Mutfağın çok büyük olmamasına rağmen gayet kullanışlı canım, çok da hoş duruyor. Tüm eşyalarını güzel günlerde kullanırsın inşallah
Tskler cnmmBencede guzell
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
modern country tarzı olmusçook şık duruyor beyaz olması ayrı bi güzel dedikleri gibi küçük bi mutfakmıs ama dolap düzeni ile kullanıslı ve çok sey alacak hale getirmişsin
Cok sıkmıs mutfagin güzel güzel yemekler pisirirsin insaAllahh
Mutfağınız çok hoş özellikle fırının olduğu yerdeki dolap çok kullanışlı gözüküyor aşkla güzel sofralar hazırlayın mutfağınızda
acayipppppp güzel tek kelimeyle bayıldım mükemmel tercih ve çok zevkli biri Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin nazarladan korusun aşık olunası mutfak
Mutfağın çok büyük olmamasına rağmen gayet kullanışlı canım, çok da hoş duruyor. Tüm eşyalarını güzel günlerde kullanırsın inşallah
Bencede guzell
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
modern country tarzı olmusçook şık duruyor beyaz olması ayrı bi güzel dedikleri gibi küçük bi mutfakmıs ama dolap düzeni ile kullanıslı ve çok sey alacak hale getirmişsin
Cok sıkmıs mutfagin güzel güzel yemekler pisirirsin insaAllahh
Mutfağınız çok hoş özellikle fırının olduğu yerdeki dolap çok kullanışlı gözüküyor aşkla güzel sofralar hazırlayın mutfağınızda
acayipppppp güzel tek kelimeyle bayıldım mükemmel tercih ve çok zevkli biri Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin nazarladan korusun aşık olunası mutfak
Çok güzeller her şey özenle düzenli bir şekilde yerleştirilmiş aşkla kullanın
Çok güzel olmuş canım özellikle kafes raflarına ve masa konseptine bayıldımO pencere kenarındakiler de saksı sanırım, onların içine de cici çiçekler alırsan tadından yenmez
Çok şeker bi mutfaginiz var çok beğendim özellikle o baharat raflarındaki nerden aldığınızı sorsamgüle güle aşkla oturun
Mm evet olsun yinede teşekkür ederim çok şeker olmuş o şekilde kullanmanız Güle güle kullanıncook tsk ederiiiim
cnm ben almanyada yasiyorum söylesemde pek ise yaramicak sanirimXenos diye bi magza english tarzi satiyolar
Mm evet olsun yinede teşekkür ederim çok şeker olmuş o şekilde kullanmanız Güle güle kullanın
Merhaba Bayanlar :)
Nihayet Mutfagim geldi ve yerlesti
Nekadar zormus ya :)
Cok sükür buda bitti
Iste Resimleri koyuyorum
Yorumlarinizi bekliyorum :)
(camasir makinesi baska yere sigmadi, kapakli olusuda tuzluydu yaptirmadik, böylede iyi olsun :) )
cama perde düsünmüyorum zaten Kücük dahada karanlik olur, disari bakiyorum böylelikle :) )
Taburenin üzerine minder gelicek daha pembe tonlarinda
GÜNCELLEMEEEEEEEE 09.06.14 yeni resimlerrr
Kizlar Mutfagimi azicik baska düzenledim topladim
Simdi daha iyi duruyor
eski resimleri sildim
Yeni yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?