• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik hayatim

Ne istedi çok merak ettim bir de konu sahibi.
Bana ablası istetti gibi geldi. Normalde kütük bir kocaysa aklına gelmez. Bence ablası şunu getirsin dedi siz hayır diyince de “erkekliği” incindi 🐮. Şimdi ablama alamaz demek zor geldi belli ki. Siz de bence geri adım atıp özür dileyene kadar kalın ailenizin yanında. Burnu sürtsün bari 🐮
Yok o kütük kocalar söz konusu aile olunca incelikten kırılıyorlar

Keşke bu adamı baba yapmasaydınız keşke.
Ama olan olmuş, kesinlikle boşayın tabi. Lütfen boşarken size yaptığı psikolojik şiddetin delilleri olsun sizde, acısını çıkarın. Söylediği sözlerin bedelini öder umarım.
Böyle insanlar hiç bedell ödemiyor olan çocukla kadına oluyor çocuğumu alır diye korkuyorum

İnanın ne ablasının ne annesinin umrunda annesi 60 yaşında yeniden evlendi ablası desen kendi keyfine bakıyor sadece konu bu değil ben onlara iyi davranmasam o benim aileme daha kötü oluyor kimse evime gelmek istemiyor onun ablası sürekli orda zaten görüşüyorlar gidip geliyorlar ben yapayalnız kaldim panik atak hastası oldum iki ameliyat oldum ve ben onun ailesine iyiysem o bana iyi kötüysem bana kötü her seyi karşılıklı ben aileme evimden bir şey versem ertesi gün o benden onlar için bir şey istiyor babam yok annem tek başına büyüttü bizi şimdi boşanıp ona da yük olmak istemiyorum çalışmayı düşünüyorum bana dua edin

Neden çocuk yaptınız?

Küçük çocuğunuzla, eşinizin gelip aracıyla sizi alması gerekirken, bir de sipariş vermiş. Ablası söyletti yüzde yüz. Eşiniz bağları koparmış gibi. Boşanın bence. Çoğu kadın, eşi rahat vermeyeceği için boşanamıyor.

sana iyi davranıp davranmamin bir önemi yok çocuğumu gormek istiyorum diyip arıyor
Eşiniz sizi sevmiyor çok bencil birisi. Tek düşündüğü şey ablasına hediye alınması çok yazık. Ailesinden kopamamış çekirdek ailenin ne demek olduğunu bilmeyen olgunlaşmamış birisine benziyor. O sizi ne yazıkki gözden çıkarmış ruh halinizi önemsemiyor... Boşan demekten başka çare yok ne yazıkki

Bu tarz adamların derdi sadece ailesine yaranmak mıdır ? Ne biçim insanlar ailelerine gösterdikleri yaranmakl eylemi için eşlerini görmezden geliyorlar. İğrendim şu tarz adamlardan.
Bende iğrendim artık

Mesele pişman olup olmamanız değil ki. Çocuk olunca arkanızı dönüp gidemiyorsunuz, gitseniz de tek başına çocuk büyütmek zor. Çocuk içinde babasızlık zor.
Bende babasiz büyüdüm o yüzden çok zor olduğunun farkındayım bu yüzden bana o hediyeyi almadan gelme diyebiliyor ve aynı şeyleri çocuğuma yasatmayacagimdan çok emin gelmeme ihtimalimi düşünmüyor bile

Bende babasiz büyüdüm o yüzden çok zor olduğunun farkındayım bu yüzden bana o hediyeyi almadan gelme diyebiliyor ve aynı şeyleri çocuğuma yasatmayacagimdan çok emin gelmeme ihtimalimi düşünmüyor bile
Konu sahibi “o hediyeyi almadan gelme” diyorsa gitmeyin. Eninde sonunda köpek gibi kendi gelip yalvaracak. Giderseniz korktuğunuzu düşünüp iyice gemiyi azıya alır.

Konu sahibi “o hediyeyi almadan gelme” diyorsa gitmeyin. Eninde sonunda köpek gibi kendi gelip yalvaracak. Giderseniz korktuğunuzu düşünüp iyice gemiyi azıya alır.
Khomyuk Khomyuk insan düşünüyor sen kimsin onlar kim ben sanki zorunda mıyım insan kendi ailesine bile canı istemediği zaman hiç bisey yapmiyor ne hakla benimle böyle konuşabiliyor kendime yediremiyorum bazı şeyleri çok kızıyorum kendime çok

Ne mi yapmalisiniz tekmeyi basmalisiniz su ezige. Sinirlerim zipladi annesiyle ablasini mutlu etmek gibi bir misyonu size nasil yukledi ? Ben burdaki kirilma noktasini cok merak ediyorum mesela nerede yuz veriyosunuz da bu sahis size gelip ablama hediye getir diyo. Cocugu esi evde degil beyefendinin derdine bak.Size zerre kadar deger vermiyo bosanin gitsin

Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve eşimle evlendigimizden beri sürekli ailesi hakkında tartisma yaşıyorum surekli onlar mutlu edecek şeyler yapmamı bekliyor annesi ve ablası için sürekli bana hiç bir şey hak etmediğimi kötü düşündüğümü kötü bi insan olduğumu söylüyor ve ben yeni anne oldum artık katlanamıyorum psikolojim bozuldu ailemin yanına geldim çocuktan dolayı biraz destek olsunlar diye pazar günü evime donecektim eşim aradi ablama hediye getir dedii ve benim valizimde yer yok getiremem dediim ayrıca kırılacak bir esya olduğu için uçağa almiyorlardi bebekten dolayı çoğu eşyamı da goturemiyorum zaten bunu da biliyor şunu da belirteyim tek gelinleri benim ve iki yıldır bana hiç bir şey almadılar o kadar yere gezmeye gittiler bana da bir hediye getirmediler ben niye getireyim diyince ne pislikligim kaldı ne kötü kalpliligim bosanmayi düşünüyorum artık tahammül edemiyorum bana iyi davran dediğimde ise sana iyi davranıp davranmamin bir önemi yok çocuğumu gormek istiyorum diyip arıyor artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım sizce?
Boşan cidden
Ablasına hediye ne ya

Khomyuk Khomyuk insan düşünüyor sen kimsin onlar kim ben sanki zorunda mıyım insan kendi ailesine bile canı istemediği zaman hiç bisey yapmiyor ne hakla benimle böyle konuşabiliyor kendime yediremiyorum bazı şeyleri çok kızıyorum kendime çok
Valla dönüp kaynana görümce çekip, tek başına çocukla uğraşacağınıza ( eminim çocuk bakımında da yardımcı olmuyordur size)
Prenses gibi kalırsınız annenizin yanında hem bebeğe bakımda destek verir anneniz.
Bin kat iyidir.
Dönüm noktası bu.
Çocuktan sonra gidemez kafasına girmiş. Yoklama çekiyor küçük beyniyle.
Siz alttan alırsanız korkuyor bitiremez bana muhtaç diye tepenize binecek.
Yapmayın bunu kendinize

Babasız büyümek böyle bir babayla büyümekten çok daha iyidir emin ol. Sen mutsuz olacaksın, eşin seni üzecek, tartışma kavga derken… çocuk mutsuzluğa alışacak, depresifleşecek, belki çeşitli ruhsal problemleri olacak. Kendi hayatımdan biliyorum.

Back
X