• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlılık istemek ayıp mı

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değil😞🥺ayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye 🥺nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum

O kadar ev içerısınde bunaldım ki aılemı sevıyorum ama inanın annemın olmaması (vefat ettı )benı artık çok yormaya başladı bu fızıksel değil😞🥺ayrı eve de çıkamam yaşım geldı. Süreklı dua edıuorum bırı karşıma çıksın diye 🥺nasıl toparlayacağım ben bu mentalımı utanıyorum artık ya evden çıkmak da istemiyorum
Çalışıyor musunuz ? Ailenizde hersey size mi kaldı yemek temizlik ?

Senin psikolojik destek alman lazım. Konuların sürekli aynı döngüde tekrar ediyor. Bu döngüden çıkman lazim. Yoksa bu şekilde yaptığın bir evlilikten sana hayır gelmez.

Niye ayıp olsun ki? Sevmek, sevilmek, değer görmek ve sevdiğimiz insanla yuva kurmak en doğal hakkımız. Bu yas süreci için psikolojik destek almanızı öneririm. Kendinize dair düşünceleriniz size hata yaptırabilir.

Hatalar yalan duygularda başlıyor şarkısı bile var .Evlilik için birisi çıkarsa çözüm gibi gideceksiniz ya çözüm değilse.Ya sonra geri dönmek getekirse ne olacak bir çıkıp üç dönmek buna ne diyorsunuz? O zaman o bunalımdan sizi kim çıkaracak ?

Ayrı eve çıkamam yaşım geldi ne demek? Eve çıkmanın yaşı mı varmış?

evlilik ayip degil ama mutsuz olacagini bile bile sirf evlenmek icin kotu biriyle evlenmek ahmaklik.
neyse ki bu sefer "yeni biri" demissin, sana hakaret edip yuz kere akladigin adamdan gercekten ayrildiysan cok sevindim. umarim karsina daha duzgun bir adam cikar

Evlenmek istemek ayıp değil ama kafayı evlenmekle bozmak ayıp. Evlenince başı göğe eren görmedim. Evleneceğiniz kişi sizin gibi sıradan bir insan, hayatınızı o değil kendiniz değiştireceksiniz.

Yas süreci böyle bir şey değil. Annesini kaybedeli yıllar olmuş. 20 yaşında kaybetmiş su an 27 yaşında.
Herkesin yas yaşama şekli ve süresi farklıdır ama 7 yıl çok uzun bir süre gerçekten. Allah annenize rahmet eylesin, başınız sağ olsun konu sahibi. Toparlanmaya ihtiyacınız var. Sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz için de psikolojik destek şart. Çünkü ilişkide hakareti, küfürü normal görüyorsunuz. Kendinizle ilgili çok fazla olumsuz düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum.

Evlenmek istemek ayıp değil ama kendi evinin olmasının tek yolu koca değil bu şekilde önüne ilk gelene ok der kötü bi evlilik yaşarsan nolcak ?

Evlenmek icin evlenirsen hata yaparsin .

Ama evlenmek veya istemek ayip degil

evlenmek istemek tabii ki ayip değil fakat mevcut şartlardan kaçmak için evlenmek yanlış bence. kaçtığınız seyün beterine de tutulabilirsiniz. ayip değil ama dediğim gibi yanlış.

Ayrı eve çıkamam yaşım geldi derken? 27 yaş tam da ayrı eve çıkma yaşı. Ayrı eve çıkmak için 18-25 yaş aralığında mı olmak lazım?

Sen bu konuyla daha çok bunalırsın.

Herkesin yas yaşama şekli ve süresi farklıdır ama 7 yıl çok uzun bir süre gerçekten. Allah annenize rahmet eylesin, başınız sağ olsun konu sahibi. Toparlanmaya ihtiyacınız var. Sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz için de psikolojik destek şart. Çünkü ilişkide hakareti, küfürü normal görüyorsunuz. Kendinizle ilgili çok fazla olumsuz düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum.
Anne yası hiç bitmez. Gözlerim doldu. Babam annesini 21 yaşında kaybetmiş şu an 68 yaşında anne diyince hala gözleri dolar. Siz annenizlik ne demek bilemezsiniz der. Konu sahibinin annesine Allah rahmet eylesin yüzün inş eşinden yana gülsün.

Anne yası hiç bitmez. Gözlerim doldu. Babam annesini 21 yaşında kaybetmiş şu an 68 yaşında anne diyince hala gözleri dolar. Siz annenizlik ne demek bilemezsiniz der. Konu sahibinin annesine Allah rahmet eylesin yüzün inş eşinden yana gülsün.
Sizin de başınız sağ olsun. Ben daha dün kedimi severken, ya o ölürse ne yaparım diye düşündüm. Daha önce bir kedim kayboldu bir daha da gelmedi ağır depresyona girmiştim. Düşüncesi bile çok korkutuyor ,yıpratıyor. Aile kaybı daha fazla etkiliyordur orası şüphesiz...Hepimiz geçiciyiz ama sevdiklerimizin kaybını kabullenmek çok zor. Allah herkese sabır ve ferahlık versin.

Back
X