evlilik hayalleri kuruyoruz herşey çok güzel ama.....yaş farkı..o bunu bilmiyor:((

Yapmaaa lütfen bir an önce söyle . Yalan yalanla örtülmez , tam evlilik noktasına gelmişken de hadi ben büyüğüm dersen o da sende daha çok üzülürsünüz . yazık feriha misali :(

cnm söylersem soğur uzaklaşır benden..abisi bile benden küçük cnm..nasıl söylerim..yaş farkı az değilki..annem reşit olmamız için büyütmüş demek çarem...ama inanırmı bilmiyorum..evet yalan doğru değil ama onu kaybetmekte benim için son olur..

Yapmaaa lütfen bir an önce söyle . Yalan yalanla örtülmez , tam evlilik noktasına gelmişken de hadi ben büyüğüm dersen o da sende daha çok üzülürsünüz . yazık feriha misali :(

cnm söylersem soğur uzaklaşır benden..abisi bile benden küçük cnm..nasıl söylerim..yaş farkı az değilki..annem reşit olmamız için büyütmüş demek çarem...ama inanırmı bilmiyorum..evet yalan doğru değil ama onu kaybetmekte benim için son olur..

erkek arkadaşın bu konuda ne düşünüo? yani hiç ağzını aradın mı yaş konusunda büyük olmakla alakalı.eğer o bunu takıcak biri değilse ailesinin gazına geliceğni filan da düşünmüyorum ben açıkcası.elbette söyliyceksin bunun kaçışı yok.nikah masasında mı öğrenck yani..
canım herşey olucağna varırmış..nolursa olsun cesaretini toplayıp söylemen lazım.sende bilincindesin olayın.yalan yalan üstüne olmaz...

cnm o yaş durumuna önem veriyor..çünü tüm arkadaşlarının sevgilisi eşi,nişanlısı 90 doğumlu..küçük yaşları...ben ise kendimi onların yanında yaşlı hissediyorum..görünüş olarak çok minyonum ama sonuç ben kaç yaş büyüğüm:((( hatta bahsetmişti annem memleketten 90 doğumlu kız bulmuş diye..ne yapacağım bilemiyorum

Back
X