evlilik cok guzel ama doyamadim sevdigime

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
Slm kizlar, bilenler bilir belki yeni evliyim 3. 5 aylik,esimle anlasiyoruz cok sukur sakindir kirmaz beni bi saygisizligini gormedim çok şükür sıkmaz beni gezerim karismaz harcligimi verir ilgilenir arar sorar buraya kadar sıkıntı yok oyle aşığım ki ona bisey olucak diye korkuyorum bazen bunlari anlatıyorum cunku iliskimizin boyutunu anlamaz icin ama ama esim gunluk 16 saat calisiyo ayda 2 kez izin kullanir ayon 15 gunu 6 da kalkar diger 15 gun 9 da yorucu isi biliyorum benimde haftanin 3 gunu gece meaaim oluyo 1 de çıkıyorum gece neyse esine doyamadim 4 aydir yorgunluktan mi bilmiyorum haftada 1 anca birlikte oluyoruz opuyorum bi bahane yada bisey soyluyo yarida kaliyo sariliyorum oper beni cekilir ben yanasmiyorum bi kac kez reddetti yorgunum diye oyle kotu hissediyorum ki kendimi ona doyasiya sarilamamak opememek cinsellik konusunda ilgi görmemek oyle yaraliyorki Ağlıyorum her gece o uyuduktan sonra ona doydugum an gelmicek mi beni seviyor sayiyor herseyini bilirim yanlis biseyi yok ama boyle olsun istemezdim evlilik cok guzel ama sevdigine doyamamak ne aci :KK42:

Allah mutluluğunuzu bozmasın diyeyim ve çalışma saatlerini azaltmasını isteseniz. o tempoya vücutu ilerde error verir.

X