evlilik hazırlığı yapanların sohbet odası işte burası =)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Evlilik hazırlığı yapan bayanların sohbet odası işte burası kızlar

Evlilik hazırlığı yapan kimse yok mu

Merhaba arkadaşlar.. Haziran ayında abimin düğünü var... Nikahtan sonra akşam yemeği yiyebileceğimiz canlı müzik olan eğlenilecek bir mekan arıyoruz.. Ailelerle birlikte en yakınlar vs gibi 70 kişilik bir topluluk olacağız.. İstanbul Avrupa yakasında buna uygun şık ve uygun mekanlar bilen lütfen yardım etsin.. Erken rezervasyon yapmak istiyoruz ki hem indirim uygulayabilelim hemde son dakikaya kalmayalım.. Şimdiden teşekkürler..

Evlilik hazırlığı yapan kimse yok mu

Henüz hazırlıklara pek başlayamadım ama mayıs-haziran gibi evleneceğim kısmetse.Şimdilik sadece ufak tefek çeyiz alışverişi yapıyorum,onun dışında bi hazırlığım yok.
Bir de mekan ve gelinlik bakıyorum netten,sanırım herşeyim son dakikaya kalacak.Aaah ahhh

topik biraz şenlense de birbirimizden fikir neyim edinsek yahu

merhaba cnmmm benim de bahara nişanım yaza düğünüm var kısmetse aynen senn dediğin gibi bnm de yavastan yavastan başladık hazırlıklara

merhaba cnmmm benim de bahara nişanım yaza düğünüm var kısmetse aynen senn dediğin gibi bnm de yavastan yavastan başladık hazırlıklara

Nikah tarihi için günü konuşmaya başlayınca farkettim az vakit kaldığını Umarım herşeyimiz aceleye gelmeden güzelce halledilir
Benim nişanlım askerde olduğu için hazırlıklara tam gaz başlayamıyoruz ne yazık ki:26: Sende durum ne canım?

bende geçen sene asker yolu bekledim ve nihayet bnm ki vatani görevini yaptı ve mayıs sonu teskeresini de aldı geldi cnm

şimdide mayıs gibi, niişan yaza veya ramazan bayramı sonu gibi de düğün düşünüoruz biz ayrı şehirlerdeiz birde cnm

Biz de ayrı şehirlerde gibiyiz ama yakınız yine de 1,5 saatlik mesafe ist.izmit arası:26: Ama askerliğini ist.da yapıyor çok şükür
Aynı gün ist.da nikah,izmitte düğün yapmayı düşünüyoruz.Tabi biz teskereyi alıp tarihi kesinleştirene kadar izmitteki bir elin parmaklarını geçmeyen mekan dolmazsa

dolmaz dolmaz cnm illa bulursun bi yer

selam culyamm..topikinn hayırlı olsun..bende yaza evleniyorum kısmetse..

sağol culyammm..hazırlıklar yavas yavas ilerliyor canım..çeyizler tamam sayılır =) gelinlik denemeye başladım kafama göre bi model bulamadım henüz..

senin nasıl gidiyo =)

sağol culyammm..hazırlıklar yavas yavas ilerliyor canım..çeyizler tamam sayılır =) gelinlik denemeye başladım kafama göre bi model bulamadım henüz..

senin nasıl gidiyo =)

Bnmm daha öncelikle nişanım olcak cnm nisan mayıs gibi sorasında da düğün şekillenmeye başlıo herşey işte

Bnmm daha öncelikle nişanım olcak cnm nisan mayıs gibi sorasında da düğün şekillenmeye başlıo herşey işte

hayırlısı olsun canım..nişanı evde mi yapmayı düşünüosunuz yoksa salonda mı??

nişanlılık süresini uzun tutacak mısınız??

amaaaa askerliği bitirdiğimize göre bi kaç ayın lafı bile olmaz bizim gözümüzde dimi culyaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…