- 11 Temmuz 2017
- 678
- 425
- 18
Daha 28 yaşında, nasıl yaşı gelmiş geçiyor.
O polis olmuş ve işe başlamış. Peki sana neden engel oluyor. Tam tersi olsaydı, o da sana beni bekle derdi. Yani sen atanmış olup da o çalışmasaydı.
1 yıl çok kısa bir Zaman. Ona bir şans vermeli miyim diye sormuşsun ya, bence sen onu bunu boşver de kendine bir şans ver. KPSS ye hazırlan, geleceğini garanti altına al.
Annesinin çocuğu olur, çalışmaz demek haddine bile değil kusura bakma da.
Ayrıca polis maaşı günümüz şartlarında evet yetiyor olabilir ama ihtiyaçları tam anlamıyla karşılamıyor.
Hayattan beklentine göre hareket et. İmkânın ve zamanın varken, sakın eline geçen bu fırsatı kaçırma ve birkez hatta bir kaç kez daha KPSS ye çalış derim ben.
Teşekkür ederim. Haklısınız herkes kendini düşünüyor. Ailem de beni düşünüyor. Ben de bu durumda sadece kendimi düşüneceğim.
Bir sene dediğiniz gibi çok kısa bir zaman, birbirini 5 sene 10 sene bekleyenler var. Sevgi ne onun hissettiği ne de benim kendimi körü körüne teslim edebileceğim bir şey. Sevgi anlayış bence. Şuan ailesi de kendisi de istemediğimi düşünüyor. Evet istemiyorum çünkü çok mutsuzum. Arkamda olan biri olmadı, sadece şikayet etti. Anlamadı.
Artık sadece kendimi düşüneceğim.