- Konu Sahibi siyah_in_ci
Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım ve 2 üniversite mezunuyum ama çok sosyal dışadönük bir tip değilim malesef evim ailem özellikle de annem her şeyimdir hala geceleri yaatağıma çağırır birkaç saat annemle yatarım o kadar düşkünüm yeri ayrıdır bende ee okulda bitince artık çevreden evlilik baskıları yükseliyor ailem bir şey demiyor ama onlarda istiyordur elbet bir yuvam olsun sadece beni sıkmak istemiyorlar biliyorum birkaç tane adayda çıktı yok fotonu gördü yok şurda görmüş görüşmek istiyor diye bir nevi görücü usulü istemiyorum ama reddediyorum ilgilenmiyorum bile aslında aşık olmak belki fazla hayalperestçe ama dizilerdeki gibi yani gerçek olamayacak kadar büyük aşk yaşamak istiyorum en çok da anne olmak ama evimi annemi bırakmak istemiyorum ayrılık düşüncesi bile içime oturuyor resmen ki şuan ortada bir şey yok hep sonrasını düşünmekten hiç bir şey yapamıyorum belkide ben gidersem odam boşalıcak yatağım kitaplarım duvarımdaki tablolarım bile diye düşünüyorum gözyaşlarım akmaya başlıyor annem ben olmazsam dışarı bile çıkmaz zorda kalmadıkça iyice üzülür hasta olur ona bir şey olursa ben yaşayamam böyle düşünen yalnızca benmiyim ne yapıcam bilmiyorum hiç istemiyor değilim ama bu duygu ve düşüncelerden de kurtulamıyorum