Evlilik Dışı İlişkilere Karşıyım

Aysegulcin

Ağustos Böcüğümm <3<3<3
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
2.128
0
66
Ankara
Merhaba Arkadaşlar ;

OKuyorum yok evliliğe karşıyım , yok ne saçma diyenler var ... Onlara istinaden yazıyorum evlilik olmadan dünyaya masum miniklerin gelmesine , o miniklerin ezilmesine karşıyım ....:42:

çok şükür halimize demekten kendimi alamıyorum canım........:66:

Çok Şükür tabi ki Allah korusun ben evli olup masumane bi şekilde gebeliğimi anneme haber verirken bile yüzümde bi kızarıklık mevcuttu :17:

Evli olmadan anne hadi yine iyisin torununn oluyo "ASLA , ASLA , ASLA " diyemezdim ve Allah bana bunu hiç bi yakınımda uzağımda yaşatmasın :53:

aynen ben de karsiyim, yine o bayan rahat
bi de iliskiye girip hamile kalmaktan korkup buraya konu acanlar var ki onlar daha da sinir bozucu. sonra cocugu aldirmalar sunlar bunlar.

hep batinin yasam tarzi ve buna ozentiler. boooooooooo:57::57::57::57:

aynen ben de karsiyim, yine o bayan rahat
bi de iliskiye girip hamile kalmaktan korkup buraya konu acanlar var ki onlar daha da sinir bozucu. sonra cocugu aldirmalar sunlar bunlar.

hep batinin yasam tarzi ve buna ozentiler. boooooooooo:57::57::57::57:

en azından içinde bi korku oluyo onların ... Şunun rahatlığı bana battı .. ne yalan söleyim iğrendimmm :120::120::120:

hahaaa süpersiniz hemen karsı konu açmıssınız:66:
sonuna kadar destekliyrummm:71:

merhaba arkadaşlar ;

okuyorum yok evliliğe karşıyım , yok ne saçma diyenler var ... Onlara istinaden yazıyorum evlilik olmadan dünyaya masum miniklerin gelmesine , o miniklerin ezilmesine karşıyım ....:42:

:65::65::65: Varollllll . Kk altın kupayı sana takdım etmek ıstıyorum :60:

Son düzenleme:
ya o zaten bi garip :)

ben demek istedim ki hani nikah olmadan cinsellik oluyosa çocuk olabilir dogal olarak. sonra da krokuyolar o zaman basindan yapma adam gibi dugununu bekle.

insanlara ne kadr zor geliyor bu haram dairesini birakip helal dairesine girmek yaaa

Aha da buraya yazıyorum.
O konu düşünce özgürlüğü kapsamında asla kitlenmez.
Ama bu konu insanların yaşantılarına dil uzatamazsınız diye kitlenir.
O konuyu şikayet ettim üye sadece tahrik amaçlı açmış konuyu diye..
Ama yorum yazanlar uyarıldı dikkatli olun diye..

ya o zaten bi garip :)

ben demek istedim ki hani nikah olmadan cinsellik oluyosa çocuk olabilir dogal olarak. sonra da krokuyolar o zaman basindan yapma adam gibi dugununu bekle.

insanlara ne kadr zor geliyor bu haram dairesini birakip helal dairesine girmek yaaa

Bu ipin ucunu fena kaçırmışlardan :60::60: çaresi yok :64::64:

valla bu gençlik nereye gidiyor bilmiyorum :50: :50: 23 yş dayım ki evliyim allahama bin şükür hayatıma mutluluk kattı eşim . evliliğe karşı olup beraber yaşıyor (sözüm meclisten dışarı ) ee yuhh diyorum valla hiç mi edep ar namus yok. allahın helal kıldıgı yolla yaşamak tertemiz evlat yetiştirmek varken harama gitmek dogru mu ? :19: :19: :19:
istiyolar ki hiçç zora gelmeyelim. azcık sıkıldı mı hemen hopp ayrıl digerine o yüzdende hayatın zorluklarını ögrenemiyorlar.. işte karşılarına zor bi durum çıksa hemen bocalıyorlar, yıkılıyorlar , depresyona giriyolar :52: :52: evliyim ve çook mutluyum. eşim benim diger yarım gibi dert ortağım sıkıntımız kederimiz bir. elbette kavga ettiğimizde oluyo ama akıl sahibi insanlar oldugumuz için şükür hallediyoruz :nazar: :nazar:
inanın korkuyorum bu dünyaya cocuk getirmeye şimdi böyleyse kim bilir sonrası ne olur
allah koruya

Aha da buraya yazıyorum.
O konu düşünce özgürlüğü kapsamında asla kitlenmez.
Ama bu konu insanların yaşantılarına dil uzatamazsınız diye kitlenir.
O konuyu şikayet ettim üye sadece tahrik amaçlı açmış konuyu diye..
Ama yorum yazanlar uyarıldı dikkatli olun diye..

hahhahaa :60::60: haklısın adını da insan hakları koyarlar ohhhh :27:

valla bu gençlik nereye gidiyor bilmiyorum :50: :50: 23 yş dayım ki evliyim allahama bin şükür hayatıma mutluluk kattı eşim . evliliğe karşı olup beraber yaşıyor (sözüm meclisten dışarı ) ee yuhh diyorum valla hiç mi edep ar namus yok. allahın helal kıldıgı yolla yaşamak tertemiz evlat yetiştirmek varken harama gitmek dogru mu ? :19: :19: :19:
istiyolar ki hiçç zora gelmeyelim. azcık sıkıldı mı hemen hopp ayrıl digerine o yüzdende hayatın zorluklarını ögrenemiyorlar.. işte karşılarına zor bi durum çıksa hemen bocalıyorlar, yıkılıyorlar , depresyona giriyolar :52: :52: evliyim ve çook mutluyum. eşim benim diger yarım gibi dert ortağım sıkıntımız kederimiz bir. elbette kavga ettiğimizde oluyo ama akıl sahibi insanlar oldugumuz için şükür hallediyoruz :nazar: :nazar:
inanın korkuyorum bu dünyaya cocuk getirmeye şimdi böyleyse kim bilir sonrası ne olur
allah koruya

Allah hepimize akıl fikir versin ... Bu gidiş gidiş değil de bakalım nolcak:25:

evlilik kadar guzel birsey yok ya hele birde bebis olunca benim yok ama tahmin edebiliyorum Allah herkesin yuvasina mutluluk huzur versin Aminnn... birde bebis versin olmayanlara hayirlisiyla

Back
X