Evlilik hakkında sağlıklı karar verme konusunda endişeliyim

kartanesi87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1
0
merhaba
ben 22 yaşındayım..we 28 yaşında bi erkek arkadaşım war we ewlenmek istiyor benimle..fakat ben emin olamıyorum..kısaca ondan bahsetmek istiyorum we bu doğrultuda tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini almak istiyorum.lütfen

telefon görüşmelerinden çok,yanyanayken genelde daha iyiyiz
ahlaki olgulara çok dikkat ediyor,kendiside ahlaklı biri
dürüst
düşünmeden konuşabiliyo
tepkilerini genelde sert bi dille ifade edio
çok dikkatlii
çok titiz
güzelliğe önem weriyor oldukça
duygusal
ilgili
biraz asabi we sinirlenince sesi yükselip can sıkabiliyor,sert we düşünmeden konuşuor,git başımdan diiwerio hemen kızınca..we çok çabucak sinirlenip hemen yumuşayabilio genelde
fewri çıkışlara tahammül edemeyecğni sürekli olarak dile getirio
sosyal
çok ince düşünüo bazen
beni mutlu etmek için bişiler yapmaya çalışıo hep
ailesine aşırı düşkün,tam bir yengeç burcu
tahammülsüz genelde
midesine aşırı düşkün


kısaca böle... yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar :uhm:
 
sert we düşünmeden konuşuor,git başımdan diiwerio hemen kızınca..we çok çabucak sinirlenip hemen yumuşayabilio genelde
fewri çıkışlara tahammül edemeyecğni sürekli olarak dile getirio

bu ikisi ters degil mi?? hem kendisi fevri hem de tahammul edemiyormus fevri davranislara..
Bence boyle biriyle gecim zor olur
 
cnm yazdıkların bana çok duygusal bir ilişkiyi çağrıştırmadı.hep ondan bahsetmişsin ve davranışları bana biraz itici geldi.gerçi erkeklerin çoğu belki böyle ama.birazda sen neler hissediyorsun ona karşı bahsetseydin belki daha belirgin olabilirdi durumunuz.evlilik ciddi bir konu içine sinmeyen birşeyler varsa acele etme derim ben.hem yaşın dah çok genç.a.s.
 
ilk önce konu başlıklarında ve mesajlarda türkçe karakter kullanmaya özen gösterelim. w diye bir harf yoktur. kullanmak istediğiniz harfin türkçesi v'dir
konunuza dönersek;
her insanın iyi ve kötü huyları vardır.
evlenilecek erkekte olması ve olmaması gereken karakteristik özellikler diye bir genelge olmadığına göre kişiliğinin sana uygun olup olmadığına ancak sen karar verebilirsin.
bazı insanlar bazı şeyleri tolare edebilir bazıları edemez. göreceli bir konu bu.
 
onu eviyorsun ve endişelerin var anladığım kadarıyla ..

bence erkek arkasdasına ben çabuk sinirlenmeyen en kötü zamanlarda bile kalbimi kırmayan sabırlı bir eş bir baba adayı istiyorum de.. bu şekilde derdini aklındaki soru işaretlerini söyle.. biraz daha ilişkimizin olgunlaşması lazım de zaman iste.. belki herşey yoluna girecektir.

biz sözlümle çok kavga ederdik ayrılırdık bir gün restimi çektim ve herşey değişti 6 aydır hiç siesi yükselmez çok da sakin olgun davranıyor.
 
cnm erkeklerr herzaman daha sinirli yapıya sahip..bu bi gercek..benim nişanlımdaaa kimi zaman gereksiz şeylere hemen sinirlenebiliyorr ve o sıra diyorum bu küçük şeye böyle tepki veriyorsan büyük bşy olsa nolur diyee..alıştım bennn artık biliyorum neye sinirlenecegini...alttan almak gerekiyor o sıralarda...ama yaşın daha evlenmeye uygun deil gibimee geldii..2-3 yıl daha beklesen daha iyi sanırım..
 
Anlattiklarina göre efendi ve iyi birine benziyor...:nazar:

Ahlaki degerlere önem vermesi, ailesine düskün olmasi, duygusal, seninle ilgili, titiz bunlar hep arti bir erkek icin bence...CADIARZU

Kimse dört dörtlük degildir her insanin artilari oldugu gibi eksileride vardir, senin yapacigin tartmaktir, artilarini eksilerini, anlasabiliyormuyum, bana ve aileme uygunmu, bana deger veriyormu diye hepsini kafandan gecirmektir...bu arda unutmicaksin evlilik bu canim, hicbir zaman garantisi yoktur, yarin ne olacagimiz belli degilken, 5 sene sonra 10 sene sonrakini allah bilir öyle degilmi??:nazar:

Tabiki kimse her an bosanmak teretütünle evlenmez lakin mükemmel bir insan olmadigna göre mükemmel bir este yoktur...evlilik baslibasina bir sans oyunu bence...benneyaptımki

Yinede yerinde olsam fazla acele etmem bu oyunu oynamaya en mutlu kadin bile bekarlik günlerini özlüyor inan...:1rolleyes:

Hayirlisi olsun insallaha.s
 
Anlattıklarına bakılırsa huylarının çogu iyi..benim kafama takılan güzelliğe cok önem vermesi oldu..bu tarz erkekleri cok sevmiyorum ya güzellik elden giderse?sana sesini yükseltmesini oturup konuş istersen o da zamanla saygıyı yok edebilir..daha anlayışlı ve sakin olun ikiniz de..şimdi biz onu tanımadan ne dicez ki en iyi gözlem senindir yasın da küçük daha tanı derim..
 
X