- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Argo sözlere alışmak mı !!! Yok artık daha neler. Neden sindiresiniz ki o çirkin kelimeleri. Yok böyle birşey..3yillik evliyim esimle iyi anlasiyoruz ama esim sinirlendigi zaman bagrir kizar argo kelime kullanir ve bunlar benim cok zoruma gidiyor siniri gecince hic bisey yokmus gibi gonlumu almaya calisiyor ama kiriliyorum soguyorum, o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor sizin eşlerinizde boyle mi bu duruma alismalimiyim veya baska cozum yollari mi bulmaliyim?
Aynı şeyleri yaşıyordum ama o sakinleşip gönlümü alırken bende cevabını veriyordum eskisi gibi kalmadı şimdi şükür .3yillik evliyim esimle iyi anlasiyoruz ama esim sinirlendigi zaman bagrir kizar argo kelime kullanir ve bunlar benim cok zoruma gidiyor siniri gecince hic bisey yokmus gibi gonlumu almaya calisiyor ama kiriliyorum soguyorum, o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor sizin eşlerinizde boyle mi bu duruma alismalimiyim veya baska cozum yollari mi bulmaliyim?
Yok ya !o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor
Benim eşim de bir defa trafikteyken böyke bir küfür etti .öndeki aracın şoför koktuğunu görmeye çalıştım .adamın mi dedim ? Gerçi cinsiyet farketmez ama sakince çıldırdım. Bir daha da duymadım .eşim sürekli a.... k... der.. ben evlenmeden hiç küfür etmezken eşim sayesinden öğrendim valla
Cok siradan basit seyler birden buyuyorYok ya !
"Mazlumu getirin bana " der gibi !
Karşılık verebilirsin/vermelisin lakin bağırarak değil .sakinliğin onu da yumuşatır. Böyle kuduracağı kadar ne yaşıyorsunuz ?
Küfür ,hakaret ,bağırma gibi durumlarda peygamber olsam susamazdım herhalde .ayrıca küfür kabul edilemez .şiddetin laciverdidir çünkü ..
Soguk davraniyorum ve sizin dediginiz gibi bir piskologa filan gitmesini soyluyorum ama gitmiyorAnormal bir duruma neden alışmanız gereksin ki? Sizin alışmanız değil, eşinizin doğru düzgün iletişim kurmasını ve saygı göstermeyi öğrenmesi gerekiyor. Bu tür saygısızlıkların bir bahanesi olamaz, çok sinirliydim, kontrolümü kaybettim bilmem ne diye. Siniri yatışınca hiçbir şey olmamış gibi davranıyor diyorsunuz, peki siz nasıl davranıyorsunuz? Yüzüne bakmayın, tavrınızı koyun, öfke kontrolü sorunu olduğunu kabul etmesini ve kendi kendine aşamayacaksa bir uzmandan yardım alması gerektiği konusunda ısrarcı olun. Yoksa ömür boyu çekilecek bir şey değil bu.
Mecburen sinirlenince yanindan uzaklasiyorum cunku bende kendime engel olamayip ona zarar vermek istemiyorum biz bu durumu haftada 3kez kesin yasiyoruzBiz sinirlenince aynı odada durmuyoruz. Hatta bir yarım saat bazen 1 saat ayrı takılıyoruz.
Eşim normalde sakindir ama tersi pistir.
Argo kelime pek kullanmasak da, ikimiz de kırıcı konuşmayı iyi biliyoruz :)
O yüzden eşiniz sinirlendiğinizde yalnız bırakın.siniri geçince zaten pişman oluyormuş.
Bu durumu çok sık yaşıyorsanız da profesyonel yardım alın. Öyle kafasına göre ana avrat sövmekle evlilik yürümüyor. Kendini düzeltmek zorunda.
Mecburen sinirlenince yanindan uzaklasiyorum cunku bende kendime engel olamayip ona zarar vermek istemiyorum biz bu durumu haftada 3kez kesin yasiyoruz
Bu duruma tabiki alışmamalısınız. Normal olan bu değiş eşiniz öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeli gerekirse uzman desteği alarak3yillik evliyim esimle iyi anlasiyoruz ama esim sinirlendigi zaman bagrir kizar argo kelime kullanir ve bunlar benim cok zoruma gidiyor siniri gecince hic bisey yokmus gibi gonlumu almaya calisiyor ama kiriliyorum soguyorum, o sinirliyken benim karsilik vermemi istemiyor verince dahada sinirleniyor sizin eşlerinizde boyle mi bu duruma alismalimiyim veya baska cozum yollari mi bulmaliyim?
Eşime gore hic skinti yok o ayni dewam edebiliyor ama benim aklimdan cikmiyor malesefİkiniz birlikte yardım alın.
Ayrı odalara geçin, siniriniz geçince bir araya gelin falan dediğim şeyin sıklığı ayda 1 bile değil...
sizde durum başka bir hal almış.
Haftada 3 kez böyle kavgaların sonunda saygı-sevgi nasıl kalıyor?
Ne bekliyor, psikolojik şiddete ömür boyu boyun eğmenizi mi?Soguk davraniyorum ve sizin dediginiz gibi bir piskologa filan gitmesini soyluyorum ama gitmiyor
Tabiki devam eder hakaret eden o. Sindirme kısmı sana kalıyor.Eşime gore hic skinti yok o ayni dewam edebiliyor ama benim aklimdan cikmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?