- Konu Sahibi Aysegulcin
iyi ya dinde de bole bisi yok, cinsellik yasayacaksan evleneceksin !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki müslüman bir ülkedenim diyorum herzaman diğer konuyu okuyuncada bir kere daha dedim.. Herşeyi geçiyorum dejenere olmuşluğu kimin eli kimin cebinde belli değil durumlarını, o bizim yaşadığımız kaçamak bakışmaları ilk elini tutma ilk öpüşme evlendiiğinde ilk gece korkusu yani bayanı bayan yapan duyguları yaşayamayacaktık.. O kadar rahat olacaktı ki herkes ilk 1 haftadan bunların hepsi yaşanabilirdi.. Bizim nice kadınlarımız 1 aylık evliyken bile kocasının yanında çıplak durmaya giyinip soyunmaya utanıyoriyiki bu dinden ve ırkdanımki güzelliklerimizi dejenere olmadan yaşıyoruz..
iyi ortaya atmışta bide destekleyenler var![]()
iyi ya dinde de bole bisi yok, cinsellik yasayacaksan evleneceksin !
tmm anladım nikaha karşıda imam nikahına nie karşı bu insanlar ?
tabiki olcaktır canım her düşüncenın bı savunucu olcak illaki demiii arkadaslar
bizde iyiyi kötüyü ayırt edebilelim:97:
merhabalar.ben de evli bir çocuk annesiyim.ama hayatta kimsenin fikrine karışmam ve de kınayamam.herkesin kendi düşüncesi.eğer evlilik dışı ilişki çok kötü birşey böğğğ dersem,korkarım yarın birgün kızım olur onun başına gelir,o olmaz da torunumun başına gelir.kardeşimin,yeğenimin hatta benim başıma gelebilir.o yüzden kesinlikle ne karşı durmuşluğum olur ne de onayladığım.sadece derim ki allahım iyilerle karşılaştır yeter.....
sene 2011 konu basligina bak...
birakin insanlar istegi gibi yasasin. yasaklar bütün sapikliklari doguruyo
nie olmasın var işte .... nikahsız birliktelik zina daha ne olsun ?
suna karsilik demek istemistimkesinlikle katılıyorum nickimouse'a..
aslında, zaten kimse kimsenin evlenmesinde - evlenmemesinde değil ki, herkes çocuğu düşünerek ve dini açıdan karşı çıkıyor ..
e var iste ben de onu dedim
suna karsilik demek istemistim
ya sonucta hepimiz ayni seyi soyluyoruz yanlis anlasilma olmasin :)
ee çağ dışı (!) ya..
:)
kilisede evlenince olur, dini nikah olunca olmaz. ki dini nikahta ne cami var ne de imam. karşılıklı kabul ediş ve 2 şahit.. bu kadar....
kuran-ı kerim i okuyupta imam nikahına karşı çıkabilecek birini düşünemiyorum..ama varmış demekki..hem onda imza yok ki,ona niye karşı çıkıyorlar![]()