Evlilik korkusu mu sevmemek mi?

Hilcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
38
10
38
36
Merhaba,biraz tutucu bir ailede büyüdüm.O yüzden aşk adına çok da uzun bişeylere yaşayamadım.Son sevgilimle işten ayrıldığım sırada,bir de sınava hazırlanırken başlamak gibi belki de hata yaptım.Başta ona tam ısınamadım ama sonra bana öyle bi değer verdiğini gördüm ki ilk defa biri beni ailesi,akrabaları,arkadaşlarıyla tanıştırıp her gün bana evlilik durumundan bahseden biriydi,beni öyle heveslendirmişti ki ailenle bile tanışırım ne zaman istersen dedi.Ama bigün ailem öğrendi,biraz babamla konuştu ve bana karşı tavırları değişmeye başladı,ya birbirmizden soğursak nerden biliosun demeye başladı,tabi benn onun bu kadar hevesli hali üzerine bunu duyunca ona biraz tavır yaptım sonra yine de tamam dedim,benle görüşmeleri azalttı,hatta yoğun işlerini araya soktu.Sabrettim,sevgliler gününde bile çok az süre benimle görüşüp acele acele gitti.Bana sürekli evlilik bana göre değil vs.gibi şeyler söylüodu,iltifatlar fln da yok.Sonra bu durumu açıklamasını istedim ondan mesaj attım ve bana çok basit bi cevapla ben şu an hayatımda birini istemiyorum,ona zarar veriyorum,sorunlarım var dedi.Ben de artık o kadar sabrın üzerine hakkımı helal etmediğimi ve içimdeki birçok kırgınlığı,kızgınlığı söyledim.Tek birine bile cevap vermedi.Sonra bi arkadaşından öğrendim ki mantık evliliği istiomuş yani garanti işi olan paralı biri.Bu insan benim aldıığm hediyeyi bile kullanıo şu anda.Evet ben bana böyle yapan biriyle olmamalıyım ama sizce bu insan pişman olur mu bigün? Ya da ne yapmalıyım?
 
Bu sekilde R yapan biri pisman olsa ne olmasa ne. Hicbir sey yapmayin. Zaman dogru insani karsiniza cikaracaktir. Sevgiler.
 
pişman olur geri döner konuşursunuz belki yeniden ama yine gider korkak
 
Bence yol ver gitsin. Seni seven insan sana kıyamaz hiçbi şekilde. Allah karşına daha iyisini çıkaracakmış da seni kurtarmış. Üzme kendini..
 
Bence yol ver gitsin. Seni seven insan sana kıyamaz hiçbi şekilde. Allah karşına daha iyisini çıkaracakmış da seni kurtarmış. Üzme kendini..

Sadece en büyük üzüntüm,kime neye güvenicez bu zamanda.Ben onun borcu var,ailesiyle ilgilenio,sıkıntısı var diye anlayış gösterirken o benden kurtulma derdindeymiş.İnşallah,Allah kimsenin karşısına çıkarmasın böylelerini.
 
Ailenle tanıştıktan sonra babanla konuştuktan sonra değişmiş.
ne konuşmuşlar durduk yere mi değişti bunlar önemli.ama kendine bağlayıp gitmesi insanlık disi
 
Ailenle tanıştıktan sonra babanla konuştuktan sonra değişmiş.
ne konuşmuşlar durduk yere mi değişti bunlar önemli.ama kendine bağlayıp gitmesi insanlık disi

Babamla telefonda konuştu.Yani ciddiyetini ölçen şeyler sormuş.Kızıma her haliyle her koşulda bakabilcek misin? Bi de kendisi alkolü seviyor,babam sanırım bunu hissetti ki biraz bu konuda kendisine içip içip kızımı üzersen,döversen olmaz fln gibi.Hatta önce babam adı konsun fln istiodu ama sonra birbirinizi tanıyın dedi.Rahar rahat konuşma,görüşme imkanımız da vardı.
 
Back
X