• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik içinde sıkıntılar

esraawyldz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
79
25
3
24
Kızlar ben 3 yıldır evliyim iki yıldır korunmasız ilişki sonrasında gebe kalamadığım için infertilite bölümüne gittik bütün testler normal fakat doktor eşimin spermiyogram testinde nadir sahada 1,2 hareketli sperm görüldü onun dışında yok dedi eşimin direkt yüzüne baba olamazsın bu değerlerle dedi ve eşim hayatının şokunu yaşayıp depresyona girdi bir senedir kötü hissediyor ben bunu sorun etmeyıip tabiki Hergün yanında destek oluyorum çaresi neyse ararız peşine düşeriz hiç olmasa bile seni bırakacak değilim diye elimden geldiğince kötü hissetmemesi için yanında oluyorum.Bu süreçte kendini alkole verdi sürekli dışarı attı eskisi gibi mutlu hayat dolu değil ben gidelim tıp çok ilerledi tedavi olalım umutsuz olma üzerinden bir yıl geçti tekrar test ver diyorum ama nasıl olucak yokmuş işte bende sperm diyip kestirip atıyor ve keşke bekarken testi yapsaydım seninde hayatın yanmazdı arkadaşlarının bebeğine bakıp hayal ediyorsun benim yüzümden olmuyor işte bende kısırmışım diye laflar etti çok üzüldüm kızlar öyle şeyler diyince eşimin umudu kırıldı onun yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum böyle hissetmemesi neler neler söylüyorum ama çok fazla içine kapandı ne yapmalıyım lütfen yardım

Eşiniz için zor bir durum evet ama kendini bırakmaması lazım. En azınca hareketli sperm varmış hiç umut yok değil. Bu alanda çok iyi hekimler var. Eşinizin önce psikolojisini toplaması lazım sonra oluruna bakarsınız

Eşiniz için zor bir durum evet ama kendini bırakmaması lazım. En azınca hareketli sperm varmış hiç umut yok değil. Bu alanda çok iyi hekimler var. Eşinizin önce psikolojisini toplaması lazım sonra oluruna bakarsınız
Ne önerirsiniz elimden konuşmaktan başka bişey gelmiyor

Erkekler bu tarz durumda malesef kadınlardan daha kötü oluyorlar ve kendilerini güçsüz yetersiz görüyorlar, benim eşimde ileri düzey varikosel vardı ilk öğrendik Dünya onun başına yıkıldı sanki morali çok bozuktu, ama benim kendi abikerimde dayılarmda falanda vardı bu rahatsızlık eşime söyledim bak normal tedavi olunuyor falan diye, eşim bana hiç bunun kendini nasıl hissettirdiğini anlatmadı sadece ben fark ettiğim kadar biliyorum, ama abim bana eşime nasıl destek olmam gerektiğini onun şuan nasıl hissettiğini falan anlattı bende ona göre davrandım hep, zor bir süreç gerçekten siz biraz tepkili olun tedavi konusunda

Erkekler bu tarz durumda malesef kadınlardan daha kötü oluyorlar ve kendilerini güçsüz yetersiz görüyorlar, benim eşimde ileri düzey varikosel vardı ilk öğrendik Dünya onun başına yıkıldı sanki morali çok bozuktu, ama benim kendi abikerimde dayılarmda falanda vardı bu rahatsızlık eşime söyledim bak normal tedavi olunuyor falan diye, eşim bana hiç bunun kendini nasıl hissettirdiğini anlatmadı sadece ben fark ettiğim kadar biliyorum, ama abim bana eşime nasıl destek olmam gerektiğini onun şuan nasıl hissettiğini falan anlattı bende ona göre davrandım hep, zor bir süreç gerçekten siz biraz tepkili olun tedavi konusunda
Sizi anlayan abiniz nasıl davranmanız gerektiği konusunda destek olmuş çok geçmiş olsun öncelikle .Bende dediğiniz gibi tedaviye yönlendirmeye çalışıyorum tıp ilerledi bende de sıkıntı çıksa yine peşine düşmez miydik diye de söylüyorum ama çok umutsuz.Hal böyle olunca konuş konuş kafam doluyor

Bir yıl olmuş artık, olayı kabullenip çözüm bulma vakti gelmiş geçiyor , eğer evlat sahibi olmak istiyorsa yetişkin gibi davranıp sizle beraber harekete geçmesi gerekiyor.

Dramatik hale getirip çıkmaza girmenin bir faydası yok, yaşı mı küçük acaba ?
Alt tarafı doktora gidecek tedavi ne gerekiyorsa yapılacak, olmuyorsa (Allah korusun) o zaman bakılır.

Konuşmak işe yaramamış icraat gerekli , bu kadar üzülüyorsa, sizin anne olmanızı istiyorsa kalkıp doktora gidecek.
Sert çıkın biraz yoksa yıllarınız gider böyle.

Bir yıl olmuş artık, olayı kabullenip çözüm bulma vakti gelmiş geçiyor , eğer evlat sahibi olmak istiyorsa yetişkin gibi davranıp sizle beraber harekete geçmesi gerekiyor.

Dramatik hale getirip çıkmaza girmenin bir faydası yok, yaşı mı küçük acaba ?
Alt tarafı doktora gidecek tedavi ne gerekiyorsa yapılacak, olmuyorsa (Allah korusun) o zaman bakılır.

Konuşmak işe yaramamış icraat gerekli , bu kadar üzülüyorsa, sizin anne olmanızı istiyorsa kalkıp doktora gidecek.
Sert çıkın biraz yoksa yıllarınız gider böyle.
Çok doğru söylediniz zaman geçiyor artık üzülse de doğal yollarla olmadığının farkında bugün yine konuşucam akşam gelince

Eğer beni gerçekten düşünüyorsan tedaviyi deneyelim diyin . Ayrıca alkol daha da kötü duruma getirir bunuda ekleyin

Sizi anlayan abiniz nasıl davranmanız gerektiği konusunda destek olmuş çok geçmiş olsun öncelikle .Bende dediğiniz gibi tedaviye yönlendirmeye çalışıyorum tıp ilerledi bende de sıkıntı çıksa yine peşine düşmez miydik diye de söylüyorum ama çok umutsuz.Hal böyle olunca konuş konuş kafam doluyor
Eşinizin aynı promlemin sahip çocuğu olan birisiseyle konuşması lazım aslında çünkü o zaman insan kendini daha rahat hissediyir ve biraz da olsa morali düzeliyor, eğer benim çevremde boyleri birileri olmasaydı eşimde kendini bırakacaktı çünkü kendi çevresinde ve akrabalarında böyle bir rahatsızlığı olan kimse yokmuş

üye niye ban yedi
Aynı konuyu iki kere açmış

Konu sahibi kocani pispislamayi bırak çözümsüz bir durumda değilsiniz. İçki falan içiyor zaten az spermi var iyice içine edecek akılsız galiba. Paradan dolayi mi tüp bebek istemiyor?

Back
X