Evlilik Dışı İlişkilere Karşıyım

İyi ki müslüman bir ülkedenim diyorum herzaman diğer konuyu okuyuncada bir kere daha dedim.. Herşeyi geçiyorum dejenere olmuşluğu kimin eli kimin cebinde belli değil durumlarını, o bizim yaşadığımız kaçamak bakışmaları ilk elini tutma ilk öpüşme evlendiiğinde ilk gece korkusu yani bayanı bayan yapan duyguları yaşayamayacaktık.. O kadar rahat olacaktı ki herkes ilk 1 haftadan bunların hepsi yaşanabilirdi.. Bizim nice kadınlarımız 1 aylık evliyken bile kocasının yanında çıplak durmaya giyinip soyunmaya utanıyor :1::1: iyiki bu dinden ve ırkdanımki güzelliklerimizi dejenere olmadan yaşıyoruz..

Çok Şükür Allah şaşırtmasınnnn

merhabalar.ben de evli bir çocuk annesiyim.ama hayatta kimsenin fikrine karışmam ve de kınayamam.herkesin kendi düşüncesi.eğer evlilik dışı ilişki çok kötü birşey böğğğ dersem,korkarım yarın birgün kızım olur onun başına gelir,o olmaz da torunumun başına gelir.kardeşimin,yeğenimin hatta benim başıma gelebilir.o yüzden kesinlikle ne karşı durmuşluğum olur ne de onayladığım.sadece derim ki allahım iyilerle karşılaştır yeter.....

merhabalar.ben de evli bir çocuk annesiyim.ama hayatta kimsenin fikrine karışmam ve de kınayamam.herkesin kendi düşüncesi.eğer evlilik dışı ilişki çok kötü birşey böğğğ dersem,korkarım yarın birgün kızım olur onun başına gelir,o olmaz da torunumun başına gelir.kardeşimin,yeğenimin hatta benim başıma gelebilir.o yüzden kesinlikle ne karşı durmuşluğum olur ne de onayladığım.sadece derim ki allahım iyilerle karşılaştır yeter.....

amiiiinnn Allah şaşırtmasın

nie olmasın var işte .... nikahsız birliktelik zina daha ne olsun ?

e var iste ben de onu dedim

kesinlikle katılıyorum nickimouse'a..
aslında, zaten kimse kimsenin evlenmesinde - evlenmemesinde değil ki, herkes çocuğu düşünerek ve dini açıdan karşı çıkıyor ..
suna karsilik demek istemistim

ya sonucta hepimiz ayni seyi soyluyoruz yanlis anlasilma olmasin :)

tmm anladım nikaha karşıda imam nikahına nie karşı bu insanlar ?

ee çağ dışı (!) ya..

:)

kilisede evlenince olur, dini nikah olunca olmaz. ki dini nikahta ne cami var ne de imam. karşılıklı kabul ediş ve 2 şahit.. bu kadar....

bende karsıyım hem o mınıklerın ne sucu var onların da tatlı huzurlu garantılı yuvaları olsun:emir_bebek:

bende karısıyım mesela çok yemek yıyıp kilo almaya karşıyım.... çok acık gıyınıp laf atılınca rahatsız olmaya karsıyım.... her sabah topuklu ayakkabı sesıyle uyanmaya karşıyım .... nereye müracaat etsem :1::1: hepimiz bir şeylere karşıyız ama hep karşı karşıya ,kalabilirizde,cevremizde yaşayabilirizde bunlarla... evlilik dışı dedığınız ilişkıler şu an flört adı altında yaşanan herşey ...evlilik dediğiniz bir şeylere göz yumabildiğiniz sürece yaşadığınız güzellikler..

Evlilik olacak ki toplumda bir düzen olsun.
Kesinlikle evlilik taraftarıyım.
İyiki evlenmişim.
Darısı çokkk evlenmek isteyip evlenemeyenlerin başına inşAllah:nazar::nazar::nazar:

bence burda insanlar açıtıgı her konudan kendi sorumlu
orda açılmıs bi konu daha varki orda da nişanlımın pskilojısı yazıyo .s
arkadas diyokı bu konuyu benım arkadasım açmıs

böyle bişey varmıya?
tutarlı degilki bikere kendisi

gerçkten bu zamanda insanda ne din korkusu kalmıs ne terbiye ne namus kalmıs
herkes hayatı kafasına göre yasamak derdinde baskasını düşünen yok!!
bu düşünceleri savunan insanlar bencil işte....

Back
X