Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle ilk olarak ilk geceden korkuyorum sonrasında da evliliğin aşkı bitirmesinden herşeyin daha monoton olmasından korkuyorum fikirlerini bekliyorum
ayyy cümlenin sonunu bahçe hortumunun gelip beni boğmasından korkuyom diyeceksin sandım şaka bir yana bu korkularının olması çok doğal hatta sana hissettiğin ama anlayamadığın başka bir duygudanda bahsedeyim sorumluluk. annemin evinde oh ne rahat işten geliyom odam toplanmış yemeğim yapılmış ben bunları evlenince nasıl yapcam temizliğim ne olcak. korkmanı gerektiren hiç bir şey yok. bir çok korkumuz aslında sadece beynimizde oluşur. ilk gece korkusundan bahsetmişsin. bazı insanlar çok abartıyor. şöyle acı çektim böyle acı çektim. allah aşkına böyle acılı bir şey olsaydı kimse evlenmezdi. kafanızda büyütmeyin bu kadar. ben bazı insanların canı pek tatlı diyorum böyle durumlarda. gelelim evlilik aşkı öldürür mü monotonlaşır mı? 26 yaşındayım annemle babam 27 yıllık evliler. hiç büyük kavga ettiklerini duymadım. illaki tartışmışlardır ama çocuklarına yansıtmadılar. hayatları monoton mu değil hayat önümüze hep ilginç şeyler çıkarıyor sanırım. yani kısaca bakıyorum da mutlular. sanırım hayatı monoton yada canlı yapmak bizim elimizde. Bir de kopya vereyim sana ben bir şeyi yapmaktan korkunca aklıma gıcık birini getiririm hah derim o yapıyorsa ben neden yapmayayım