Birlikte vakit geçiriyoruz özel günlerde yemeğe çıkarız seyahat etmeyi de severiz ama evdeyken herşey o kadar rutin ki anlatamam üstelik eşim avukat o kadar güzel konuşur o kadar güzel iletişim kurabiliyor ki anlatamam boşanmak için gelenlere çok güzel tavsiyeler verir doğru ve yanlışı biliyor ama asla evde evliliğimiz de öyle değil daha önce de küslük yaşadığımızda biz konuşamıyoruz evlilik terapistine gidelim destek alalım dedim bu düşünceme cevap bile vermedi oysa ona gelen boşanmak isteyen insanlara önce terapi öneriyor nedense kendime çok üzülüyorum hiç bir zaman ilişkiye girmekten kaçmadım arkadaşlarıyla görüşmelerini hiç kısıtlamadım bazen bir hafta boyunca arkadaşlarıyla okey geceleri yapar gece 12den önce eve gelmezdi ben evde sıkıntıdan patlarken ona anlayış gösteririm ben ona sesim yükseldiğinde bağırıyorsun dediğinde hemen ses tonumu düzeltirim o bunları görmüyor mu bu akşam iftar için annesine gitti üstelik benim haberim bile olmadı kardeşinden öğrendim merak edip orda mı diye sordum ne kadar kötü bi durum biliyor musun ne yapacağımı bilmiyorum o kadar tükenmiş hissediyorum kendimi