Evlilik hazırlığı yapan kimse yok mu
Henüz hazırlıklara pek başlayamadım ama mayıs-haziran gibi evleneceğim kısmetse.Şimdilik sadece ufak tefek çeyiz alışverişi yapıyorum,onun dışında bi hazırlığım yok.
Bir de mekan ve gelinlik bakıyorum netten,sanırım herşeyim son dakikaya kalacak.Aaah ahhh
topik biraz şenlense de birbirimizden fikir neyim edinsek yahu
merhaba cnmmm benim de bahara nişanım yaza düğünüm var kısmetse aynen senn dediğin gibi bnm de yavastan yavastan başladık hazırlıklara
Nikah tarihi için günü konuşmaya başlayınca farkettim az vakit kaldığınıUmarım herşeyimiz aceleye gelmeden güzelce halledilir
Benim nişanlım askerde olduğu için hazırlıklara tam gaz başlayamıyoruz ne yazık ki:26: Sende durum ne canım?
bende geçen sene asker yolu bekledim ve nihayet bnm ki vatani görevini yaptı ve mayıs sonu teskeresini de aldı geldi cnm
şimdide mayıs gibi, niişan yaza veya ramazan bayramı sonu gibi de düğün düşünüoruz biz ayrı şehirlerdeiz birde cnm
Biz de ayrı şehirlerde gibiyiz ama yakınız yine de 1,5 saatlik mesafe ist.izmit arası:26: Ama askerliğini ist.da yapıyor çok şükür
Aynı gün ist.da nikah,izmitte düğün yapmayı düşünüyoruz.Tabi biz teskereyi alıp tarihi kesinleştirene kadar izmitteki bir elin parmaklarını geçmeyen mekan dolmazsa
dolmaz dolmaz cnm illa bulursun bi yer
inşallah canım,sizin nasıl olacak organizasyon,çok mu uzaksınız birbirinize?
ben bursa o ordu ben kır düğünüistiorum cnm
hımm epey uzakmış,düğün nerde olacak?nerde yaşayacaksınız?inşallah istediğin gibi güzel bi düğün olur
hem orduda hem bursada olacak düğün cnmmm orduda yaşacağız
inşallah alışabilirsin canım,epey farklı yerler:26: ama sevdiğinle olduktan sonra önemsiz kalır
selam culyamm..topikinn hayırlı olsun..bende yaza evleniyorum kısmetse..
sağol culyammm..hazırlıklar yavas yavas ilerliyor canım..çeyizler tamam sayılır =) gelinlik denemeye başladım kafama göre bi model bulamadım henüz..
senin nasıl gidiyo =)
Bnmm daha öncelikle nişanım olcak cnm nisan mayıs gibi sorasında da düğün şekillenmeye başlıo herşey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?