chamly Rabbi Hebli Minessalihin Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 182 0 16 Diğer 10 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #1 meslek lisesi bilgisayar öğretmenlerine bir soru sordum kimse oralı bile olmadı cevap gelmedi.
lakin Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2013 169 3 38 İstanbul 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #2 3M1N3 .!.: meslek lisesi bilgisayar öğretmenlerine bir soru sordum kimse oralı bile olmadı cevap gelmedi. Genişletmek için tıkla... canım burda hemen cevap alamazsın.memurlar.net in forum bölümünde milli eğitim bakanlığı alt başlıklarında konular var.birine sor sorunu.
3M1N3 .!.: meslek lisesi bilgisayar öğretmenlerine bir soru sordum kimse oralı bile olmadı cevap gelmedi. Genişletmek için tıkla... canım burda hemen cevap alamazsın.memurlar.net in forum bölümünde milli eğitim bakanlığı alt başlıklarında konular var.birine sor sorunu.
chamly Rabbi Hebli Minessalihin Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 182 0 16 Diğer 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #3 teşekkür ederim cevap verdiğin için.evlilikle ilgili bi sorum olmuştu hemen dünya cevap geldi :) burada da dünya kadar öğretmen var ama neden cevap vermediler tuhafıma gitti.
teşekkür ederim cevap verdiğin için.evlilikle ilgili bi sorum olmuştu hemen dünya cevap geldi :) burada da dünya kadar öğretmen var ama neden cevap vermediler tuhafıma gitti.