- Konu Sahibi goldenbutterfly
-
Bu mesajın aynısının yazılacağını bekliyordum teşekkürler:)cinselliği o kadar kafana takma bence
Bana sizin gibi iyi örnekler lazımValla biz de ölen birşey yok,full time devam..
Sen takma arkadaşlarını..Bu mesajın aynısının yazılacağını bekliyordum teşekkürler:)
Bana sizin gibi iyi örnekler lazım
kesinliklehayır öyle bir şey yok
o onların kendi libidosuzluğu :)
Bu yorum gerçekten çok mantıklı.Sizinle aynı fikirdeyim. Ten uyumlu evli çiftlerden olabilmemiz temennisiyle..Evliliğin aşkı da cinselliği de öldürdüğü yasal birlikteliklere karşı yapılan bir propaganda...
Ten uyumu mükemmel bir sürü evli çift var...
Hiçbir sorumluluğu olmadığı için cinsel sorun yaşayınca ortada bırakacağına evli olsun çözmek için yakınsın, çare arasın.
Bizimki ceyizi gibi Bakiyor ona....mezara goturecek....cokta umrum daaaa...
Umrumda degili neden yazdimmmmm..ahahahhhh....oanda ona baktim.cekirdek citliyoduuu..bi gicik oldumki sormaaa.aslinda cok usuluyorum.kadin oldugumuhissetmiyorum.kesinlikleBen de öyle diyorum ama bu sefer ben daha evli olmadığımdan dolayı "evlenince seni de göreceğiz" yorumuyla karşılaşıyorum. Onlara göre ben de evlenince libidomu yitirecekmişim.
Bu yorum gerçekten çok mantıklı.Sizinle aynı fikirdeyim. Ten uyumlu evli çiftlerden olabilmemiz temennisiyle..
çok tatlı ifade etmişsiniz. Ama bu umrunda olmama meselesini ben yapamazdım herhalde
kesinlikleBen de öyle diyorum ama bu sefer ben daha evli olmadığımdan dolayı "evlenince seni de göreceğiz" yorumuyla karşılaşıyorum. Onlara göre ben de evlenince libidomu yitirecekmişim.
Bu yorum gerçekten çok mantıklı.Sizinle aynı fikirdeyim. Ten uyumlu evli çiftlerden olabilmemiz temennisiyle..
çok tatlı ifade etmişsiniz. Ama bu umrunda olmama meselesini ben yapamazdım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?