yıllar sonra insanların elleri yüzleri buruşuyor,kilo alıp göbekleniyorlar,kısaysa yuvarlak bişiy,uzunsa sıska bükük bir kambur oluveriyorlar...kısacası yıllar çok şey alıp götürebiliyor..ama o geçen yıllara rağmen kendini onunla birlikte nerede hayal edebiliyorsun? şu an sana yaşattığı hislerler ve yaşam tarzıyla bunu sana nasıl dile getieiyor? aileye,işe bakış açısı ve aile yapısı nasıl? aşk ve sevgiden bir an olsun sıyrıldığında kendi iç sesin sana neler söylüyor bu çok önemli...mantık ve aşk bir çubuğun iki ayrı uçları gibi..denge de kalman için ortasını bulmaya çalışman önemli olandır..
yıllar sonra insanların elleri yüzleri buruşuyor,kilo alıp göbekleniyorlar,kısaysa yuvarlak bişiy,uzunsa sıska bükük bir kambur oluveriyorlar...kısacası yıllar çok şey alıp götürebiliyor..ama o geçen yıllara rağmen kendini onunla birlikte nerede hayal edebiliyorsun? şu an sana yaşattığı hislerler ve yaşam tarzıyla bunu sana nasıl dile getieiyor? aileye,işe bakış açısı ve aile yapısı nasıl? aşk ve sevgiden bir an olsun sıyrıldığında kendi iç sesin sana neler söylüyor bu çok önemli...mantık ve aşk bir çubuğun iki ayrı uçları gibi..denge de kalman için ortasını bulmaya çalışman önemli olandır..
sevgi zamanla artabilir
tıpkı delicesine bir tutkuyla birbirini seven çiftlerin zamanla birbirlerinden nefret etmeleri gibi...evlilik kararı vermek için altını çizmek istiyorum, çok çok büyük bir aşka gerek yok.....sen zaten söylemişsin,dokunabiliyorum,yakınlaşabiliyorum diye...herşey zamanla otururu,biraz kendine zaman ver bence...
bazen takıntı yapıyorum boyu kısa aynı boydayız yok şöyle böyle diye sanki bana birisi kötü birşey söylese o an hemen ayrılabilirmişim gibi geliyo bazende hiç aklıma gelmio öyle şeyler zaman verdim 6 ay kadar 4 aydırda beraberiz 10 ay evlilik kararı icin cok fazlada uzatmak istemiyorum acıkcası ben uzattıkca aklıma başka başka şeyler geliyoevlenmesem daha mı iyi evlenen aldatılıyo yok şöyle böyle gibi seyler geliyo aklıma
benim de erkekte uzun boy takıntım vardıhoş bende uzun değilim hatta bu yüzden arkadaşlardan bazıları da " sen uzun değilsin ne gerek var gibi " diyede düşünebiliyorlar ama sonuç olarak herkesin belli bir beğenisi vardır..uzun,esmer...vb..gibi..neyse..zamanla farkettim ki kısa olup çok hoş olabilenler de var..burda şunu ayırt etmek önemli,uzun olup sana hak ettiğin değeri vermemesi mi yoksa aynı boyda olup da sana çok ama çok değer vermesi mi?tabiki süregelen bir ilişkide belli bazı düşünceler için çok beklemek her iki tarafı da yıpratır..klasik bir değiş ama,artılarını eksilerini bir çuvala koy:)) hangisi sana ağır geliyor? artıları ağırsa o yük seni her zaman mutlu edicektir..yok eğer eksiler ağır gelirse zaten seni yıpratıcaktır..ve şunu sor kendine: ben onun nesini seviyorum/hoşlanıyorum? sana yakın gelen yerlerini keşfet...bu kimi zaman gülüşü olur kimi zaman sana olan ilgisi,bazen bakışı,bazen sen çok mutsuzken sana olan tavrı,yemek yemesi,sana seslenişi.....bir sürü şey bulabilirsin.. bu adamı bu kadar çok kafana takıyorsan,mutlaka sana hoş gelen bir yanı vardır,işin sırrı kendine itiraf etmekte...
Bir ilişkide saygı olmazsa olmazımdır ama evliliğin temeli cinselliktir
Ona dokunabilecek misiniz sevmeden? Seversen her şeyi hoş gelir insana
Bence aşk olmadan olmaz. Aşık olursan katlanırsın bu erkeklere
evlenmeden önce olsa kesinlikle sadece kalp derdim ama şimdi yüzde 50 50 olmalı diye düşünüyorum aşk ve mantık aynı derecede olmalı....evlilikler özellikle çocuktan sonra çok değişiyor çeşitli sorunlar çıkabiliyo çok sabırlı anlayışlı olmak gerekiyo..sadece aşk yetmiyo ne yazıkkii iyi düşünüp taşınmak lazım evlilik zor zanaat vallla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?