Evlilik kararı

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Merhaba hanımlar. 26 yaşındayım meslegımı yapamasamda bir meslegım var cok şukur.
Hayatımda da birisi var yaklasık 1.5 yıldır oncesinden de bir yine 1.5 yılı vardır. Garip bir ilişkimiz var. Ben kendim değilim sorunum oldugunda bunu tartısamıyorum , sadece dolup dolup biseyde patlayıp sonrasında ; geri ben adım atıyorum. Artık bu öyle bir hal aldı ki, ben yokum sanki. Onun hayatında her konuda yardımcı olan biri gibiyim. Bunu hissederken bile yine konusan , üsteleyen benım. Bunu neden yapıyorum bilemiyorum.
Antidepresan kullanıyordum 1.5 aydır bıraktım, baska sorunlarımda vardı, su an dusuncelerim daha berraklastı. Düşüncemdeki herşey daha net.
Bir ilişkide özel hissetmek nedir bilemiyorum. Zamanı oldugunda vakit ayırdıgı biriyim. Yani öncelik degılım ve biz aileleri tanıstırmayı dusunuyoruz. Emin oldugum şey ben onun için herşeyi yapabilirim, en ufak bir sözüne dahi sevinirim , karsılıgını veririm. Ancak sevgili gibi degılde tam bir arkadas gibi sevildiğimi dusunuyorum. Yani yanına gittim bir kez sürpriz yaptım hediye aldım bir gün sonra denize gidecekti bi 5 dk gel dedim. Yani seven insan bunu diyen birine hevesle iner yanıma gelir, ee niye geldin diye tepkilendi,bunu aldıgını bilmiyordum dedi. Sorun o degıl zaten yani ben kendim degılım istediğimde dahi görüşme olayımız yok ben istediğimde görüştüğümüzde put gibi biri oluyor. Sevgi ne sizce bence gördüğünede hala sevinc duymak . Asla yok, kendi istemediğinde. Keza ben aradıgımda ne var gibi konusuyoruz sürekli. Ve ben artık kendimden vermekten sıkıldım, bişeyi hep kurallı oynamaktan. Kuralları o belirliyor ben oynuyorum.
Bana 1 ay önce onla ılgılenmiyorum diye trip atan sonrasında ben bunu sadece dile getirdiğimde yine mi bıktım diyor.
Bu ılıskı normal bir sevgililik, ilişkisi degıl yani.
Siz olsanız naparsınız keza evlenince daha kötü olacak. Neden bunu istiyor? Sevmediği ondan ziyade heyecanlanmadıgımbiriyle olmak.
Acıkca konuscak hep yer. Zaman beklemeliyim. Cıglıklarım malesef duyulmuyor bu ılıskıde.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum .

Bence onun gözünü korkutman gerekiyo... sevgi boyle bisey degil. Aranizda saygi kalmamis bence pesindende gitmeyin her zaman onun gelmesini bekleyin

Adamın hayatında etkisiz eleman gibisiniz olsanız da olur olmasanız da sanki

mantik evliligi dusunuyor seninle. ve senin ondan nekadar hoslandiginin farkinda oldugu icinde kaybetme korkusu yasamiyor, kafasina gore takiliyor.

ask evliligi yapmak istiyosan, saliver gitsin. kurallari sana sokmesin.

Kendinizi biraz geri çekin ve onun tepkisini ölçün bence. Sizi kaybetmekten korkuyor mu? İlişkinin bitmesinden korkuyor mu? Yoksa önceliği kendi mi? Bence onu koşulsuz şartsız gerçekten seven iyi birini bulduğu için sadece evlenmek istiyor

Yine bir evleniyim de camasirim yikansin , yemegim yapilsin , her grce de elimin altinda sevisecek bir kadin olsun derdinde bir adam

Yapmayin arkadasim bunu kendinize , sizi seven , saygi duyan , deger veren adamlarla evlenin
Evlenmek icin evlenen adamlardan uzak durun , sonra burada milyon tane konu aciyorsunuz yok kocam niye boyle diye, evlenmeden once de boyleis diyoruz yok degildi diyorlar , bu adamlar boyle , evlenince beter olacak
Erkek cinsine kiran girmedi , dolu var disarida duzgunu , kendinize azicik sayginiz olsun da bu adamlari tatmin etmek icin kendi hayatinizdan vazgecmeyin

Bir şeyler hep o isteyince oluyor ve eğer sen istersen, mecbur kalıp yaparsa agresifleşiyor değil mi?

sonlandır ilişkiyi sevgiliyken böyle evlıyken düşünemiyorum

Adam takılıyo iste sizinle sizde ilişki olmadığının farkındasınız

Evlenmeden böyleyse evlenince daha kötü olur sizi mutsuz eder bence evlenme düşüncesini iptal edin bence oturup dogru düzgün konuşun ona göre karar verin.

Evlenecek adam böyle davranmaz.ortada ilişki bile yok ki ilişki dediğimiz karşılıklı olur. Yapmayın bu tarz adamlara muhtaç değilsiniz.kamburunuzu atin üzerinizden.asil o zaman ne tedaviye ihtiyacınız kalır ne başka birine.

gerçekten evlilik teklifi nerede bu arada?
zaten evlilik teklifi de olmaz anca evlenmeye beraber "karar" verirsiniz gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…