Evlilik iki kişilikse neden herşeyden banane ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Bıktım ya bu ne ... Daha 7 aylık evliyiz hep bu yüzden kavga ediyoruz .
Eşim çalışıyor bir de araba alıp satıyor . 20 milyar kredi borcu vardı 5 milyarda kredi kartına borç gidip 11 milyar daha kredi çekmiş . bbir arabamız var 1 tanede doğan vardı . krediyle bi tane daha şahin almş .
Araba alıp ssatarak da para kazanıyor . Diyorum bi borç bitseydi bi araba alıp satsaydın bekleyip biri bitince çek dedim dinlemedi çekmiş arabyı almış aldığı gibi kız arkadaşıyla gezsin ddiye ehliyeti olmayan kardeşine vermiş arabayı .. Tatile gitmek istiyorum para olursa gideriz diyor . Araba satınca bi tomar para geçiyo elimize onla gidip yine araba alıyo kenarı koymuyo ki . diyorum ehliyetsiz çocuğa araba vermişsin ya kaza yaparsa ya bağlarlarsa arabayı .. Sanane diyor .. Ben evde araba alıp stcak diye para varkn oturmak zorunda kalıyosam nasıl banane ?
Araba benim de arabamsam nasıl banane ? gidip sürekli ailesine para veriyordu verme dedikçe verdi son zamanlarda borçlar var diye veremiyordu bana ailem senin yüzünden benden soğudu diyor . para verdirtmedin diyor . Ailesi desen .. bizim emeğimiz düğn paralarımızla aldııığımız arabayı kendilerininmiş gibi haram ediyolar .. Annesi bir sürü beddua edio o kdr ekmeğini yediği halde yine de baş tacı .. Ben kızınca borç dolu yapma etme deyince vicdansız pislik kötü insan oluyorum .. Sanane diyor herşeye .. Hem para ailemle bir dio hem de sanane dio . Madem para bir onlarla bizim evin parasına borcuna ben karışmıycaksam evlilik ne o zamn ? yiyip içip gezip beraber yatmak mı ya . Bu ne ya . Herşeye karışma diyor sanane diyor . Ya bizim evin paarasını gidip sormadan ailesine veriyorsa nasıl banane ? baana tatil sözü verip araba alıp satcam diye tatile götürmeyip üstüne aldığı arabayı ehliyeti olmayan kardeşine kız arkadaşıyla gezsin diye verip ( araba zarara uğrarsa bunu kabul ederek verip ) parasını ben öderim ssanane diyorsa nasıl banane ?
Ee ben neeye karışcam neye yorum yapcam hangisi banane olmayacak ?
Kimseyi dinlemiyor gerçekten . Hiç bir şeyi dinlemiyor . Yok sende ticaret kafası yok yok aklının ermediği yerlere karışma , yok bu düşüncelerle biraz zor ilerlersin bilmem ne .. Bu yüzden kavga etmekten bıktım ..

O nasil ismis oyle ya. Tabiki evdeki para da harcama da ortaktir. Oh ne guzel.. sizde altinlari, evdeki tabak tencereyi dagitin sana ne deyin bakalim

Çok güldüm gerçekten öyle şimdi annemi arayip her şeyi anlattım kendside anlattı . Annmde Karışma kimseyi dinlemiyor dedi . Ben bilmem neremide yirtsam dnleyen yok . Artık karsmiyorum hatta Özür Diledim . Bole yapmak lazım herhalde . Ne dinleyen var ne anlayan nasıl evlilikse hiç bi şeye karismaya hakkım yok ..

çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın. kendi paranızla tatile gidin gezin dolaşın alış veriş yapın. o da şahiniyle doğanıyla takılsın.

Yani araba al sat işindn para kazandığı için arabayı satınca yine gidip araba alması normal ama ehliyetsz kardeşine vermesi yanlış sonuçta bu sizin ekmek tekneniz riske atılmamalı he sen şimdi haklıyken de o adama bunu söylesen haksız olursun kötü sen olursun daha çok yeni bi evlilik şimdi den böyle çatışmanız üzücü umarım toparlarsınız yerınde olsam çok takıp canımı sıkmazdım o nasıl rahatsa sende rahat ol onun işlerinde tökezle gömlekleri fln kırışık ver eline tasarruf yapıyorum sende hiç ev çevirme kafası yok dersin

Ah ayaz ah.
Sen zamaninda aileni dinlemedin simdi de esin seni dinlemiyor. Ne denir ki. Ibretlik; o kadar uyarilara ragmen. Esini degistiremessin ne yazik ki, dediklerin umrundaymis gibi durmuyor. Ya oldugu gibi kabul edip mutsuz bir hayat sürüceksin. Ya da sini biliyorsun. 7sinde neyse 70inde de o.

Flort doneminiz hic olmadi mi?
Az bucuk tanir insan...
Bu ne boyle...
Gittim ozur diledim diyorsunuz birde,
anlasilan ayrilik fln gozunuz kesmiyor.

Bıktım ya bu ne ... Daha 7 aylık evliyiz hep bu yüzden kavga ediyoruz .
Eşim çalışıyor bir de araba alıp satıyor . 20 milyar kredi borcu vardı 5 milyarda kredi kartına borç gidip 11 milyar daha kredi çekmiş . bbir arabamız var 1 tanede doğan vardı . krediyle bi tane daha şahin almş .
Araba alıp ssatarak da para kazanıyor . Diyorum bi borç bitseydi bi araba alıp satsaydın bekleyip biri bitince çek dedim dinlemedi çekmiş arabyı almış aldığı gibi kız arkadaşıyla gezsin ddiye ehliyeti olmayan kardeşine vermiş arabayı .. Tatile gitmek istiyorum para olursa gideriz diyor . Araba satınca bi tomar para geçiyo elimize onla gidip yine araba alıyo kenarı koymuyo ki . diyorum ehliyetsiz çocuğa araba vermişsin ya kaza yaparsa ya bağlarlarsa arabayı .. Sanane diyor .. Ben evde araba alıp stcak diye para varkn oturmak zorunda kalıyosam nasıl banane ?
Araba benim de arabamsam nasıl banane ? gidip sürekli ailesine para veriyordu verme dedikçe verdi son zamanlarda borçlar var diye veremiyordu bana ailem senin yüzünden benden soğudu diyor . para verdirtmedin diyor . Ailesi desen .. bizim emeğimiz düğn paralarımızla aldııığımız arabayı kendilerininmiş gibi haram ediyolar .. Annesi bir sürü beddua edio o kdr ekmeğini yediği halde yine de baş tacı .. Ben kızınca borç dolu yapma etme deyince vicdansız pislik kötü insan oluyorum .. Sanane diyor herşeye .. Hem para ailemle bir dio hem de sanane dio . Madem para bir onlarla bizim evin parasına borcuna ben karışmıycaksam evlilik ne o zamn ? yiyip içip gezip beraber yatmak mı ya . Bu ne ya . Herşeye karışma diyor sanane diyor . Ya bizim evin paarasını gidip sormadan ailesine veriyorsa nasıl banane ? baana tatil sözü verip araba alıp satcam diye tatile götürmeyip üstüne aldığı arabayı ehliyeti olmayan kardeşine kız arkadaşıyla gezsin diye verip ( araba zarara uğrarsa bunu kabul ederek verip ) parasını ben öderim ssanane diyorsa nasıl banane ?
Ee ben neeye karışcam neye yorum yapcam hangisi banane olmayacak ?
Kimseyi dinlemiyor gerçekten . Hiç bir şeyi dinlemiyor . Yok sende ticaret kafası yok yok aklının ermediği yerlere karışma , yok bu düşüncelerle biraz zor ilerlersin bilmem ne .. Bu yüzden kavga etmekten bıktım ..
haklısın bu ne ya.evlilik ortaklıktır.nasıl seninle konuşmadan para verir araba verir.iyi bile sabretmişsin canım

çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın. kendi paranızla tatile gidin gezin dolaşın alış veriş yapın. o da şahiniyle doğanıyla takılsın.

Ona da kıskançlık yapar sanırım,ne işin var kadın başınla,GEZEMEZSİN! TATİL YAPAMAZSIN! ALIŞVERİŞ YAPAMAZSIN! Benim kocalık gururumla oynayamazsın,paranı bana vereceksin,PARA EVİN ERKEĞİNDE DURUR! Deyip ambargo koyar.Konu sahibi de bu sebeplerle konu açar.Çünkü adam değişmezzzzz,karakteri yontulmamış...

X