insanlar bayılırlar başkasının hayatını konuşmaya..
duymucan ,görmücen.
herşeyi kafana takarsan nişanlılık sürecinde özellikle cok yıpranırsın
tam bu dönemde en çok ihtiyacım olan sözleri söyledin teşekkür ederim canımm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlar bayılırlar başkasının hayatını konuşmaya..
duymucan ,görmücen.
herşeyi kafana takarsan nişanlılık sürecinde özellikle cok yıpranırsın
Ortalama aynı zamanda evlenmişiz seninle.
Ben henüz çalışmıyorum eşimde işten yorgun argın geldiği için pek fazla gezemiyorduk bende şöyle bir çözüm buldum evde sıkıldığım için;Salı ve cumaları gidip iş yerinden alıyorum onu.
Çok gurur duyduğunu söylüyor. O gün biraz gezip yemek yiyip öyle dönüyoruz eve genelde.Havalar çok soğuk belki o yüzden eşin dışarıya çıkmak istemiyordur insanlar bazen miskinleşebiliyor.
Her hafta sonu 1 gün genelde pazar önce dışarıya çıkar dolaşırız sonra ailesini ziyarete gideriz.Yani haftanının 2-3 günü 1 -2 saatte olsa hava almaya çıkarız.Aslında pek onun teklif etmesini beklemem genelde organizasyon yada birazda olsa emrivaki yaparım.
Çok bir atraksiyon da beklemedim zaten evlenirken ortalama 7 yıllık bir ilişkimiz vardı.Biz de severek evlendik evlendikten sonra onu daha bir sevdim bir başka bağlandım.Eve gelip ayaklarınıda uzatsa dışarı çıkacak halim yokta dese yatar kucağına tv izlerim ne biliyim o yokken sıkılıyorum ama o varken hiç aklıma gelmiyor sıkılmak.
Bir de benimde eşim bana sarılamıyor yatakta sırtı dışarı gelince uyuyamıyormuş o yüzden bana döner genelde sırtını ama ben uyuyana kadar bekler çünkü tuhaf bir huy edindim koluna sarılmadan uyuyamıyorum eskiden ayıcıklarım vardı herhalde onların yerini dolduruyorum böylece.
Biraz değişiklik yapmaya çalış istersen evliliğinizde ara mesela hazırlanıyım az dolaşalımmı de işten çıkmadan.Eve girme psikolojisine henüz girmediğinden daha kolay kabul eder belki.Umarım bir an önce çözülür sıkıntılarınız.
ikimizde çalıstıgımız için hafta içi yorgun oluyoruz. aılelerımıze yemege gıdıyoruz tmm esımle evdede ıyı vakıt geceırıyoruz ama kocamla dolaşmak ıstıyorum gecen dedım hafta içi sınemaya gıdelım dıye yok cnm yaa evde dınlenmek ıstıyorum dıyo hafta sonu desem onuda yapmıyoofffff napıcam ben yaa duzelıcek belkı ama parasal durumlarda cok musaıt olmadıgı için bunlar oluyo oyle dıyo oda ama bılmıyorum
O zaman ''aşkım kilo almaya başladın göbekli erkekler bana pek çekici gelmez haftasonları yürüyüşe çık hatta ben sana destek oluyım birlikte çıkalım'' filan debelki işe yarar bilemedim pek:44: biraz komplo teorisi üretmek lazım seninkine açıkçası sanki yada hafta içi aile yemeklerini iptal et hafta sonu dışarı çıkmaya alıştır.En azından 1-2 kere çıksa bu kadar zorlanmazsın bir daha çıkarırken diye düşünüyorum
3 yıllık bi ilişkim var 3 şubatta nişanlıyorum bu yorumları okudukça korkmaya başladım evlilikten ya![]()
malesef vardı okunda kızamıyorum ben bıle bıle lades dedım o konuya ama boyle olacagını konusmamıstık malesefffher pzar orda bende bunaldım eşimle bseyler paylasmak ıstıyorum gezmek ıstıyorum
![]()
Bu konuda zamanında bende çok dertliydim...
Bizim klasikler
Ben: Hadi gel çay bahçesine gidelim (benim amacım evde kumandayı alıp bön bön oturmasın da sohbet ederiz belki)
O: Ne gereği var evde bir demlik demle doya doya içeriz para vermeye ne gerek
Ben: Hadi sinemaya gidelim değişiklik olur...
O: Ne gerek var eve dvd aldım ya oradan izleriz hem ben sinemada rahat bacaklarımı uzatamam keyif almam
Ben: Hadi dolaşalım biraz...
O: Sanki hiç görmediğin yer mi? Aygaz arabası gibi sokak sokak dolaşacak mıyız?
Ben: O zaman x yere gidelim...
O: Yok orası uzak benzin parası çok gider
Kuşadasına amcasını ziyarete gittik. Buraya kadar gelmişken efes harabelerine gidelim diye tutturunca gittik. Beyefendi ne şimdi biz bu taşları görmek için mi para verdik? dedi...
Hep bir bahaneleri olur arkadaşım eşinle gezmek güzeldir ama artık ben tırnağım varsa başımı kaşıyorum sürükleyerek götürsemde off yağmur yağsa falan gibi abuk laflr edip çileden çıkarıyor umarım değişir seninkiTek taraflı ne kadar çaba sarfetsende karşı tarafında evlilikten ne beklediği önemli çoğu erkek evliliği eşinin yaptığı yemekleri mideye indirip kumanda elinde tv izlemekten ibaret sanıyorlar renk katmaya çalışsanda elde var sıfır oluyor misal benim eski odun :)))