Evlilik korkusu

sakura21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
73
106
43
31
Kızlar ben nasipse bir kaç ay içinde evlenicem. Ama kol altlarımda belimin arkasında popomda bacaklarımda (neredeyse bileklerime kadar) inanılmaz çatlak var. Hepsi bembeyaz Sedef gibi. Çok kafaya takıyordum bir kaç yıl önce (hızlı boy atmaktan, çok kilo alıp vermekten oldu) sonra saldım ama şimdi evlilik meselesi ortaya çıkınca beni yine korku sardı.
Ya eşim bişey derse diye üzülüyorum. Çatlakları giderecek hiç bir çare yok çünkü biliyorum
Erkekler çok takar mı çatlaklara ?
Beni rahatlatacak bişiler söyleyin nolur...

Kızlar ben nasipse bir kaç ay içinde evlenicem. Ama kol altlarımda belimin arkasında popomda bacaklarımda (neredeyse bileklerime kadar) inanılmaz çatlak var. Hepsi bembeyaz Sedef gibi. Çok kafaya takıyordum bir kaç yıl önce (hızlı boy atmaktan, çok kilo alıp vermekten oldu) sonra saldım ama şimdi evlilik meselesi ortaya çıkınca beni yine korku sardı.
Ya eşim bişey derse diye üzülüyorum. Çatlakları giderecek hiç bir çare yok çünkü biliyorum
Erkekler çok takar mı çatlaklara ?
Beni rahatlatacak bişiler söyleyin nolur...
Takan takar. Nerden bilelim nişanlın nasıl bir tip? Sence takar mı?

Sanmam ya catlagi fazla takacak bi erkek. Takma kafana lutfen

Takan takar. Nerden bilelim nişanlın nasıl bir tip? Sence takar mı?

Kestiremiyorum, bu tür şeyler konuşmadık hiç. Benim sorduğum şey aslında , çatlak bir çoğumuzun problemi, sizler çaylaklarınızdan dolayı ya da ne bileyim selülit vs bu şekilde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı

Çok aşırı görüntüsü var mı,sen mi abartıyorsun önce ondan emin ol.
Hoşuma gitmeyen bir şey olmuşsa hemen müdahale ediyorum ben ama eşim de takan bir tip değil.
Herkesin kusuru olduğunu ,daha doğrusu kusurun bakan gözde olduğunu iyi bilenlerden.
Çok takmaz erkekler aslında ama süper fit bir vücudu varsa ,işi spor yapmaksa belki takar.
Sen söylemezsen anlayacağını bile sanmıyorum.

Bende de var çatlak ya hızlı kilo alıp vermekten kaynaklı. Takmadım kafaya varsa var yani onun demesiyle estetik yaptıracak değilim zaten. Erkeklerin çok dikkatini çekmez böyle şeyler, var falan derse de sen sanki çok mükemmelsin kaslı atletiksin de bana laf ediyorsun dersiniz bir şey olmaz :KK48:

Merhaba, instagramda bir sayfa var intermet siteleri de var araştırmak isterseniz, ben denemedim ama deneyenlerin yorumları sayfada paylaşılıyor, 7-8 haftada sonuç alınıyormuş bildiğim kadarıyla, kahve kürlü bir karışım, selülit ve çatlaklara iyi geliyormuş, dilerseniz deneyin, sayfa adı 'coffeeblendscrub'.

Bende de var hiç sorun yapmadım. Mini de giyinirim , rahatsız edici bir bakış falan da yakalamadım etraftan.

Sadece şöyle bir şey konuştuk, şu an kilom gayet iyi. evlendikten sonra kilo alma lütfen bundan hoşlanmam gibi bi cümle kurdu. biz ikimiz de hukuk öğrencisiyiz, satıcının malının sonradan ortaya çıkan kusuru bu diye bi espri de yaptı dersle ilgili olarak ben ondan itibaren takmaya başladım işte bilmiyorum:KK43::KK14:

ne diyebilir ? kendisi biscolata erkegimi ? emin ol onda da kusurlar vardır, benim sevgilimde var mesela bende de var çatlak kollarımda diz arkalarımda vs. birbirimize lafını bile etmedik , sevdikten sonra onlar insanın gözüne çekici bile gelıyor .

Kim demis catlagin cozumu yok diye ?
Yuz nakli yapilan yerde yasiyoruz yahu catlak neki
TCA efendim bunun cozumu

Tca
Sadece şöyle bir şey konuştuk, şu an kilom gayet iyi. evlendikten sonra kilo alma lütfen bundan hoşlanmam gibi bi cümle kurdu. biz ikimiz de hukuk öğrencisiyiz, satıcının malının sonradan ortaya çıkan kusuru bu diye bi espri de yaptı dersle ilgili olarak ben ondan itibaren takmaya başladım işte bilmiyorum:KK43::KK14:

Ben TCA peeling kullaniyorum daha ilk seferde %20 azalma oldu ama hala kizarik o bolge o yuzden kizariklik kecsin daha iyi anliycam faydasini Amerkada senelerdir kullanilan bir yontem youtubda videolarini bula bilirsin bendede boydan boya catlak var onceler cox uzulurdum ama tca yontemini buldukdan sonra hic umursamiyorum 4 ile 8 ay arasinda catlaklar gorunmeyecek derecede azaliyor catlaklarinin derinligine gore tamamen gecmesi 1 seneyi buluyor fakat bendeki oyle genis ve derin catlaklar degil en gec 6 sefere biter. Iyice bir arasdir catlaklarindan kurtulmak isdiyorsan en iyi ve kesin cozum bu tatlim

Şimdi olmasa çocuğunuz oldu mu muhtemelen olacaktı,seven insan için sorun olmaz diye düşünüyorum..
Illa ki bir rahatsızlık durumu olur mu diye düşünüyorsanız,laf arası söyleyin tepkisine bakın.

valla canm kolda falan yok benm ama bacagımda ve yanlarımda vardı ama evlendiğimde eşimin hiç ööle bakıp incelediğini bilmem hatta farketmedi belkide. şimdi hamileyim daha çatlamıyım diye yag sürüyorum çatlasan nolucak ki diyo mesela. ve gecenlerde alt bacağımı ovuyodu baktı baktı bacagın yırtılmış dedi :D bende o yırtık değil çatlak dedim :D hani karıkoca arasında bu kadar takılcak bi durum değil bu. kaldı ki kimin vücudu mükemmel ki?

Çatlağa engel olamazsınşimdi olmasa çocuk olduğunda olacak yani.Onu sıkıntı yapma vücut güzel oldu mu çatlaklar dikkat çekmiyor.Kilo almamaya bak.Benim kalçam full çatlak ama kendime güvenim var bikinimi de giyerim.Kendime güvenmezsem o Zaman daha dikkat çeker göze batar.Rahat ol.Erkekler çatlaktan çok kiloya daha çok dikkat eder.Sıkıntı edecek birşey yok yani.

seviyesi yerlerde biri bunu diyen adam saç boyanizdan bile sorun cokarir
resmen vucudunuza mal muamelesi yapmış

Çatlağı olmayan hatunlar beri gelsin alınlarından öpeyim :halay:
Erkekler dikkat etmez,çok takıntılı değilse.

Back
X