Şu hayatta en şanslı bulduğum insanlar gerçek aşkı bulmuş, o heyecanını yaşamış ama mantıklı da bir evlilik yapmış kişiler. Bu o kadar zor ki. Hem aşk olacak, hem de o kişi sorumluluk sahibi, çalışkan, merhametli biri olacak, seni üzmeyecek. Mis gibi.
Bu konuyu bende bu aralar çok düşünüyorum. Aşk evliliği yapmayı çok istiyorum. Ama gerçekten aşkı beklerken de sevebileceğim adamları onun şusu, bunun busu diyerek kaçırıyor muyum, gerçekten fazla mı seçiciyim diye düşünmeden edemiyorum. Eskiden fikirlerim daha keskindi. Aşk, sevgi olmadan olmaz diye net şekilde sınır çizerdim. Ama galiba yaş 34 olunca bi mantıkta devreye girmeye başladı, yaş geçiyor korkusu da başladı.
Verebileceğim tek tavsiye gelecekte hayatınızdaki kişi ile evlilik hayallerini kurarken kendinizi mutlu ve huzurlu hissediyor musunuz, sevgilinizi arzuluyor musunuz, yokluğunu arıyor musunuz, onu özlüyor musunuz? Bu soruların cevabı sizi doğru noktaya götürecektir bence. Şuan ki korkunuzun sebebi evlenince aşk olmazsa yürür mü, pişman olur muyum, tekrar aşık olabilir miyim ileride yoksa geç kalır mıyım soruları aslında.
Geçmişi unutamadığınızı düşünemiyorum bu arada. Geçmiş konusunda sadece o aşk, tutku ve heyecan kısmını özlüyorsunuz. Kendimden biliyorum

O b.ktan kişi unrunda değil, sadece o midede sürekli uçuşan kelebekleri özlüyorum :)