Merhabalar.8 aydır evliyiz.Eşimin ailesine yakın mesafede oturuyoruz.Benim sorunum şu.Eşim sürekli ailesinin evine gitmek istiyor.2/3 günde bir mütemadiyen bu böyle.Ben de çalişiyorum, yoruluyorum.Ötesi kendi evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum.Başlarda gittim ettim ama sonra sen git istiyorsan dedim ve gitti her seferinde.Anası babası tabiki gidecek ama evde karısı da var bir yandan.iki gün önce gittik birlikte.Bugün de kandil gidelim dedi ben de iki gün önce gittik.Ben evde dinleneceğim sen git ama çaya gel dedim.Tamam dedi 8 bucuk gibi aradim gel cayı koyacağın diye masadan yeni kalktik dedi çayı burda içicem dedi.Galatasaray maçı var devre arasında gelicem dedi sinirlendim aradim telefonda biraz söylendim sonra maç bitince gelicem dedi vs vs ben de çayımı demledim sinirlendim ağladim içtim kendim çayımı.Eve geldi yastığını yorganını cikardim oturma odasına;yatak odasına geçtim kapiyi da kilitledim kitap okuyorum su an.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.
Ailesiyle zorum yok ama sürekli beni birakip ailesine gitmesi ve telefonlarimi açmamasina sinirleniyorum.Bazılarınız kötü bi yere mi gidiyo annesine gidiyo diyebilirsiniz ama ben kadın halimle yeni evli halimle bu kadar anama babama gitcem diye tutturmadım.Ayrıca karın evde yalnız yemeği bizle yedin çayı da karınla iç evde saatlerdir yalniz demeyen annesi babasına ne denir bilemiyorum.
Evlilikte bu işler nasıl yürüyor.Ben her annesine gittiğinde gitmemekle hata mi ediyorum bilmiyorum.Annesi babası da haftada en az bir kere yemeğe çaya maç izlemeye gelir de yani.görüşmüyor değiliz.