- 14 Mayıs 2022
- 53
- 67
- 8
- 31
- Konu Sahibi geceninsesigibi
ev işlerine çok yardımcı hatta bebeğimiz var 7 aylık bi emzirmediği eksik yani o konularada hiç problem yok. sadece ben herşeyi ben yaparım kısmını çok abarttım hani derler ya güçlü olayım derken herkül oldum sıkıntım o. o kadar herşeyi kendim hallediyorum ki artık o yapar zaten moduna geçti bundan kurtulmak istiyorumBence bu iş biraz erkeğin yapısıylada ilgili bir erken barzo odunsa ona yaparsan yap fayda etmez. Birde değer görmek illa maddi beklenti içinde pahalı hediyelere bağlı bir şey değil. Adamın maaşı belliyse o adamdan pahalı hediye bekleyip alınmayınca değer görmüyorum demek saçma geliyor. Ama evliyken çok fazla her şeyi üstlenmeyi doğru bulmuyorum. Sevgiliyken eşimi çok fazla gözlemledim. Davranışlarını jestlerini konuşma üslubuna vs hep incelerdim. Ona göre davranıyorum. Eşim mesela işi çok ağır olmasına rağmen evde perde astığımı cam sildiğimi balkon yıkadığımı bilmem. Haftada iki kere banyoyu cifler. Dolapları siler. Bazen balkon yıkadığımda çok yordu vs derim niye yıkadın ben yapardım der tamam bir daha yormam kendimi iyi ki varsın diye öperim. Ama adamın içinde olmasa ne yaparsan yap olmaz. Gurur yapmak yok boşa dememişler fazla gurur g… vurur adgjkk