bak canım seni çok iyi anlıyorum. yaklaşık 2 sene vajinusmus problemi yaşadım ve her görüşmede çocuk muhabbeti yaptılar. Allah a şükür sorunumuzu yendik hemen hamile kaldım, hiç umurlarında bile olmadı. bulantılı zamanlarımda çok açım yemek yapamıyorum dedim "hamilelik bu böyle geçecek yapacak birşey yok sende çok acayip bir hamilesin" dedi. doğumdan sonra 1 gece kaldı ortadan kayboldu 2 hafta sonra torunumu çok özledim diye ortaya çıktı.
lohusalık dönemim bitmeden 9 yaşındaki kaynımı bana bırakıp başka bir yere gitti. çocuğu emzireceğim kaynım sürekli dibimde, altını alacağım sürekli yanıma geliyor. zaten emzirme problemi yaşıyordum, silikon göğüs ucu kullanıyordum kızım 1 saatten fazla memede kalıyordu, kaynım var diye mecburen yatak odasında tek başına saatlerce çocuk emziriyordum. neyse kaynım gitti aradan biraz zaman geçti yine gönderdiler 3-4 gün kaldı hergün değişik yemekler yaptım yeri geldi dışarıdan yemek söyledim sonuç olarak evine götürdük, evden içeri girer girmez açım dedi kv"dem çorba ısıtayım" dedi hemen kaynım "yok anne yengemlerde çorba içmekten bıktım" dedi