- 31 Ekim 2023
- 312
- 168
- 18
- 29
- Konu Sahibi mispremses
Full okunacak degilmi 6 sayfa yani toplamdaBen de okudum 21e tamamladım sadece 2 gün yarısını okuyamadım.
Okuduğum süreçte bir kişiyle görüştüm olmadı ama kısmet açıyor bence okuyun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Full okunacak degilmi 6 sayfa yani toplamdaBen de okudum 21e tamamladım sadece 2 gün yarısını okuyamadım.
Okuduğum süreçte bir kişiyle görüştüm olmadı ama kısmet açıyor bence okuyun
Sizin gorustugunuz varmis araniz duzelmis. BEnim gbi olmayan biride okusa etkisi olur insallah bu gece niyetlendim baslamayaOkudum arkadaşlar 21 e tamamladım. Görüştüğüm biri vardı zaten , ama gelgitliydi durumlarımız hala gelgitli. Beni sevdiğini söyleyen ama 1 gün arayıp 1 gün aramayan bir adam. Herhangi bir değişiklik olmadı henüz. 2 gün önce tamamladım yalnız. Hakkımda ne hayırlısı ise onun olacağına inanıyorum.Duanın İçime verdiği ferahlığı hissedebiliyorum
Aram düzeldi diyemiyorum henüz yine gelgitli davranıyor dün aradı mesela 25 dk konuştuk ama bugün hiç aramadı.ama benim içim bu duadan sonra ferahladı oluruna bıraktım . Gelişmelerden haberdar edeceğim siziSizin gorustugunuz varmis araniz duzelmis. BEnim gbi olmayan biride okusa etkisi olur insallah bu gece niyetlendim baslamaya
ANladim . insallah guzel gelismeler yasarsinizAram düzeldi diyemiyorum henüz yine gelgitli davranıyor dün aradı mesela 25 dk konuştuk ama bugün hiç aramadı.ama benim içim bu duadan sonra ferahladı oluruna bıraktım . Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi
Amin inşallahANladim . insallah guzel gelismeler yasarsiniz
AynenFull okunacak degilmi 6 sayfa yani toplamda
Bende de durum aynıKızlaaaar merhaba :))) Senelerdir bu Taha Suresi’ni 21 kez okuma olayını duyuyorum, biliyorum ama hiç yapamadım. 1 veya 2 kere okudum muhtemelen hep yarım kaldı. Sanırım 8-9 sayfa kısa da değil. 21 gün aynı istikrarı sürdüremiyorum ama en az bir kere yapmak istiyorum yaa hahahhaha :) Bir arkadaşım okudu 21 gün dolmadan tanıştı biriyle. Ve o kişiyle evlendi. Araya regl dönemi girince bırakıp bitince tekrar devam ediyorsun ya ben yarım bırakmaktan korkuyorum işte. Gaza gelip 21 tanesini 5-6 günde okusam bitirsem olur mu acaba :))
2025’in son ayında tekrar gündeme alayım bu başlığı? Var mı yakın zamanda deneyen sonuç alan veya benim gibi niyetlenmek isteyen?
Yoksa benim bu gidişat çok kötü gidişat efendim![]()
Yaa o zaman motive edelim birbirimizi. Arkadaş arıyorum bu konuda gazlanmak istiyorumBende de durum aynıbekarlık kısmetsizlik ya da olmayacak abuk kişilerin karşıma çıkması can sıkıcı olmaya başladı. Ben okumaya niyetlendim regl oldum. Bitince tekrar başlamak istiyorum ama şöyle de bir durum var Arapça okumayı bilmiyorum Türkçesinden okuyacağım inşallah kabul olur
Sizin önünüzde çok güzel bir örnek varmış arkadaşınız en başta ondan motive olmanız lazımYaa o zaman motive edelim birbirimizi. Arkadaş arıyorum bu konuda gazlanmak istiyorumYarım bırakacağım çünkü biliyorum adapte olmam gerek :)))
O zaten sürekli söylüyor oku diye ama ben tembellik yapıyorum. Reglime az kaldı ama tamam başlıyorum o zaman ben de bu akşam.Sizin önünüzde çok güzel bir örnek varmış arkadaşınız en başta ondan motive olmanız lazımben sadece burdaki yorumlarla gaza geldim. Hadi öyleyse ertelemek yok bu akşam başlıyoruz
![]()
Amin inşallahO zaten sürekli söylüyor oku diye ama ben tembellik yapıyorum. Reglime az kaldı ama tamam başlıyorum o zaman ben de bu akşam.Şu an ezan okunuyor hatta inşallah hayırlısıyla kalbimizdeki gibi biri bu yıl karşımıza çıkar diye dua ediyorum.
Bismillah.
1. Gün