C
cimcimooo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimooo
-
aaa millet sevdiğiyle evlenebilmek için ne mücadeleler veriyo neden mutsuz olailmek içinmi bence çok saçma çok seviyorum üzerine titriyorum diyosun hemde sıkılmaktan mutsuz olmaktan bahsediyosun demekki emin değilsin duygularından bana kızma ama öyle hee tamam hamilelikten korkuyo olabilirsin bunda hem fikiriz ama şimdi burda deseydinki bize arkadaşlar severek evlendik şuan hamileyim ve çok korkuyorum yada arkadaşlar şuan evliyim ve hamileliği düşününce korkuyorum desen okey de
şimdi ne alaka daha ortada fol yok yumurta yok
BİRBİRİMİZDEN SIKILIRSAK bu tam anlamıyla sevginin olmadığını gösterir bence sen daha hiçbişeyden emin değilsin!!!
Ben de zaman zaman bunları düşünüyorum seviyorum seviliyorum nişanlımaa da güveniyoruma ama bu duygu başka bir şey, sonuçta aynı evde bir ömür boyu yaşamak insan ister istemez bu duygulara kapılıyor en basiti bir taraftan eşim için yemek yapıp birlikte aynı sofrada oturmanın beraber alışveriş yapmanın beraber sarılarak uyumanın hayalini kurarken diğer taraftan ya başka sorunlarımız olursa ya ilerde anlaşamazsak evet ya sevgimiz uzaklığımızdan kaynaklanıyosa ve biz birleştikten sonra sevgimiz azalırsa diye çok korkuyorum ama güzel olan bişey var okuduğum paylaşımlarda benim gibi depresif yorumları yazanlar genelde evli olmayanlar ve güzel yorum yazanlarda genelde evli arkadaşlar bu açıdan bakılırsa tecrübelere biraz güvenirsek geleceğe daha umutlu bakabiliriz diye düşünüyorum. opuyorumnanaktan
cok haklisin..olumlu konusanlari örnek almak lazim..bende hep nedense evlilik hakkinda negtaif düsünene kisilere denk geliyorum yada evliligi cooook kötü giden..busefer panikliyorum hemen..acaba dogru yoldamiyim fln :1no2:
fakat bencede hayirlisini dilemek lazim..hepimiz belliki seviyoruz..önce yil / ay emek vermisiz..bosuna degil hicbirsey..elbet sorunlarda olucaktir.."benim evliligim kusursuz"..bence yok böyle birsey.ben nisanlimla 5 senedir birlikteyim (hatta 5,5 olacak boshayallersmile )..ilk ciktigimiz zamanlar hayal gibi geliyordu bana nisanlanmak..evlenmek vs.. simdiise yolun sonuna geldik..Arkadaslar dua edelim hayirlisi icin..ama biz bunca zaman bekleyip istediysek vede simdi olacaksa bence vardir bunda bir hayir a.s ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?