• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik düşünüp düşünmediğini anlamak?

İnsanın fikirleri değişir ya, bence konusmak sırf laf.
Adam "evlenmeyi çok isteyen,çok hazır" biridir belki ama senin halin tavrın, ne bileyim mesleğin,ailen,yaşam tarzın , çocuklara bakışın vs onu iter,senle evlenmeyi hiç aklından bile geçirmez.
Ya da evliliğe uzak birisidir ama öyle iyi anlasirsiniz ki akşamları vedalaşıp seni eve bırakmak bir süre sonra zoruna gitmeye başlar, evlilik ister.
Bunu insan önceden bilemez ki, tam şu yaşımda evlenecegim falan diye. Kaldı ki 2 sene sonra, 28 yaşında evleneceğim dersiniz, iki seneye kalmaz ayrilirsiniz.
Yani bence gereksiz bir muhabbet:)
Ama günlük sohbet ederken fikrini öğrenmek icin bir sürü şey sorabilir, o arada bu konuyu da katabilirsin:)
Aslında o da bu mantalitede diye konuya girmek istmiyorum. Genelde ileriye dönük plan yapmaz. O yüzden konuya giremiyorum bir türlü ama merak da ediyorum :D

İlişkiden beklentilerini sorun.
İlişki ilerlerse gidişata göre evliliğe bakış açısını sorun.
Ama bence zamanla sormanıza da gerek kalmaz anlarsınız o potansiyelde olup olmadığını.
Erkekler evlilik konusunda ilişkinin başlarında net olmuyor.Zaten akışına bırakıp gözlemlemek, tanımaya çalışmak daha doğru.
Evlilik aile kavramlarına önem veriyor zaten ama zamanlamasını kestiremiyorum pek.

Merhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır :KK43:
Sen konuyu aç korkarsa istemiyordur :D

Çok da yeni değil.
Evlilik yapacak kadar seviyor ve anlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Konu açmak için çok fırsat yaratabilirsiniz aslında.
Bir arkadaş, akraba düğünü gibi.
Orda gündem,muhabbet zaten evlilik üzerine ilerler.
Ya da x arkadaşım evlilik teklifi almış, y arkadaşım evleniyor.Tepkilerini gözlemleyin e bir yerde illaki belirti gösterir. 🙂

Sormakla olmaz bence zamanla ortaya çıkar. Evlilik niyeti ile yaklaşıp ben o sorumluluğu alamam diyip kaçan çok insan var. Adam sana evlenmek istiyorum öyle bir düşüncem var derse de inanma bence.. evlilik istiyorum diyip olan bisey değil ki. . Oyle evlenmek için evlenmek oluyor. Sizde bence ilerisini düşünmek yerine karşınızdaki insanı daha iyi tanımayı deneyin gerisi gelir zaten..

Şimdi sorsanız bile 2 yıla değişir fikri zaten sizinkide değişir şimdiden konuşmanın bir anlamı yok akışa bırakın aceleniz falan yoksa illa hemen evlencem ben demiyorsanız.

Çok da yeni değil.
Evlilik yapacak kadar seviyor ve anlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Konu açmak için çok fırsat yaratabilirsiniz aslında.
Bir arkadaş, akraba düğünü gibi.
Orda gündem,muhabbet zaten evlilik üzerine ilerler.
Ya da x arkadaşım evlilik teklifi almış, y arkadaşım evleniyor.Tepkilerini gözlemleyin e bir yerde illaki belirti gösterir. 🙂
Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim :D

Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim :KK70:
Direkt sorun ozaman. :KK53:
En fazla düşünmüyorum der evlilik için bir zaman belirlemiştir onu söyler vs vs.
Baktınız planları size uymuyor, evlilik düşünmüyor sürdürmenizin bir anlamı yok ozaman değil mi?

Direkt sorun ozaman. :KK53:
En fazla düşünmüyorum der evlilik için bir zaman belirlemiştir onu söyler vs vs.
Baktınız planları size uymuyor, evlilik düşünmüyor sürdürmenizin bir anlamı yok ozaman değil mi?
Haklısınız sormalıyım bence de. Çok heyecanlandım :D

Back
X