Evlilik icin sevgi yeterli midir ?

bende sana katiliyorum canim ama neden aklima boyle dusunceler geliyor olabilir aski cok mu buyutuyorum acaba
Bence bu ilişki olmamış.kalbin deli gibi çarptıgı durumlar hayatında ya 1 ya 2 defa denk gelir ama öyle olmada bile gönlün rahat bir şekilde o sevgiyi hissedebilirsin.anlattıklarından doğru bur karar olmadığını hissettim ben.iyi bir insan diye kimseyle evlenme.bazı kişiler de çok iyi olduğundan değil yeterli donanıma sahip olmadıgından bu kadar iyi oluyor.aradaki açığı kapatmak için.sevgili sevgisi yok sende, insani bir sevgi var sanki.

bende sana katiliyorum canim ama neden aklima boyle dusunceler geliyor olabilir aski cok mu buyutuyorum acaba
Canım eski sevdiğin biri varsa aklından çikmamişsa olabilir
Boşver vallaha sevilmek sevmekten daha önemli aşk meşk boş ne aşıklar gördü bu göz
Sende seviyosan mutluysan adam saygı sevgiliyle ten uyumu da var e daha ne
Mutlu ol inşallah

Merhaba ilk defa burada bir derdimi sizinle paylasicam yeniyimm de :)

Ben Dilek 25 yasindayim nisanliyim nisanlimla sosyal medya araciligiyla tanistik bense eski iliskilerimden hep yara almis biriydim herkes beni terkederdi yani cok sevgi gormedim hepsi toksikti neyse nisanlimla tanistim kendisi 30 yasinda cok tedirgindim yani bununlada mutlu olamam diye birakir diye nisanlimla ciktik Allah var hic elektrik almadim ilk basta ama ben hic sans vermem ne hikmetse ona sans verdim gunlerce haftalarda ciktik yavastan sevmeye basladim ama goruntusune alisamiyordum sevmeye baslayinca boyle goruntusude gozume hos gelmeye basladi bende normal bir tipim var yani bide nisanlimla cinsellik yasiyoruz igrenmiyorum zevkle oluyor hersey hic begenmesem nasil yaparim diyorum kendime ama ben hep boyle kalbimin deli gibi carpmasini isterim felan mesela onunla cikacagim icin cok heycan yapmam deli gibi hazirlanmam sizce yanlis mi yapmisim yada deli gibi asik olmamak evlenince sorun yasatir mi bana belkide hep toksik iliskilere alistimda ondan mi oluyor bilemedim ama nisanlim nasil diyim boyle Allaha sukrediyorum oyle insan cok zor cikar yani isinde gucunde kotu aliskanligi yoktur asiri merhametlidir derler ya basim agrisa aksamlari ben iyi olmadan uyumaz bile sizce bu dusunceleri kafamdan nasil atarim ?
Saygı olmadıkça değer vermedikçe sevginin pek önemi kalmıyor

Bence bu ilişki olmamış.kalbin deli gibi çarptıgı durumlar hayatında ya 1 ya 2 defa denk gelir ama öyle olmada bile gönlün rahat bir şekilde o sevgiyi hissedebilirsin.anlattıklarından doğru bur karar olmadığını hissettim ben.iyi bir insan diye kimseyle evlenme.bazı kişiler de çok iyi olduğundan değil yeterli donanıma sahip olmadıgından bu kadar iyi oluyor.aradaki açığı kapatmak için.sevgili sevgisi yok sende, insani bir sevgi var sanki.
bilemedim mesela bugun ciktik yaninda huzurlu ve mutlu hissediyorum mesela opesim geliyor dedigim gibi cinsellikte oluyor aramizda cekim var yani bilemedim tek insani sevgi olsa opmek istemem yada iliskiye girmek

Canım eski sevdiğin biri varsa aklından çikmamişsa olabilir
Boşver vallaha sevilmek sevmekten daha önemli aşk meşk boş ne aşıklar gördü bu göz
Sende seviyosan mutluysan adam saygı sevgiliyle ten uyumu da var e daha ne
Mutlu ol inşallah
yok canim eskiden cok darbe aldim hic sevilmedim diyebilirim belkide bu kadar cok sevilmekten afalladim

Kısa ve net başlığa hitaben, hayır yetmiyor. Ama sevgisiz yani bir beğeni olmadan da olmuyor. İkisinin arası ama bence biraz da mantığa bakan yönde olmalı. Kafanız ve gönlünüz rahat olmalı. Ama az da olsa bir beğeni olmalı.
su an gozume guzel geliyor bilemedim ilk gunlerde begenmiyordum nasil oldu anlamadim aliskanlik mi yada karakterinin cok iyi olusumu onu guzel gosteriyor bilemedim

su an gozume guzel geliyor bilemedim ilk gunlerde begenmiyordum nasil oldu anlamadim aliskanlik mi yada karakterinin cok iyi olusumu onu guzel gosteriyor bilemedim
Alışkanlıktır ama bence hala sizin için sorun oluyor ki forumda konu açmaya bile gitmiş mevzu. Bence düşüncelerinizi duygularınızı iyi tartın.

Hıc ask olmadan yapamazdım ben
Bılmıyorum o heyecan cok guzel en baslarda ozellıkle .

Back
X