Evlilik hiçte hayat edildiği gibi olmuyormuş

2,5 ayda bi evlilik bu hale geliyorsa 2,5 sene sonra ne olur merak ediyorum hele bide çocuk olursa.

sanırım erkekler evlenince,nasıl olsa evimde artık, canım ne zaman isterse mıncıklarım,ne zaman isterse öperim mantığına mı giriyorlar acaba.nasıl olsa hayat uzun eee evlisinde anne baba baskısı da yok diye mi düşünüyorlar.

burdan ve çevremde gördüğüm kadarıyla erkeklerde bi evde oturup yan gelip yatma muhabbeti var..

eşimin de söylediği gibi bana dokunmasan,iş derdi olmasa versen elime kumandayı 1 sene şu koltuktan kalkmasam..:1::1:

yeni evlisin gezmek tozmak istiyorsun bu doğal bi istek ama sanırım erkekler biraz daha bencil bu konuda.

ben de mutsuzum arkadaşım ama bu şundan kaynaklıyomuş anladım çok beklentiler ve hayaller kurdum şöle olcak böle olcak felan diye malesef hiç bişey istediğim gibi gitmiyo :50: umarım düzelir bende artık kendi kendime yaşıyorum yapıcak bişey yok :2:

Ortalama aynı zamanda evlenmişiz seninle.
Ben henüz çalışmıyorum eşimde işten yorgun argın geldiği için pek fazla gezemiyorduk bende şöyle bir çözüm buldum evde sıkıldığım için;Salı ve cumaları gidip iş yerinden alıyorum onu.
Çok gurur duyduğunu söylüyor. O gün biraz gezip yemek yiyip öyle dönüyoruz eve genelde.Havalar çok soğuk belki o yüzden eşin dışarıya çıkmak istemiyordur insanlar bazen miskinleşebiliyor.
Her hafta sonu 1 gün genelde pazar önce dışarıya çıkar dolaşırız sonra ailesini ziyarete gideriz.Yani haftanının 2-3 günü 1 -2 saatte olsa hava almaya çıkarız.Aslında pek onun teklif etmesini beklemem genelde organizasyon yada birazda olsa emrivaki yaparım.

Çok bir atraksiyon da beklemedim zaten evlenirken ortalama 7 yıllık bir ilişkimiz vardı.Biz de severek evlendik evlendikten sonra onu daha bir sevdim bir başka bağlandım.Eve gelip ayaklarınıda uzatsa dışarı çıkacak halim yokta dese yatar kucağına tv izlerim ne biliyim o yokken sıkılıyorum ama o varken hiç aklıma gelmiyor sıkılmak.

Bir de benimde eşim bana sarılamıyor yatakta sırtı dışarı gelince uyuyamıyormuş o yüzden bana döner genelde sırtını ama ben uyuyana kadar bekler çünkü tuhaf bir huy edindim koluna sarılmadan uyuyamıyorum eskiden ayıcıklarım vardı herhalde onların yerini dolduruyorum böylece.
Biraz değişiklik yapmaya çalış istersen evliliğinizde ara mesela hazırlanıyım az dolaşalımmı de işten çıkmadan.Eve girme psikolojisine henüz girmediğinden daha kolay kabul eder belki.Umarım bir an önce çözülür sıkıntılarınız.

Ortalama aynı zamanda evlenmişiz seninle.
Ben henüz çalışmıyorum eşimde işten yorgun argın geldiği için pek fazla gezemiyorduk bende şöyle bir çözüm buldum evde sıkıldığım için;Salı ve cumaları gidip iş yerinden alıyorum onu.
Çok gurur duyduğunu söylüyor. O gün biraz gezip yemek yiyip öyle dönüyoruz eve genelde.Havalar çok soğuk belki o yüzden eşin dışarıya çıkmak istemiyordur insanlar bazen miskinleşebiliyor.
Her hafta sonu 1 gün genelde pazar önce dışarıya çıkar dolaşırız sonra ailesini ziyarete gideriz.Yani haftanının 2-3 günü 1 -2 saatte olsa hava almaya çıkarız.Aslında pek onun teklif etmesini beklemem genelde organizasyon yada birazda olsa emrivaki yaparım.

Çok bir atraksiyon da beklemedim zaten evlenirken ortalama 7 yıllık bir ilişkimiz vardı.Biz de severek evlendik evlendikten sonra onu daha bir sevdim bir başka bağlandım.Eve gelip ayaklarınıda uzatsa dışarı çıkacak halim yokta dese yatar kucağına tv izlerim ne biliyim o yokken sıkılıyorum ama o varken hiç aklıma gelmiyor sıkılmak.

Bir de benimde eşim bana sarılamıyor yatakta sırtı dışarı gelince uyuyamıyormuş o yüzden bana döner genelde sırtını ama ben uyuyana kadar bekler çünkü tuhaf bir huy edindim koluna sarılmadan uyuyamıyorum eskiden ayıcıklarım vardı herhalde onların yerini dolduruyorum böylece.
Biraz değişiklik yapmaya çalış istersen evliliğinizde ara mesela hazırlanıyım az dolaşalımmı de işten çıkmadan.Eve girme psikolojisine henüz girmediğinden daha kolay kabul eder belki.Umarım bir an önce çözülür sıkıntılarınız.

ikimizde çalıstıgımız için hafta içi yorgun oluyoruz. aılelerımıze yemege gıdıyoruz tmm esımle evdede ıyı vakıt geceırıyoruz ama kocamla dolaşmak ıstıyorum gecen dedım hafta içi sınemaya gıdelım dıye yok cnm yaa evde dınlenmek ıstıyorum dıyo hafta sonu desem onuda yapmıyo :( offfff napıcam ben yaa duzelıcek belkı ama parasal durumlarda cok musaıt olmadıgı için bunlar oluyo oyle dıyo oda ama bılmıyorum

iki tarafında birlikte iyi zaman geçirmesi çok önemli oluyo heleki ilk evlilik aylarında

erkeğin daha çok bu konuda dışarı çıkmak için teteiklemesi gerekir ama bekar olmama rağmen çokta beklentim yok benim evlilikten hayat aynı işler aynı çocuğun oluyo onla ilgileniyosun bitek değişende o

genelde uzun yıllar süren sonunda evlilikle biten ilişkilerde bu oluyo bence arada bi görüyosun bikaç saat o süreyi dolu dolu geçiriyosun geziyosun tozuyosun bi evlensek ne güzel hep beraberiz bu yaptıklarımıza daha çok vaktimiz olcak diyosun ama evlilik öyle deil işte hayatın gerçeğine varıyosun annenle baban nasıl sende öyle oluyosun:)öyle lay lay lom evlilik yok malesef:( ama arada sevgi saygı hele bide küçük bi yavru varsa bence herşeyden güzel oluyo benimki öyle çünkü

ikimizde çalıstıgımız için hafta içi yorgun oluyoruz. aılelerımıze yemege gıdıyoruz tmm esımle evdede ıyı vakıt geceırıyoruz ama kocamla dolaşmak ıstıyorum gecen dedım hafta içi sınemaya gıdelım dıye yok cnm yaa evde dınlenmek ıstıyorum dıyo hafta sonu desem onuda yapmıyo :( offfff napıcam ben yaa duzelıcek belkı ama parasal durumlarda cok musaıt olmadıgı için bunlar oluyo oyle dıyo oda ama bılmıyorum

O zaman ''aşkım kilo almaya başladın göbekli erkekler bana pek çekici gelmez haftasonları yürüyüşe çık hatta ben sana destek oluyım birlikte çıkalım'' filan de:55: belki işe yarar bilemedim pek:44: biraz komplo teorisi üretmek lazım seninkine açıkçası sanki yada hafta içi aile yemeklerini iptal et hafta sonu dışarı çıkmaya alıştır.En azından 1-2 kere çıksa bu kadar zorlanmazsın bir daha çıkarırken diye düşünüyorum

O zaman ''aşkım kilo almaya başladın göbekli erkekler bana pek çekici gelmez haftasonları yürüyüşe çık hatta ben sana destek oluyım birlikte çıkalım'' filan de:55: belki işe yarar bilemedim pek:44: biraz komplo teorisi üretmek lazım seninkine açıkçası sanki yada hafta içi aile yemeklerini iptal et hafta sonu dışarı çıkmaya alıştır.En azından 1-2 kere çıksa bu kadar zorlanmazsın bir daha çıkarırken diye düşünüyorum

ailelere gitmek gerekiyo annemde yanlız benım oyuzden onlarada gıtmem gerekıyo bakalım bişeyler denıcez artıkk of

:) Erkek için evlilik=düzenli ve karmaşasız bir hayat.
Tabi bayanlar hep daha güzelini hayal ettiklerinden öylece kala kalıyoruz.

İlk başlarda sende bunun sıkıntısını yaşarsın ama alışırsın :)

3 yıllık bi ilişkim var 3 şubatta nişanlıyorum bu yorumları okudukça korkmaya başladım evlilikten ya :(

korkma.. her ilişki bir değil. eş adayının bazı huylarını önceden görüyorsun ancak aşkmıdır yoksa saflıkmıdır nedir konduramıyorsun. konu sahibi arkadş eşinin kahve alışkanlığını biliyormuş... az buçuk boş zamanlarında ne yaptığınıda biliyordur ama değişir gözüyle seslenmemiştir...

bende eşimin eve iş getirdiğini biliyordum. bile bile değişir sandım ama değişmemişti başlarda. şimdi iş değişikliği olduktan sonra iyi:nazar:. iyi gözleme. ozmn anlarsın...

ayrıca nişanlılık dönemlerindede çok fazla dış seslere önem verme...

konu sahibi arkadaşada Allah kolaylık versin...

malesef vardı okunda kızamıyorum ben bıle bıle lades dedım o konuya ama boyle olacagını konusmamıstık malesefff :( her pzar orda bende bunaldım eşimle bseyler paylasmak ıstıyorum gezmek ıstıyorum :(

tatlım sen en baştan böyle kabul etmişsin onu. ben evli değilim nişanlıyım ancak sevgililik dönemimizde bi kaç kez gitmiştir kahveye oyun oynamaya, istemediğimi söyledim ve artık hiç gitmiyor. benden önce kaçırmadığı maç yoktu. burdaki maçları geç istanbula, sivasa vs her yere gidiyordu. ama sevgililik döneminden beri asla maça gitmesini istemedim. nişanlılık dönemimde kardeşimle bi kaç kez gitmiştir o kadar. o da kardeşim yanında olduğu için müsade ettim :1: sağolsun inatlaşmıyor benimle. istediğimi yapıyor, istemediğimi yapmıyor. inşallah bi ömür böyle devam eder :16:

canim yeni evli olunca bi de monoton olunca hayat cekilmez oluyor biliyorum....
ama sana bir sey dicem... eminim cok cok guzel tatli sirin hanim hanimcik bir bayansindir... ev hanimiysan ya da calisiyorsan ona gore seni mutlu edecek ugraslar edin... cik disari gez dolas arakdaslarinla alisverise git...

napicaksin iste erkekler boyle.... bizimki de bi kebapciya goturecek yolda yok senin dedgine gidicez hayir benimkine gidicez biz kepap oluyoruz valla sinirden.... ah huzur ahhh

biçok bayanın sorunu bu malesef. varsa bi çözüm haber verin bacılar...

Daha yeni evlisiniz yaa bu ne Ben 6ay oldu evleneli sanki Daha 1ay gecmis hemen monotona baglamayin al esini onune Adam gibi konus sikintini anlat birlikte hareket ederseniz eminim cok daha guzel olucak hersey biraz caba gosterin hemen pes etmeyin tabi insaallah esiniz anlayisli biridir.

evlenmeden önce yapılan en büyük hata...evlendikten sonra eve bağlanır huyu değişirr..pazar günleri kahveye takıldığını biliyomussunuz ..malesef belki düzelirle evlenmişşniz...işiniz zor allah yardımcınız olsun

Bu konuda zamanında bende çok dertliydim...
Bizim klasikler
Ben: Hadi gel çay bahçesine gidelim (benim amacım evde kumandayı alıp bön bön oturmasın da sohbet ederiz belki)
O: Ne gereği var evde bir demlik demle doya doya içeriz para vermeye ne gerek :27:
Ben: Hadi sinemaya gidelim değişiklik olur...
O: Ne gerek var eve dvd aldım ya oradan izleriz hem ben sinemada rahat bacaklarımı uzatamam keyif almam :27:
Ben: Hadi dolaşalım biraz...
O: Sanki hiç görmediğin yer mi? Aygaz arabası gibi sokak sokak dolaşacak mıyız? :27:
Ben: O zaman x yere gidelim...
O: Yok orası uzak benzin parası çok gider :27:
Kuşadasına amcasını ziyarete gittik. Buraya kadar gelmişken efes harabelerine gidelim diye tutturunca gittik. Beyefendi ne şimdi biz bu taşları görmek için mi para verdik? dedi... :27:
Hep bir bahaneleri olur arkadaşım eşinle gezmek güzeldir ama artık ben tırnağım varsa başımı kaşıyorum sürükleyerek götürsemde off yağmur yağsa falan gibi abuk laflr edip çileden çıkarıyor umarım değişir seninki :ssz: Tek taraflı ne kadar çaba sarfetsende karşı tarafında evlilikten ne beklediği önemli çoğu erkek evliliği eşinin yaptığı yemekleri mideye indirip kumanda elinde tv izlemekten ibaret sanıyorlar renk katmaya çalışsanda elde var sıfır oluyor misal benim eski odun :)))

benm 1,5 yıl oldu bu monotonluklar panik ataklı olmamı sağladı:52:
çok beklenti içine girmeyin arkadaşlar:18:
heleki başka şehire alışmak eve alışmak apartmanlara alışmak eşinle aynı evde yaşamya alışmak "Zor":50:
Sigara içmiyorum ama sigaraya bağladım:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:1::1::1::1::1:

Bu konuda zamanında bende çok dertliydim...
Bizim klasikler
Ben: Hadi gel çay bahçesine gidelim (benim amacım evde kumandayı alıp bön bön oturmasın da sohbet ederiz belki)
O: Ne gereği var evde bir demlik demle doya doya içeriz para vermeye ne gerek :27:
Ben: Hadi sinemaya gidelim değişiklik olur...
O: Ne gerek var eve dvd aldım ya oradan izleriz hem ben sinemada rahat bacaklarımı uzatamam keyif almam :27:
Ben: Hadi dolaşalım biraz...
O: Sanki hiç görmediğin yer mi? Aygaz arabası gibi sokak sokak dolaşacak mıyız? :27:
Ben: O zaman x yere gidelim...
O: Yok orası uzak benzin parası çok gider :27:
Kuşadasına amcasını ziyarete gittik. Buraya kadar gelmişken efes harabelerine gidelim diye tutturunca gittik. Beyefendi ne şimdi biz bu taşları görmek için mi para verdik? dedi... :27:
Hep bir bahaneleri olur arkadaşım eşinle gezmek güzeldir ama artık ben tırnağım varsa başımı kaşıyorum sürükleyerek götürsemde off yağmur yağsa falan gibi abuk laflr edip çileden çıkarıyor umarım değişir seninki :ssz: Tek taraflı ne kadar çaba sarfetsende karşı tarafında evlilikten ne beklediği önemli çoğu erkek evliliği eşinin yaptığı yemekleri mideye indirip kumanda elinde tv izlemekten ibaret sanıyorlar renk katmaya çalışsanda elde var sıfır oluyor misal benim eski odun :)))

aygaz arabası ne yaaaa :52::52::52::52:

koptum:1::1::1::1:

Back
X