- 9 Kasım 2018
- 405
- 910
- 18
- 35
- Konu Sahibi Selinseker95
ama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok kiVallahi geyikten banlancaz ben kacardomates biber patlican
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok kiVallahi geyikten banlancaz ben kacardomates biber patlican
![]()
Nurhan damcıoğlu mesela :)Eski türk filmlerinde yaparlardı hep çarliston yav izlemişsinizdir mutlaka. 70'lerin türk filmlerini izlemeyen yoktur di mi? Yoktur yoktur![]()
yokturda adina bakmamistir kimseEski türk filmlerinde yaparlardı hep çarliston yav izlemişsinizdir mutlaka. 70'lerin türk filmlerini izlemeyen yoktur di mi? Yoktur yoktur![]()
Allah icin cok uzulurum yeni banlandim kurtuldum olmasa iyiydiiama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok ki![]()
hahahaKonu sahibi, halk oyunları deneseniz bir de?![]()
Yok ayol o kanto.Nurhan damcıoğlu mesela :)
Abla bu bir uyari mi yoksa cıkıs yapayim mi hic yoktan dısardan takilirim :)Şimdi hepinize halay çektireceğim geyikten![]()
sivas halayiKonu sahibi, halk oyunları deneseniz bir de?![]()
birde bana siz oylemi yaptiniz ilk diye sormusama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok ki![]()
Ay bak şimdi geldi aklıma :))Yok ayol o kanto.
Hani zengin çocukları evde çılgın parti verir, salonun ortasında sigara içerek dans ederler ya ordaki dans işte.
Şimdi hepinize halay çektireceğim geyikten![]()
Ama mune ablacım, konu sahibi dans sormuş. Bu da dans değil mi?
Şimdi hepinize halay çektireceğim geyikten![]()
Biber denince aklaaa hemenn onun adı gelirrr çarlintonn çarlistonn çarlistonnnnnKonu fake mi emin değiliz değil mi? Emin olmadan geyik yapıyorsunuz sonra savunma :)
Siz daha çarlistonu biber çeşidi diye biliyorsunuz yahu:)
Biber denince aklaaa hemenn onun adı gelirrr çarlintonn çarlistonn çarlistonnnnn![]()