret versin, vermiyorsa da bari duyarsızlaşmanı sağlasın. Böyle ömür geçmez, çile resmen.

Aynı heriften bn de de var
Döver küfür hakaret bağırıp çağir ma vs
Bn bi de çalışıyorum ne garip dimi hem paramın krş bile dokunma hiç o ihtiyaçları kafasındaki bütçeye göre alır bn de eksik varsa derim yapılır
Bi evladım var bir yaşında o da olmasa delirecem herhalde

Bak şuan bende okadar aradayım ki, senelerce bekledim uğraştım düzelsin diye.. bende senin gibi nerden sevdim bu adamı dedim, bir türlü içimden sevgisini atamıyorum, sevgisini atsam onu düşünmekten vazgeçemiyorum, kendimden çok onu düşünüyorum, ya bensiz mutauz olursa diye çünkü benden başka destekcisi yok... ama böylede evlilik olmaz deyip kendime cesaret verip boşanmaya ikna etmeye çalışıyorum.... bir türlü boşanmak istemiyor... ona karşı kararlı ve güçlü durmaya çalışsa da aslında olan öyle değil.. demem o ki yani sevmek yetmiyor, senelerin boş yere bir umutla yıpranarak geçecek, henüz daha çok geç olmadan kafanda artık bitir, boşan ve hayatına bak...

Back
X