bu siteyi 3 yıldır takip ediyorum herkesin sorunlarını sıkıntılarını okudukça,içine girdiğim bunalımlardan beterin beteri var deyip kurtulmaya çalışıyrdum...ama benim konumu okuyanlar belkide aynı şeyi düşünecekler.beterin beteri var diye
((öncelikle ne olur bana kızmayın neden sakladın diye.herşey o kadar ani geliştiki..küçüklüğümden belli yaşadığım aile içi ve özel sıkıntıları buraya yazmaya kalksam sabaha kadar sürer sanırım..ama şu an öyle bir çıkmazdayımki,ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar..dediğim gibi çok badireler atlattım ve alnımın akıyla çıktım ayakta kaldım her seferinde..o kadar zor dönemimde bile kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim şu an olduğu gibi..yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım şu an görüştüğüm sevgilimle önceleri aramızdaki iletişim çk resmiydi.hep ekiyordum onu görüşmekten kaçıyordum çünkü ondan 5 yaş büyüktüm ve benden küçük olduğu içinde gelip geçici hevestir diye düşündüm uzak durdum.ama o pes etmedi aramaktan ısrarından..kendimi çok boşlukta hissettiğim dönem yine görüştük ama kadere çok inanırım öylesine çabuk geliştiki herşey,o bana bende ona bağlandık,alıştık,kaptırdık..kısa zamanda çok şey paylaştık..ve bana aklımdan bile geçirmediğim teklifle geldi..nişanlanalım seneyede evlenelim....üzüleyimmi sevineyimmi??güleyimmi,ağlayımmı??başından belli sonu olma diye kaçtığım kişi kısa sürede evlilik niyetini sundu bana..biliyorum yalnış ama beni kendisyle yaşıt biliyor..yıl sonu resmiyete dökülsün diye karar verdik ama benim bir tatafım hep buruk..yanımdayken hayal kurarken,aniden durgunlaşıyorsun diyr..söyleyemiyorum yapamıyorum ne olur anlayın beni..bu içinde bulunduğum rüyadan kabuslarla uyanmaktan korkuyorum..bana kızmayın ne olur sakladığım için..dediğim gibi herşey çok ani gelişti..ama eminimki bunu öğrenince herşey ters olucak ve değişecek soğucak uzaklaşacak benden..biliyorum bunu...onu kaybetmemek,hayalini kurduğum yuva için büyük yazıldığım yalanını bile söylemeyi düşünüyorum..yapma dürüst ol diyeceksiniz ama benden vazgeçeceğine eminim...görünüş olarak ben ufak duruyorum ama aslolan önemlidir..çıldırma durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum..sadece korkuyorum ve öğrenince bu rüya kabusa dönecek bunu biliyorum...tek engelimiz aynı yaşıt olduğumuzu sanması...