- 12 Ağustos 2013
- 692
- 3.423
- 313
- Konu Sahibi agresifkiz
Ne kadar zamandır berabersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında şöyle ilişkimiz yeni yeni ciddileşiyor flört dönemini geçeli çok olmadı o yüzden.Üzgünüm ama yanlış anlaşılmaktan çekindiğiniz bir ilişki sallantılıdır.
1 yıldır aslında konuşuyoruz ama 3-4 aydır ciddileşti.Ne kadar zamandır berabersiniz?
Aslında o da bu mantalitede diye konuya girmek istmiyorum. Genelde ileriye dönük plan yapmaz. O yüzden konuya giremiyorum bir türlü ama merak da ediyorumİnsanın fikirleri değişir ya, bence konusmak sırf laf.
Adam "evlenmeyi çok isteyen,çok hazır" biridir belki ama senin halin tavrın, ne bileyim mesleğin,ailen,yaşam tarzın , çocuklara bakışın vs onu iter,senle evlenmeyi hiç aklından bile geçirmez.
Ya da evliliğe uzak birisidir ama öyle iyi anlasirsiniz ki akşamları vedalaşıp seni eve bırakmak bir süre sonra zoruna gitmeye başlar, evlilik ister.
Bunu insan önceden bilemez ki, tam şu yaşımda evlenecegim falan diye. Kaldı ki 2 sene sonra, 28 yaşında evleneceğim dersiniz, iki seneye kalmaz ayrilirsiniz.
Yani bence gereksiz bir muhabbet:)
Ama günlük sohbet ederken fikrini öğrenmek icin bir sürü şey sorabilir, o arada bu konuyu da katabilirsin:)
Aslında şöyle ilişkimiz yeni yeni ciddileşiyor flört dönemini geçeli çok olmadı o yüzden.
Evlilik aile kavramlarına önem veriyor zaten ama zamanlamasını kestiremiyorum pek.İlişkiden beklentilerini sorun.
İlişki ilerlerse gidişata göre evliliğe bakış açısını sorun.
Ama bence zamanla sormanıza da gerek kalmaz anlarsınız o potansiyelde olup olmadığını.
Erkekler evlilik konusunda ilişkinin başlarında net olmuyor.Zaten akışına bırakıp gözlemlemek, tanımaya çalışmak daha doğru.
Sen konuyu aç korkarsa istemiyordurMerhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır![]()
Direkt dalayım mı ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun diyeSen konuyu aç korkarsa istemiyordur![]()
Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedimÇok da yeni değil.
Evlilik yapacak kadar seviyor ve anlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Konu açmak için çok fırsat yaratabilirsiniz aslında.
Bir arkadaş, akraba düğünü gibi.
Orda gündem,muhabbet zaten evlilik üzerine ilerler.
Ya da x arkadaşım evlilik teklifi almış, y arkadaşım evleniyor.Tepkilerini gözlemleyin e bir yerde illaki belirti gösterir.![]()
Direkt sorun ozaman.Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim![]()
Yok evlenek mi de direkDirekt dalayım mı ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun diye![]()
Haklısınız sormalıyım bence de. Çok heyecanlandımDirekt sorun ozaman.
En fazla düşünmüyorum der evlilik için bir zaman belirlemiştir onu söyler vs vs.
Baktınız planları size uymuyor, evlilik düşünmüyor sürdürmenizin bir anlamı yok ozaman değil mi?
Tamam bu gece soracağım merak ediyorum ne diyeceğini. Cool görünmeye çalışmaktan sıkıldım bu konudaYok evlenek mi de direkZaten öyle sormayla soğuyorsa gitsin en ufak sorularda kaçmak nedir. Ha istemeyebilir bunu söyler açıkça ama kaçarsa kovalama
![]()
Sizin için nasıl güzel olacaksa öyle olsun.Haklısınız sormalıyım bence de. Çok heyecanlandım![]()
Cool görüneyim derken çocuğu korkutma da sakin olTamam bu gece soracağım merak ediyorum ne diyeceğini. Cool görünmeye çalışmaktan sıkıldım bu konuda![]()
Cool görüneyim derken çocuğu korkutma da sakin olEn azından fikrini öğrenirsin. Sor bizi haberdar et asdfgh
Hadi yazz nolduuu?