evlilik hakkinda

Bu söylediğinize hiç katılmıyorum.
Ne yani 2.den de boşanırsanız sırf baba evine gitmemek için yeniden mi evlenceksiniz.
Kötü bir evliliktense baba evi en güvenilir yerdir.
ya hayır kimsenin yuvası yıkılıp da geri dönmesin herkes evinde yuvasında mutlu olsun anlamında söyledim
2. evlilik de biterse el mahkum yani sığınacak başka bi yeri olmuyor insanib

ya hayır kimsenin yuvası yıkılıp da geri dönmesin herkes evinde yuvasında mutlu olsun anlamında söyledim
2. evlilik de biterse el mahkum yani sığınacak başka bi yeri olmuyor insanib
Bence acele etmeyin.
Aceleniz çocuk içinse , iyi bir doktor kontrolünden sonra yumurta rezerviniz ve rahim problemsiz ise ,biraz daha bekleyin derim nacizane...

Kiminle evleneceginizden cok neden evlenmek istediginiz sorusuna cevap bulmaniz lazim.
-- baba evinden kurtulmak
--maddi refahliga kavusmak
--sosyal statü degistirmek
--cocuk sahibi olmak
--Hayati paylasmak

Bence acele etmeyin.
Aceleniz çocuk içinse , iyi bir doktor kontrolünden sonra yumurta rezerviniz ve rahim problemsiz ise ,biraz daha bekleyin derim nacizane...
evet çocuk için..
benim tüplerim tıkalı ve malesef rahim filminde falan açılmadı, yumurta uretimimdede sıkıntı var,
allahtan gelen herşey başüstüne, hakkımızda hayırlısını versin hayırlı olana da gönlümüzü razı etsinn

evet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
32 yaşında çocuksuz bekar bir kadın olsam 44 yaşında üniversitede çocuğu olan, torun torba sahibi olacak potansiyelde birini secmezdim sanırım.

kızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik🙄🙄
Öncelikle olaya kirden şu bakış açısıyla bak
Sen helalinle evlenmişsin nikah kıymışsın olmamış ayrılmışsın
Şuan milyonlarca insan nikah kıymadan aynı evi paylaşıyor sonrasında ayrılıyor .
senin resmiyetle yaptığınla diğerlerinin gayri resmi yaptığı arasında fark ararsan senin yaptığın daha etik ve türk toplumuna daha uygun .
lütfen bunun altında ezilme ve kimsenin senin ezmesine izin verme . Yaşandı bitti de .
ve daha önce evli bekara değil insan olmasına önem ver . Çünkü çocuklada evli olup mutlu olanlar var
Hakkında hayırlısı

Genelleme yapmamak lazım ama evlenmiş boşanmış erkekler sorunlu olabiliyor.Çünkü çoğu kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemiyor.Aldatılsa bile.Ben olsam mantığıma uyuyor diye boşanmış birini seçmezdim.Ayrıca yaşı var adamın,sizin yumurta kaliteniz kadar onun sperm kalitesi de önemli.Çocuk için düşünüyorsanız,bunu da göz önünde bulundurmak lazım.Bence yumurtalarınızi dondurtabilirsiniz acele etmeyin evlilik için.Zaten ilk evliliginizde mutlu olamamışsınız.Karşınıza gerçekten evlenmeyi istediğiniz tereddütlerinizin olmadığı biri çıkar belki.Ayrıca hiç evlenmemiş adayınız ile biraz daha vakit geçirin.Olmuyorsa da üstlenmeyin,iki aday içinde.Bir arkadaş baba evi demiş o da bir seçenek olmuyorsa olmuyordur.Tekrar mutsuz olmaktansa...

Son düzenleme:
Bence evlenmiş ayrılmış. İkinizde de o toyluklar olmayacaktır cok daha mutlu olabilirsiniz yaşınız genç ve artık tecrübeniz var.

Doğru adami bulduktan sonra gerisi önemli degil çocuk felan yoksa cok sorun olmaz

kızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik🙄🙄
Hayatınızda biri var mı şuan ?
Kriteriniz yanlış yani bakmanız gereken şey evlenip ayrılmış olması olmamalı.

Cok buyuk derdin var suan. Kiz ben daha birinciyi bulamadim. Sen 2. Evlilikte kisiler arasi tercih yapamiyorsun. Allah herkese boyle dert versin 😄😄 :) Bence bekar veya bosanmis olarak degerlendirme. Kisinin karakterine , huyuna bak.

ya bu kişiden kisiye göre değişir
benim akrabam evlenip boşanmış mesela ama hiç evlenmemis biriyle evlendi daha önce çocuğun ailesi hiç bı sekilde istemedi ama evlndiler suan mutlular baya. erkeğe de kadına da bağlı bu durum

Çocuk olmadıktan sonra bekar birinden bir farkın yok ki. Bekaret mevzusu yapan biriyse zaten o kafada biriyle evlenme.

evet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
İki farklı kişiyle mi konuşuyorsun

Çocuk yaşı büyük olduğu için problem olmaz. Yaş farkı ise bazen adam çok genç görünüyor dinç oluyor fark belli olmuyor. Ama karaktere bakın bence. Size değer veriyor mu kriteriniz bu olsun

Eğer çocuk olsaydi birdaha evlenmeyin derdim ne kahir cekeceksiniz
Ama suan hic evlenmemis olandan farkınız yok.
Nesadece duygu nesadece mantik
İkisinin de oldugu adam kimse onunla evlenin
Mutluluklar

Back
X