evlilik hayalleri kuruyoruz herşey çok güzel ama.....yaş farkı..o bunu bilmiyor:((

nehirim99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
43
0
36
Bursa
bu siteyi 3 yıldır takip ediyorum herkesin sorunlarını sıkıntılarını okudukça,içine girdiğim bunalımlardan beterin beteri var deyip kurtulmaya çalışıyrdum...ama benim konumu okuyanlar belkide aynı şeyi düşünecekler.beterin beteri var diye:(((öncelikle ne olur bana kızmayın neden sakladın diye.herşey o kadar ani geliştiki..küçüklüğümden belli yaşadığım aile içi ve özel sıkıntıları buraya yazmaya kalksam sabaha kadar sürer sanırım..ama şu an öyle bir çıkmazdayımki,ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar..dediğim gibi çok badireler atlattım ve alnımın akıyla çıktım ayakta kaldım her seferinde..o kadar zor dönemimde bile kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim şu an olduğu gibi..yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım şu an görüştüğüm sevgilimle önceleri aramızdaki iletişim çk resmiydi.hep ekiyordum onu görüşmekten kaçıyordum çünkü ondan 5 yaş büyüktüm ve benden küçük olduğu içinde gelip geçici hevestir diye düşündüm uzak durdum.ama o pes etmedi aramaktan ısrarından..kendimi çok boşlukta hissettiğim dönem yine görüştük ama kadere çok inanırım öylesine çabuk geliştiki herşey,o bana bende ona bağlandık,alıştık,kaptırdık..kısa zamanda çok şey paylaştık..ve bana aklımdan bile geçirmediğim teklifle geldi..nişanlanalım seneyede evlenelim....üzüleyimmi sevineyimmi??güleyimmi,ağlayımmı??başından belli sonu olma diye kaçtığım kişi kısa sürede evlilik niyetini sundu bana..biliyorum yalnış ama beni kendisyle yaşıt biliyor..yıl sonu resmiyete dökülsün diye karar verdik ama benim bir tatafım hep buruk..yanımdayken hayal kurarken,aniden durgunlaşıyorsun diyr..söyleyemiyorum yapamıyorum ne olur anlayın beni..bu içinde bulunduğum rüyadan kabuslarla uyanmaktan korkuyorum..bana kızmayın ne olur sakladığım için..dediğim gibi herşey çok ani gelişti..ama eminimki bunu öğrenince herşey ters olucak ve değişecek soğucak uzaklaşacak benden..biliyorum bunu...onu kaybetmemek,hayalini kurduğum yuva için büyük yazıldığım yalanını bile söylemeyi düşünüyorum..yapma dürüst ol diyeceksiniz ama benden vazgeçeceğine eminim...görünüş olarak ben ufak duruyorum ama aslolan önemlidir..çıldırma durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum..sadece korkuyorum ve öğrenince bu rüya kabusa dönecek bunu biliyorum...tek engelimiz aynı yaşıt olduğumuzu sanması...

bence aşk yaşa bakmaz... keşke baştan saklamasaydın... yalan söylediğin için kızabilir belki sana ama eğer seviyorsa gerçekten bu yüzden vazgeçmez bence...

eger gercekten seviyor ve istiyorsa aranizdaki yasin onemi yok diye dusunuyorum...sen bunu soylediginde araniz acilirsa bu yas farkindan degil ona soylediginiz yalan yuzunden olur...HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...AMIN:nazar:

siz kac yasindasiniz. calisiyor musunuz. o calisiyor mu. askere gidip geldi mi (bu, erkekleri cok degistirir diyolar). o kadar cok soru var ki yani.

dürüst olmak ciddi ilişkilerin temeli . . .
keşke bu yalanı söylemeseydiniz ama olan olmuş tabi . . . 5 yaş o kadar büyük bi farkta değil aslında yani olabilir bir yuva kurulabilir . . .

yapacağınız şeyi aslında siz de biliyorsunuz ona olan sevginizin büyüklüğünden ve bu farkın onu korkutabileceği düşüncesinden bu yanlışı yaptığınızı çok doğru kelimeler kullanarak ve kendinizi son derece güzel ifade ederek anlatın ona .
anlatırken dokunun, gözlerinin içine bakın ve mahçubiyetinizi hissetmesini sağlayın ...

canım ya derde bak aşk yaşa bakarmı güzel bir dille al karşına konuş erkekler çok takmazlar yaş konusuna en yakın arkadaşım da kendinden 5 yaş küçük biriyle evli hiç bir sorunları yok çok şükür yaş konusu açılmıyor bile ama keşke baştan söyleseydin bunca zaman saklaman kötü olmuş hiç sıkma canını nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden Allah hayırlısını nasip etsin......:59::59::59::59::59:

bu siteyi 3 yıldır takip ediyorum herkesin sorunlarını sıkıntılarını okudukça,içine girdiğim bunalımlardan beterin beteri var deyip kurtulmaya çalışıyrdum...ama benim konumu okuyanlar belkide aynı şeyi düşünecekler.beterin beteri var diye:(((öncelikle ne olur bana kızmayın neden sakladın diye.herşey o kadar ani geliştiki..küçüklüğümden belli yaşadığım aile içi ve özel sıkıntıları buraya yazmaya kalksam sabaha kadar sürer sanırım..ama şu an öyle bir çıkmazdayımki,ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar..dediğim gibi çok badireler atlattım ve alnımın akıyla çıktım ayakta kaldım her seferinde..o kadar zor dönemimde bile kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim şu an olduğu gibi..yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım şu an görüştüğüm sevgilimle önceleri aramızdaki iletişim çk resmiydi.hep ekiyordum onu görüşmekten kaçıyordum çünkü ondan 5 yaş büyüktüm ve benden küçük olduğu içinde gelip geçici hevestir diye düşündüm uzak durdum.ama o pes etmedi aramaktan ısrarından..kendimi çok boşlukta hissettiğim dönem yine görüştük ama kadere çok inanırım öylesine çabuk geliştiki herşey,o bana bende ona bağlandık,alıştık,kaptırdık..kısa zamanda çok şey paylaştık..ve bana aklımdan bile geçirmediğim teklifle geldi..nişanlanalım seneyede evlenelim....üzüleyimmi sevineyimmi??güleyimmi,ağlayımmı??başından belli sonu olma diye kaçtığım kişi kısa sürede evlilik niyetini sundu bana..biliyorum yalnış ama beni kendisyle yaşıt biliyor..yıl sonu resmiyete dökülsün diye karar verdik ama benim bir tatafım hep buruk..yanımdayken hayal kurarken,aniden durgunlaşıyorsun diyr..söyleyemiyorum yapamıyorum ne olur anlayın beni..bu içinde bulunduğum rüyadan kabuslarla uyanmaktan korkuyorum..bana kızmayın ne olur sakladığım için..dediğim gibi herşey çok ani gelişti..ama eminimki bunu öğrenince herşey ters olucak ve değişecek soğucak uzaklaşacak benden..biliyorum bunu...onu kaybetmemek,hayalini kurduğum yuva için büyük yazıldığım yalanını bile söylemeyi düşünüyorum..yapma dürüst ol diyeceksiniz ama benden vazgeçeceğine eminim...görünüş olarak ben ufak duruyorum ama aslolan önemlidir..çıldırma durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum..sadece korkuyorum ve öğrenince bu rüya kabusa dönecek bunu biliyorum...tek engelimiz aynı yaşıt olduğumuzu sanması...

Bu Çocuk Sizi Etkilemedi..
Nişanlanalım Seneye Evlenelim Dediğinde mi Etkilendiniz ?
Yanlış Anlamayın Sizi Kırmak İstemem, Ama Sanki Biri Evlenelim Dese de Evlensem Gibi Olmuş..

Siz Kaç Yaşındasınız ?

canım bende eşimden 2yaş büyüğüm ve şuanda eşim askerde çok şükürde bi problemimiz yok herşey yaş değildir senin dediğin gibi başta hiç istemedim büyüğüm diye ama o hiç peşimi bırakmadı ve evlendik sende gerçeği söyle bu yalanı ne zamana kadar sürdüreceksin eğer seviyosa zaten yaşını sorun etmez hakkınızda hayırlısı olsun inş.

canım bende eşimden 2yaş büyüğüm ve şuanda eşim askerde çok şükürde bi problemimiz yok herşey yaş değildir senin dediğin gibi başta hiç istemedim büyüğüm diye ama o hiç peşimi bırakmadı ve evlendik sende gerçeği söyle bu yalanı ne zamana kadar sürdüreceksin eğer seviyosa zaten yaşını sorun etmez hakkınızda hayırlısı olsun inş.

cnm bizim 5 yaş ama:((ben çok ufak duruyorum ama bazı insanlar takıntılıdır bu konuda..ailesi sürekli küçük kızları buluyor evlendirmek için şimdi 5 yaş büyüğünü kabul ederlermi:((

bende bu konudan muzdaribim bu günlerde..uzun tesadüfler sonucu tanıştığımız ve 1 aydır sevgili olduğum kişi benden 3 yaş küçük,o 24 ben 27 :(( ben yapı itibariyle daha küçük gösteriyorum 22 -23 hatta kendisi benden büyük bile görünüyor, yaşımı biliyor asla saklamadım ben bişey sorun da etmiyor ama benim hep kafamı kurcalıyor hatta ayrılmayı bile düşünüyorum..napıcam bilmiyorum çünkü ileride ailesi problem eder gibime geliyor..
bu arada konunu da işgal etmiş gibi oldum arkadaşım ama aynı dertten muzdarip başka birini de görünce içimdekileri dökmek istedim :((

canım eğer seviyosa ailesine söylemez olur yada ben bu kızı seviyorum diyebilir herşey sevgilinde biter bence çokta değil yaş farkınız nede olsa sen yaşınıda göstermiyomuşsun bende göstermiyorum yaşımı mesela herkese söylemek zorunda değilsiniz sadece ikiniz bilin yeter bence...

canım ya derde bak aşk yaşa bakarmı güzel bir dille al karşına konuş erkekler çok takmazlar yaş konusuna en yakın arkadaşım da kendinden 5 yaş küçük biriyle evli hiç bir sorunları yok çok şükür yaş konusu açılmıyor bile ama keşke baştan söyleseydin bunca zaman saklaman kötü olmuş hiç sıkma canını nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden Allah hayırlısını nasip etsin......:59::59::59::59::59:

cnm bazı konuşmalarında ailem 90 doğumlu kız bulmuş evlenmem için ama ben seni söyledim diye konuşmalar geçti..bunlar geliyor aklıma..evt sevgi herşeyin önüne geçmeli ama bilemiyorum cnm öğrenince ben dibe vuracağım o ise uzaklaşacak soğucak diye düşünüyorum..ve bunu nasıl atlatırım ilemiyorum..herşey bu duruma gelmişken bu sebepten ayrılığı nasıl kabullenbilirim cnm nasıl:(((

bende bu konudan muzdaribim bu günlerde..uzun tesadüfler sonucu tanıştığımız ve 1 aydır sevgili olduğum kişi benden 3 yaş küçük,o 24 ben 27 :(( ben yapı itibariyle daha küçük gösteriyorum 22 -23 hatta kendisi benden büyük bile görünüyor, yaşımı biliyor asla saklamadım ben bişey sorun da etmiyor ama benim hep kafamı kurcalıyor hatta ayrılmayı bile düşünüyorum..napıcam bilmiyorum çünkü ileride ailesi problem eder gibime geliyor..
bu arada konunu da işgal etmiş gibi oldum arkadaşım ama aynı dertten muzdarip başka birini de görünce içimdekileri dökmek istedim :((

seni o kadar iyi anlıyorumki ama ben daha büyüğüm o 24 ben 29..evt ufak duruyrum ama ailesi asla kalbullnmez biliyorum..kendiside dolduruşa mutlaka gelecektir..bunca hayallerin evlilik aşamasındaki ilişkinin bu sebepten bitmesini istemiyorum çok fazla üzülüyorum ne yapacağımı bilemiyorum inan cnm..

büyük konusmak gibi olmasin ama kendi düsen aglamaz arkadasim...bastan dogruyu soyleyecektin...bi atasözü var yalancinin mumu yatsiya kadar yanar... bu gercekten dogru...

seni o kadar iyi anlıyorumki ama ben daha büyüğüm o 24 ben 29..evt ufak duruyrum ama ailesi asla kalbullnmez biliyorum..kendiside dolduruşa mutlaka gelecektir..bunca hayallerin evlilik aşamasındaki ilişkinin bu sebepten bitmesini istemiyorum çok fazla üzülüyorum ne yapacağımı bilemiyorum inan cnm..

aslında janım sorun etmeyen etmiyo çünkü benim kuzenim kendinden 8 - 9 yaş büyük biriyle evlendi üstelik kadının 2. evliliği çokta mutlular şimdi..ama iş
karşımızda dik durabilicek ailesine dediğini yaptıracak adamda bitiyo..

bu siteyi 3 yıldır takip ediyorum herkesin sorunlarını sıkıntılarını okudukça,içine girdiğim bunalımlardan beterin beteri var deyip kurtulmaya çalışıyrdum...ama benim konumu okuyanlar belkide aynı şeyi düşünecekler.beterin beteri var diye:(((öncelikle ne olur bana kızmayın neden sakladın diye.herşey o kadar ani geliştiki..küçüklüğümden belli yaşadığım aile içi ve özel sıkıntıları buraya yazmaya kalksam sabaha kadar sürer sanırım..ama şu an öyle bir çıkmazdayımki,ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar..dediğim gibi çok badireler atlattım ve alnımın akıyla çıktım ayakta kaldım her seferinde..o kadar zor dönemimde bile kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim şu an olduğu gibi..yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım şu an görüştüğüm sevgilimle önceleri aramızdaki iletişim çk resmiydi.hep ekiyordum onu görüşmekten kaçıyordum çünkü ondan 5 yaş büyüktüm ve benden küçük olduğu içinde gelip geçici hevestir diye düşündüm uzak durdum.ama o pes etmedi aramaktan ısrarından..kendimi çok boşlukta hissettiğim dönem yine görüştük ama kadere çok inanırım öylesine çabuk geliştiki herşey,o bana bende ona bağlandık,alıştık,kaptırdık..kısa zamanda çok şey paylaştık..ve bana aklımdan bile geçirmediğim teklifle geldi..nişanlanalım seneyede evlenelim....üzüleyimmi sevineyimmi??güleyimmi,ağlayımmı??başından belli sonu olma diye kaçtığım kişi kısa sürede evlilik niyetini sundu bana..biliyorum yalnış ama beni kendisyle yaşıt biliyor..yıl sonu resmiyete dökülsün diye karar verdik ama benim bir tatafım hep buruk..yanımdayken hayal kurarken,aniden durgunlaşıyorsun diyr..söyleyemiyor
yapamıyorum ne olur anlayın beni..bu içinde bulunduğum rüyadan kabuslarla uyanmaktan korkuyorum..bana kızmayın ne olur sakladığım için..dediğim gibi herşey çok ani gelişti..ama eminimki bunu öğrenince herşey ters olucak ve değişecek soğucak uzaklaşacak benden..biliyorum bunu...onu kaybetmemek,hayalini kurduğum yuva için büyük yazıldığım yalanını bile söylemeyi düşünüyorum..yapma dürüst ol diyeceksiniz ama benden vazgeçeceğine eminim...görünüş olarak ben ufak duruyorum ama aslolan önemlidir..çıldırma durumundayım ne yapacağımı bilmiyorum..sadece korkuyorum ve öğrenince bu rüya kabusa dönecek bunu biliyorum...tek engelimiz aynı yaşıt olduğumuzu sanması...
Niye senden sogusunki belliki seni seviyor sevmese evlenmek istemez hangi devirde yasıyoruz 3-5 yasın önemi yok benim annemde babamdan 5 yas buyuk ama 22 senelik evliler. Uygun bir dille durumu anlat buyuk oldugumu söyleyemedim utandım beni o zaman istemezsin diye düsündüm seni kaybetmek istemedim de o da yaş farkını sorun etmez bence bosuna üzülüyorsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun

Ailesi nufüs cüzdanına mı bakacak? Hayır.

Ama sağdan soldan duyulacak.Nereye kadar saklayacaksın ki.Söyle gitsin.Bunu sorun etmez bence.

Niye senden sogusunki belliki seni seviyor sevmese evlenmek istemez hangi devirde yasıyoruz 3-5 yasın önemi yok benim annemde babamdan 5 yas buyuk ama 22 senelik evliler. Uygun bir dille durumu anlat buyuk oldugumu söyleyemedim utandım beni o zaman istemezsin diye düsündüm seni kaybetmek istemedim de o da yaş farkını sorun etmez bence bosuna üzülüyorsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun

dediğim gibi buna önem verdiğini düşündüğüm için vazgeçeceğini soğabileceğini düşünüyorum:(inş söylediğiniz gibi inş sorun etmez cnm..gerçekten ben çk kafaya takıyorum..bunu öğrenmesi herşeyin sonu gibi görüyorum..çok korkuyorum çok çıldırmak üzereyim

Kaç aydır birliktesiniz?
önemli olan bu yalanı gerçeğe çevirmek için kaybettiğiniz sürenin uzunluğu ve yaşıt olduğunuzu söylerken takındığınız tavır..
Kısaca mı geçtiniz, tüm hayat hikayenizi bu yalan üstüne mi kurdunuz? Yalan çetrefillendiyse, mide bulandırabilir.. Mesela, söylediğiniz yalanı derinleştirdiniz mi, örnekler vermek zorunda kaldığınızda? Yoksa bu yaş mevzusu kısaca geçip kapandı mı?
Yanlış anlamayın ama.. Kimse profesyonelce kurgulanmış bir yalanı söyleyen kişi ile evlenmek istemez.. Niyeti ne olursa olsun...
Umarım sevginiz buna dayanacak kuvvettedir.. Eğer böyleyse, şanslı bir bayansınız..

Back
X