Evlilik kararsızlığı

Teyze çocuğuyla evlilik olurmu yaa?
annenizin aklından ne geciyordu bunu dinlerken
ne kadar birbirinizi bi kere görmüş olsanizda, tasvip edilecek bir tarafı yok benim gözumde.

Bende akraba evliliğine karşıyım. .
Kaldı ki; ayrılık vs olunca ,
Aile bağları da zedeleniyor. .
Teyzemin çocuğu kardeşim gibi. .
Tabii siz bilirsiniz. .
Bunlar benim kişisel fikrim ..

Bir insan nasıl yeğenini gelin olarak kendi kız kardeşinden istemeye gidebilir? Nasıl midesi kaldırır insanın? Benim babam abartmıyorum bıçaklardı teyzemi, canına okurdu tüm ailesinin.
Konu sahibesi bence çok büyük bir hata olur, teyzeni seversin ama kaynanan olunca kanlı bıçaklı olursunuz, bunu da geçtim 2.derece akraba yani bu kuzen, insan nasıl o gözle bakar? Ben evcilik oynuyormuş gibi hissederdim.

Benim iki kuzenim evlendiler ikisida halalarimin çocukları 3 sene sonra bosandilar nedeni kuzenim hamile kaliyormus ama cocuk engeli oluyormuş karninda mesele yarisi yok yada bisey boyle boyle 3 4 defe bebeklerini aldırış.bosandilar ikisida cok mutsuz oldu tabi kadin icin cok zor.kocasi 2 gün once hic evlenmiş kizla evlendi.

Akraba evliliği nedense hiç bana göre değil... Evrende erkek mi kalmadı yani? Çok iyi düşünün derim...

Benim komşum kızını ablasının oğluna verdi.Çocuklar önce birbirini sevdi.Daha sonra kızının istememesiyle ayrıldılar.İki kardeş düşman oldular.Oğlan annesi aynı ortama bile girmek istemiyor kardeşiyle.Komşum da diyor ki;keşke yeğenime vermesydim.Hem abladan, oldum hem yeğenlerimden.

Ya Ben hiç tanımıyorum ki teyzemlerin cok baskaısı var iki teyzeminde; (( dedim sınavım var n'olur bana şimdilik sormayın dedim kırmak da istemiyorum

Şaka mısın sen? Evlilik diyorlar? Akraba evliliği diyorlar?
Daha mesleğinin başına geçmemişsin?
Kırmak istemiyorum ne demek?
Hayatın söz konusu burada. Sakat çocuk doğma ihtimali de mi aklına gelmiyor da bu yaşta adam kalmamış gibi kuzenle evliliği düşünebiliyorsun? Pes.

Canım bence kuzene hiç bulaşmane kadar yeni görmüş olsan da çok yakın akraba üstelik yasin daha çok genç. Sen sınavına çalış atan bekar öğretmenler dört gözle gelecek bayan öğretmenleri bekliyor atama zamanı

Dunyada nufus azalmis, bitme noktasina gelmis te tek umut sizin kuzeninizle evlenmeniz kalmis gibi. Kuzenle evlenmenin baska bir aciklamasi olamaz. Hos, ben olsam "amaan soyumuz tukenirse tukensin buraya kadarmis demek ki" der yine evlenmezdim.

Hepinize ÇOK TEŞEKKÜr EDERİM AYNEN HEPİNİZ BENİM GİBİ DÜŞÜNÜP KONUŞMUŞ ANNEME DEDİM BUGÜN MASADA. aNNE ŞU KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM OLA Kİ TEYZEM GİL BİR DAHA ARARSA DE ONLARA hayat bu ya AKRABA EVLİLİĞİ VE Sİzle kötü olmak istemiyormuş diye.. Üzzerimden kocaman yük kalktı. :)))))) Hepinizi öpüyrum çok teşekkür ederim ,.))

bir ogretmen olarak gelecek nesillere kendiniz ornek olmalisiniz. akraba evliligi ne yazik ki ulkemizde gorulen ama dogru bir hadise olmayan bir mevzudur. ailenize bu konuda karsi duramazken, yarin genc kusaklari nasil dik durmaya tesvik edeceksiniz?

bu mesajinizi simdi gordum. size yakisani yapmissiniz. tebrik ederim.

bu mesajinizi simdi gordum. size yakisani yapmissiniz. tebrik ederim.

Teşekkürr edeim. Benim de istediğim hoşuma giden bir sey değildi ki o kadar baskı dört yandan yaptılar ki Çıkmaza girdim ama sonunda burayı da okudum ve dedim anneme ben eğitimci olacağım istemiyrum üzerime de nolur gelmeyin başka kız mı yok mu bulurlar meleği de var mis gibi dedim hem bir sene olmuş yeni sayılır nişan attım yeniden cesaret edip yüzük takmam uzun zaman alacak kimse beklemesin beni dedim. Tamam kızım zorlayamazyız dedi annem de :) Hiç bana göre değil ki bir sürü sorun çıkar 7 kat yabancı daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…