Merhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim
Ya Ben hiç tanımıyorum ki teyzemlerin cok baskaısı var iki teyzeminde; (( dedim sınavım var n'olur bana şimdilik sormayın dedim kırmak da istemiyorum
Merhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim
bu mesajinizi simdi gordum. size yakisani yapmissiniz. tebrik ederim.Hepinize ÇOK TEŞEKKÜr EDERİM AYNEN HEPİNİZ BENİM GİBİ DÜŞÜNÜP KONUŞMUŞ ANNEME DEDİM BUGÜN MASADA. aNNE ŞU KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM OLA Kİ TEYZEM GİL BİR DAHA ARARSA DE ONLARA hayat bu ya AKRABA EVLİLİĞİ VE Sİzle kötü olmak istemiyormuş diye.. Üzzerimden kocaman yük kalktı. :)))))) Hepinizi öpüyrum çok teşekkür ederim ,.))
bu mesajinizi simdi gordum. size yakisani yapmissiniz. tebrik ederim.
Engelli cocuk dogurma korkusu hep ensende olacak iyi dusun.24 yaşındayım daha göreve baslamadım bu sene kpss calısyrum; ) evet bende aslında akraba olunca tedırgın oldum ya hiç aklıma gelmezdi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?