Arkadaslar 3 hafta sonra dugunum var..Dugunum oldugu icin heyecanli olmam gerekirken ben evlilikten korkuyorum sanki, halbuki nisanlandigimda cok iyiydi hersey..dugun yaklastikca sanki bi zindana girecekmis gibiyim, tum ozgurlugum bitecekmis gibi olumsuz dusuncelerim..Yeni bi ev, yeni bi hayat korkutuyor sanki beni..Annemden ayrilicak olmam, nisanlimi sevmeme ragmen bi insanla her animi geciricek olma dusuncesi beni baya geriyo..Bazen oyle dusunceler geliyo ki aklima acaba zorla mi evleniyorum diye dusunuyorum..Cok karisigim kizlar :-(
valla canım bende senınle benzer duyguları paylasıyorumArkadaslar 3 hafta sonra dugunum var..Dugunum oldugu icin heyecanli olmam gerekirken ben evlilikten korkuyorum sanki, halbuki nisanlandigimda cok iyiydi hersey..dugun yaklastikca sanki bi zindana girecekmis gibiyim, tum ozgurlugum bitecekmis gibi olumsuz dusuncelerim..Yeni bi ev, yeni bi hayat korkutuyor sanki beni..Annemden ayrilicak olmam, nisanlimi sevmeme ragmen bi insanla her animi geciricek olma dusuncesi beni baya geriyo..Bazen oyle dusunceler geliyo ki aklima acaba zorla mi evleniyorum diye dusunuyorum..Cok karisigim kizlar :-(
Arkadaslar 3 hafta sonra dugunum var..Dugunum oldugu icin heyecanli olmam gerekirken ben evlilikten korkuyorum sanki, halbuki nisanlandigimda cok iyiydi hersey..dugun yaklastikca sanki bi zindana girecekmis gibiyim, tum ozgurlugum bitecekmis gibi olumsuz dusuncelerim..Yeni bi ev, yeni bi hayat korkutuyor sanki beni..Annemden ayrilicak olmam, nisanlimi sevmeme ragmen bi insanla her animi geciricek olma dusuncesi beni baya geriyo..Bazen oyle dusunceler geliyo ki aklima acaba zorla mi evleniyorum diye dusunuyorum..Cok karisigim kizlar :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?