- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Ekimyagmur
Bu sorudan bu kadar rahatsiz oluyosan konuyu kompleks yaptigindandir.. Yoksa dalgaya vurur gecersin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir"((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..
Boyle seyler laf olsun diye soylenir. Kimse kimsenin ne evliligini, ne cocugunu umursamaz. Size de laf olsun diye sorulmus.
Dediginiz gibi "kismet" dersiniz, gecersiniz. Buyutup dertlenmeye gerek yok.
iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir"((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..
Cnm ayni yastayiz 2,5 yillik ewliyim walla kesskee daha gec ewlenseydim diyorum bazen asla pisman diilim kocami cok sewiyirum 6 aylik oglum war sukurler olsun ama iste ne biliyim zor ya ewin yuku kocanin ailesi senin ailen kocan hep arada kaliyosun dusun ewine temizlikci gelio yinede yetisemiyorum walla genclik bi daha gelmiyo az daha rahat ol bekar ol derim ben ama tabi ewlilkde harika bi duygu hele bebiss en guzeli ama zor bak bu saat oldu yeni bitti islerim yaticam birazdan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok hossun :)cok guzel ozetlemissin co saolŞöyle bişey var.. İnsanlar kendi yaşadıklarının en güzeli, en doğrusu olduğuna inanır. Farklı olan, üstelik farklı olduğu halde halinden memnun olan onları korkutur. Evli olduğunda herkesi evlenmesi , çocukluysa herkesin çocuk yapması, çok çocukluysa çocuk sayısının artması gerektiğine karşısındakini iknaya uğraşır. Genelde halinden memnun olmayanlardır bunlar. Aklından geçen keşkeleri susturmanın yoludur bu. Yanlış anlaşılmasın. Gerçekten karşısındakini önemseyen, mutlu olmasını isteyen yakınlarından bahsetmiyorum. Komşunun 2-3 yılda bir gördüğün görümcesi gibi tipleri kastediyorum. Evlenmiş olmak için evlenilmez, şartların uygun değilse çocuk yapılmaz. Doğrusu budur ama anlatamazsın. Evlilikte keramet vardır onlara göre, çocuk nasibiyle gelir, kervan yolda düzülür.
Aslında herkesin doğrusu farklı.. Daha da önemlisi her şeyin bir vakti saati var. Evliliğinin çok da iyi olmadığına bildiğim bir çift boşandığımda bana geçmiş olsun ziyaretine gelmişlerdi. İnşallah en kısa sürede evlenirsin dilekleriyle.. "Haklısınız evlilik hastalık gibi bişeydi, geçti gitti" diyesim geldi, hanımefendiliğim tuttu. Gülümsedim geçtim.
Kısaca boş ver. Kısmet de, beyaz atlı prensim geliyor, haber yolladı, bekle diye de... Aldırma yani, değmez.
Aynı sorular banada oluyor kac kere evliliğin kıyısından döndüm az daha evleniyordum... Bekarlık sultanlıkkkk