• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik düşünüp düşünmediğini anlamak?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır :(

Merhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır :KK43:

İnternetten görüştüğünüz insan özelinde mi soruyorsunuz ?

Sık sık yüz yüze görüşme imkanınız var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır :KK43:
Her konuyu konuşamayacaginiz sacmalayamayacaginiz adamla evlenmeyin zaten.
Evlilikle ilgili düşüncesini sormakta ne var ki

İlişkiden beklentilerini sorun.
İlişki ilerlerse gidişata göre evliliğe bakış açısını sorun.
Ama bence zamanla sormanıza da gerek kalmaz anlarsınız o potansiyelde olup olmadığını.
Erkekler evlilik konusunda ilişkinin başlarında net olmuyor.Zaten akışına bırakıp gözlemlemek, tanımaya çalışmak daha doğru.

İnsanın fikirleri değişir ya, bence konusmak sırf laf.
Adam "evlenmeyi çok isteyen,çok hazır" biridir belki ama senin halin tavrın, ne bileyim mesleğin,ailen,yaşam tarzın , çocuklara bakışın vs onu iter,senle evlenmeyi hiç aklından bile geçirmez.
Ya da evliliğe uzak birisidir ama öyle iyi anlasirsiniz ki akşamları vedalaşıp seni eve bırakmak bir süre sonra zoruna gitmeye başlar, evlilik ister.
Bunu insan önceden bilemez ki, tam şu yaşımda evlenecegim falan diye. Kaldı ki 2 sene sonra, 28 yaşında evleneceğim dersiniz, iki seneye kalmaz ayrilirsiniz.
Yani bence gereksiz bir muhabbet:)
Ama günlük sohbet ederken fikrini öğrenmek icin bir sürü şey sorabilir, o arada bu konuyu da katabilirsin:)

Evlilik konusu açılınca kaçıp soğuyorsa zaten istemiyodur. Evlilik meraklısı da olabilirsiniz bu arada. aman beni öyle sanmasın diye bu kadar kasılmanıza gerek yok. Zaten evlilik denince exorcist görmüş gibi tepki veriyorsa taktik falan aramayın boşuna

inançlı insanlar evlilik niyeti dışında görüşmemesi gerekiyor zaten evlilik niyeti ile birbirinizi tanımalı ailelerle tanışmalısınız. yada gezip tozmak için arkadaş olanlar var F*** buddy olanlar var. sizin niyetiniz evlenmek ise öyle konuşursunuz karşınızdakinin niyeti F*** buddy olmak ise ya ne evlenmesi takılalım gezelim tozalım sex yapalım falan diyebilir çünkü onun düşüncesi o ama sizinle evlenmek için görüyorsa sizi tanımaya çalışır ailenizle tanışır v.s işler hızlı gider.

çoğu zaman insanlar şartların olgunlaşmasını iş güç maddi olarak hazır olmak için bekletiyorlar evliliği.

inançlı insanlar evlilik niyeti dışında görüşmemesi gerekiyor zaten evlilik niyeti ile birbirinizi tanımalı ailelerle tanışmalısınız. yada gezip tozmak için arkadaş olanlar var F*** buddy olanlar var. sizin niyetiniz evlenmek ise öyle konuşursunuz karşınızdakinin niyeti F*** buddy olmak ise ya ne evlenmesi takılalım gezelim tozalım sex yapalım falan diyebilir çünkü onun düşüncesi o ama sizinle evlenmek istiyorsa evlenir çoğu zaman insanlar şartların olgunlaşmasını iş güç maddi olarak hazır olmak için bekletiyorlar evliliği.
Her görüştüğümüzle sadece evlilik niyetiyle mi görüşmemiz gerekiyor? İlginç.

Evlilik konusu açılınca kaçıp soğuyorsa zaten istemiyodur. Evlilik meraklısı da olabilirsiniz bu arada. aman beni öyle sanmasın diye bu kadar kasılmanıza gerek yok. Zaten evlilik denince exorcist görmüş gibi tepki veriyorsa taktik falan aramayın boşuna
Tabi ki evlilik isteyebilirim ki dediğim gibi 1-2 yıl sonra düşünüyorum. Ama ne bileyim sıkmak boğmak istemem bu konudan dolayı ya da yanlış bir izlenim oluşturmak da istemiyorum.

Back
X