evlilik cok cok zor

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
arkadaslar bugün hic bi kursium felan yoktu bütün gün evdeydim sayilir ama daha yani akli basinda bi temizlik felan yapmadim hic de icimden gelmedi esimde 2 vea 3 saate gelckmis masallh hersei de bilio bi süzer önce etrafi ne yapmisim ne yapmamisim gözü kapali bilir sizinkilerde ölemi

Ben evli değilim fakat babamdan örnek veriyim.. babamda aynen söylediğin gibidir eve girer girmez mutfaktan başlar tüm odaları tek tek gezer azcık bişe görsün başlar söylenmeye dırdıra çok sinir bozucu bir durum gerçekten hiç katlanılabilecek bir koca tipi değil :19: Erkek dediğin karı işine karışmaz oturur oturduğu yerde yani ama kimiside böyle işte :20:

Ben evli değilim fakat babamdan örnek veriyim.. babamda aynen söylediğin gibidir eve girer girmez mutfaktan başlar tüm odaları tek tek gezer azcık bişe görsün başlar söylenmeye dırdıra çok sinir bozucu bir durum gerçekten hiç katlanılabilecek bir koca tipi değil :19: Erkek dediğin karı işine karışmaz oturur oturduğu yerde yani ama kimiside böyle işte :20:

ay dimi ya yok benim bababm yazik bisi demezdi susardi ben anliyim diye benim isime gelirdi ama kocalr ölemi yeni zamane kocalari bunlar hele benimki bir bilmediig yok ya onun icin mazaretde bulamiom

ay dimi ya yok benim bababm yazik bisi demezdi susardi ben anliyim diye benim isime gelirdi ama kocalr ölemi yeni zamane kocalari bunlar hele benimki bir bilmediig yok ya onun icin mazaretde bulamiom

Bende sözlüyüm ama bu konuda sanırım benimkiide evlenince bu tip erkeklerden olucak öyle gözüküyor.. Hayır karın pis olur farkedersin söylenirsin uyarırsın bağırırsın çağırırsın bölye bişide yok.. Sadece 1 gün yani 1 gün belki temizlik yapmak ortalığı toparlamak vs içinden gelmiyor insanın ne var yani karşındakide programlanmış robot değil tolerans tanımak çok mu zor hemen dır dır dır dır hiiç çekilmiyor doğrusu babamı çekemezken kocamı nasıl çekerim bilemiyorum :20: benim babam için artık çok geç 20 yıldır anlamayan adam artık hiç anlamaz ama sen en azından tepkini koyabilirsin karışmasına dır dır yapmasına engel olabilirsin diye düşünüyorum bilemiyorum tabiki yinede...

Bende sözlüyüm ama bu konuda sanırım benimkiide evlenince bu tip erkeklerden olucak öyle gözüküyor.. Hayır karın pis olur farkedersin söylenirsin uyarırsın bağırırsın çağırırsın bölye bişide yok.. Sadece 1 gün yani 1 gün belki temizlik yapmak ortalığı toparlamak vs içinden gelmiyor insanın ne var yani karşındakide programlanmış robot değil tolerans tanımak çok mu zor hemen dır dır dır dır hiiç çekilmiyor doğrusu babamı çekemezken kocamı nasıl çekerim bilemiyorum :20: benim babam için artık çok geç 20 yıldır anlamayan adam artık hiç anlamaz ama sen en azından tepkini koyabilirsin karışmasına dır dır yapmasına engel olabilirsin diye düşünüyorum bilemiyorum tabiki yinede...

ahh cnm nerde tek evde konussa milletin yanindada der vala ondan korkuom bide baskalrini örnek gösterir gicik oluom ama cnm adimiz cikmis ev kadini tüm gün evdesin naptin bosmu oturdun uyudunmu...
benimki bekar cok yasadindan hersei bilio vala

ay kızlar işiniz zor vallahi.benim de bir tanıdığımın eşi bööyle mutfakta 2 bardak görse sinirlenir niye yıkamadın diye birini kırarmış.
Allahtan benim kocam farketmez öyle şeyleri yüzüme vurmaz.ben ne zman canım isterse o zaman yaparım ama ben rahat edemem zaten.yalnız bazen öyle bir salmak gelir ki içimden kolumu kaldıramam insanım neticede birşey demez sağolsun.ama yemek konusunda hassastır yemek yapmadıysam kızar.

ay kızlar işiniz zor vallahi.benim de bir tanıdığımın eşi bööyle mutfakta 2 bardak görse sinirlenir niye yıkamadın diye birini kırarmış.
Allahtan benim kocam farketmez öyle şeyleri yüzüme vurmaz.ben ne zman canım isterse o zaman yaparım ama ben rahat edemem zaten.yalnız bazen öyle bir salmak gelir ki içimden kolumu kaldıramam insanım neticede birşey demez sağolsun.ama yemek konusunda hassastır yemek yapmadıysam kızar.

ohh ne güzel yaa en dogrusuda o bende öleim cnm hic sevmem daginikligi felan ama insan dedigin gibi bazen kolunu kaldirasi gelmio oturdugum yerden kalkamadim sabahtan beri herzaman deil tabi de iste misafire gerek yiok bnm kocam sagolsun

kızlar işiniz zor öyle ise..benim kocam öyle değildir. bana yardım için evi süpürür..bulaşıkları tezgahta hiç bırakmaz:16:
hem hiç eve de bakmaz yapmış mı yapmamış mı diye.ki ben bırakmamaya çalışırım zaten..ama olur ya insanın canı bazen hiç bişey yapmak istemez..ozamanlar da da beni hiç sıkmaz uyumluyuz o konuda...:nazar:

Son düzenleme:
ayy canım ya bende tam tersini düşünüyorum keşke eşim bana öyle karışsa diye:1:çok titizimdir söylemesi ayıp belki ondan karışmıyordur ama yapmayınca söylüyor mu diye bir keresinde denedim yine söylenmedi iş yapma camları silme boşver ne uğraşıyosun der üstüme bile karışır gündüz üstümle yat işte ne gecelik giyiniyorsun der bende bu huyuna çok kızıyorum:47:

Çok haklısın arkadaşım evlilik zor. Eşlerimiz ne kadar iyi olursa olsun bütün sorumluluk bizde. Benim eşimde elinden geldiği kadar yardımcı olur ama yemek ütü temizlik her şey bizim üstümüzde. Heleki çalışan biriyseniz...Benimki akşam yemekten sonra başlıyor yarın ne yiycez demeye:56:

Benim eşim de öyle, karışmaz hiç, kendi de yapmaz ama söylenmez de, arada sırada karmançorman yaşarız, yemek olmasa onu da derdetmez. Sağolsun...

Çok haklısın arkadaşım evlilik zor. Eşlerimiz ne kadar iyi olursa olsun bütün sorumluluk bizde. Benim eşimde elinden geldiği kadar yardımcı olur ama yemek ütü temizlik her şey bizim üstümüzde. Heleki çalışan biriyseniz...Benimki akşam yemekten sonra başlıyor yarın ne yiycez demeye:56:

Ay canım kıyamam sana, şimdi bebeiş de geldi, daha da karışacak işler... :emir_bebek: Bu arada yeniden hayırlı olsun tatlım)
Benimki de yemeğe düşkün olsa keşke, geçiştirmeye bayılır. :31:

benimkide sağolsun hiç öyle şeyleri yoktur.karışmaz hatta bana çok yorma kendini der.belkide çok yaptığımdan ama bazen 2 gün evi süpürmediğim olur ama bişey demez.hamileym sağolsun bana yardım bile eder.heleki sevdiği yemeği koyiiim önüne:))

Back
X