ben 41 yaşındayım, 26 yaşında evlendim. benim dönemimde dahi kimse evlenmek içim evlenmiyordu. belirli bir seviyenin üstündeydi çevrem sizinde öyle gibi duruyor belki benden de iyi durumdadır o dönemime göre. ancak sizin talepler çok önyargılı. mesela vantilatör mevzusu sistemleri o ise , olağanı o ise o aile için size uyması gerekmiyor. bizde de eşim bişey alıp gelemez kafasına göre çünkü fiyat /performansa çok önem veririm.eşim çok rahat para harcar. bende ona sormadan almam parasından değil araştırmasına teknik bilgisine güvenirim gibi. her ailenin dinamiği farklıdır. bu o aileye olağan gelendir. ne oluyor da evleniliyor biliyor musunuz ? içinizi hoş eden çekim hissettiğiniz bir adamla artık birlikte yaşamak istiyorsunuz. biraz arıza ailesini, işte gevşek hallerini veya telaşlı tutumunu , kel kafasını artık neyse eksikleri gözardı ediyorsunuz. edemem yapamam hepsi bir arada olacak arıza aile istemem, işte 170 adam istemem, x lira maaştan az istemem derseniz de aşık dahi olsanız evlenmezsiniz. bu kadar basit. buradaki kadınlar kendilerine onu layık görüyor bunu layık görüyor diye atıp tutanlarda insan onlarda kusurlu onlarında sorunları var. kendini bilmek bence önemli kriter. ben neyim kimim ne sunuyorum eksilerim artılarım. neleri tolere edebilirim neleri edemem. bazı şeyler baştan red flag güncel tabirle ama çok detaycı olanlarla dolu forum.
40 civarındalar ve kendilerini hala mükemmel sanıyorlar.