Evlilik kararı

sürekli yapan biri varken neden kılını kıpırdatsın ki. ilk önce kendinize sorun eğer bu ilişkiyi kabul etmeyecekseniz ayrılın ve asla yazmayın ulaşmayın belki onun aklı başına gelecek ama ilk önce kendinize sınır koyun eğer ayrılıp ertesi gün barışacaksanız hiç bulaşmayın çünkü bir anlamı kalmaz.

Ondan sana bir cacık olmaz bende buna benzer biriyle uğraştım başkasına gitti hayatını heba etme

Merhaba hanımlar. 26 yaşındayım meslegımı yapamasamda bir meslegım var cok şukur.
Hayatımda da birisi var yaklasık 1.5 yıldır oncesinden de bir yine 1.5 yılı vardır. Garip bir ilişkimiz var. Ben kendim değilim sorunum oldugunda bunu tartısamıyorum , sadece dolup dolup biseyde patlayıp sonrasında ; geri ben adım atıyorum. Artık bu öyle bir hal aldı ki, ben yokum sanki. Onun hayatında her konuda yardımcı olan biri gibiyim. Bunu hissederken bile yine konusan , üsteleyen benım. Bunu neden yapıyorum bilemiyorum.
Antidepresan kullanıyordum 1.5 aydır bıraktım, baska sorunlarımda vardı, su an dusuncelerim daha berraklastı. Düşüncemdeki herşey daha net.
Bir ilişkide özel hissetmek nedir bilemiyorum. Zamanı oldugunda vakit ayırdıgı biriyim. Yani öncelik degılım ve biz aileleri tanıstırmayı dusunuyoruz. Emin oldugum şey ben onun için herşeyi yapabilirim, en ufak bir sözüne dahi sevinirim , karsılıgını veririm. Ancak sevgili gibi degılde tam bir arkadas gibi sevildiğimi dusunuyorum. Yani yanına gittim bir kez sürpriz yaptım hediye aldım bir gün sonra denize gidecekti bi 5 dk gel dedim. Yani seven insan bunu diyen birine hevesle iner yanıma gelir, ee niye geldin diye tepkilendi,bunu aldıgını bilmiyordum dedi. Sorun o degıl zaten yani ben kendim degılım istediğimde dahi görüşme olayımız yok ben istediğimde görüştüğümüzde put gibi biri oluyor. Sevgi ne sizce bence gördüğünede hala sevinc duymak . Asla yok, kendi istemediğinde. Keza ben aradıgımda ne var gibi konusuyoruz sürekli. Ve ben artık kendimden vermekten sıkıldım, bişeyi hep kurallı oynamaktan. Kuralları o belirliyor ben oynuyorum.
Bana 1 ay önce onla ılgılenmiyorum diye trip atan sonrasında ben bunu sadece dile getirdiğimde yine mi bıktım diyor.
Bu ılıskı normal bir sevgililik, ilişkisi degıl yani.
Siz olsanız naparsınız keza evlenince daha kötü olacak. Neden bunu istiyor? Sevmediği ondan ziyade heyecanlanmadıgımbiriyle olmak.
Acıkca konuscak hep yer. Zaman beklemeliyim. Cıglıklarım malesef duyulmuyor bu ılıskıde.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum .

Karşınızdaki sizi hiç önemsemiyor. Artık sıradana bağlamış. Emin olun bu da değişmeyecek. Ha belki ayrılalım dediğiniz de düzelir bir süre ama sonrası aynen devam.

Bence aileleri tanıştırmayı erteleyin. İlgilenmeyin ve onun sizinle ilgilenmesini bekleyin. Biraz daha aranızdaki ilişkiyi analiz edin. Bir kadın daha evlenmeden, en güzel dönemlerde kendisini özel hissedemiyorsa ne zaman hissedecek Allah aşkına ?????

Kızlar, kızlar... Sizin tercihlerinizi umursamayan, fikrinizi sormayan, sizi aramaya bile zaman ayırmayan bu adamların neden peşinden koşarsınız?
Efendim ??
''Seviyor musunuz?''
''Aşık mısınız?'''
Anladım...

Sizin için çok üzgünüm....
Adam daha seni aramaya değer bulmuyor sense bu adamla mutlu bir yuva kurma hayallerindesin küçük prenses...

Evlendikten sonra şunu diyeceğine o kadar eminim ki :
- Hayvan pislik herif keşke hiç evlenmeseydim seninle senin yüzünden gencliğimi kadınlığımı unuttum. Elalem karısının gözünün içine bakıyor bense senden ilgi sevgi dileniyorum...
Kendine yazık etme kıymetini bilenle geçir hayatını ağzı yüzü eğri olsun hiç önemli değil ama sana saygısı olsun değer versin seni özel hissettireni seç bu adamla hayatını karartma. VE lütfen burdaki yorumları ciddiye al büyük bi hatanın içindesin evlendikten sonra iyice salıyolar zaten üzgünum ama gerçek perşembenin gelişi çarşambadan belli..

Merhaba hanımlar. 26 yaşındayım meslegımı yapamasamda bir meslegım var cok şukur.
Hayatımda da birisi var yaklasık 1.5 yıldır oncesinden de bir yine 1.5 yılı vardır. Garip bir ilişkimiz var. Ben kendim değilim sorunum oldugunda bunu tartısamıyorum , sadece dolup dolup biseyde patlayıp sonrasında ; geri ben adım atıyorum. Artık bu öyle bir hal aldı ki, ben yokum sanki. Onun hayatında her konuda yardımcı olan biri gibiyim. Bunu hissederken bile yine konusan , üsteleyen benım. Bunu neden yapıyorum bilemiyorum.
Antidepresan kullanıyordum 1.5 aydır bıraktım, baska sorunlarımda vardı, su an dusuncelerim daha berraklastı. Düşüncemdeki herşey daha net.
Bir ilişkide özel hissetmek nedir bilemiyorum. Zamanı oldugunda vakit ayırdıgı biriyim. Yani öncelik degılım ve biz aileleri tanıstırmayı dusunuyoruz. Emin oldugum şey ben onun için herşeyi yapabilirim, en ufak bir sözüne dahi sevinirim , karsılıgını veririm. Ancak sevgili gibi degılde tam bir arkadas gibi sevildiğimi dusunuyorum. Yani yanına gittim bir kez sürpriz yaptım hediye aldım bir gün sonra denize gidecekti bi 5 dk gel dedim. Yani seven insan bunu diyen birine hevesle iner yanıma gelir, ee niye geldin diye tepkilendi,bunu aldıgını bilmiyordum dedi. Sorun o degıl zaten yani ben kendim degılım istediğimde dahi görüşme olayımız yok ben istediğimde görüştüğümüzde put gibi biri oluyor. Sevgi ne sizce bence gördüğünede hala sevinc duymak . Asla yok, kendi istemediğinde. Keza ben aradıgımda ne var gibi konusuyoruz sürekli. Ve ben artık kendimden vermekten sıkıldım, bişeyi hep kurallı oynamaktan. Kuralları o belirliyor ben oynuyorum.
Bana 1 ay önce onla ılgılenmiyorum diye trip atan sonrasında ben bunu sadece dile getirdiğimde yine mi bıktım diyor.
Bu ılıskı normal bir sevgililik, ilişkisi degıl yani.
Siz olsanız naparsınız keza evlenince daha kötü olacak. Neden bunu istiyor? Sevmediği ondan ziyade heyecanlanmadıgımbiriyle olmak.
Acıkca konuscak hep yer. Zaman beklemeliyim. Cıglıklarım malesef duyulmuyor bu ılıskıde.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum .
Sizi önemsiyor gibi gözükmüyor. Ailelesinin isteme sürecine gireceğini düşünmüyorum. Size değer vermiyor gibi gözüküyor. Uzuldugunuzu görüyorum fakat gerçekleri ne kadar kısa sürede görürseniz o kadar çabuk bu tatsız süreçten kendinizi çıkarabilirsiniz. Siz ona hediye vermemiş olsaymışsınız neredeyse beni neden çağırdın, oyalıyorsun diye kavga çıkaracakmış. Kaldı ki yapmaya yeltenmiş. O aramadan aramayın. Böyle yaptığınızda da kendi aradığında yine sonu tatsız biten bir konuşma ile görüşmeleri sonlandiracagina inanıyorum.

Back
X