evlilik meraklıları..

iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir" :(((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..

canım sen alınganlık yaptıkca daha cok üstüne gelecekler ..millet öle dediği zaman gül ve de ki olsa tükan senin:1::1:gıcıklığına soruolar yani senin derdin yengeni mi gerdi:37:

Düğünlerde yanınıza gelip sıra sende diyen teyzelere sizde cenazede onlara söyleyin diye bi yazı vardı o geldi aklıma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demekki sende bu konudan gocunuyorsun ki sinirleniyorsun kötü amaçla dememştir kadıncağız 50 yaslarına falan geldiyse enıste amca neyse onu bozdurup 2 yırmıbeşlik yapcak diye korkuyodur belki onsan psikolojiyi bozmustur bu gece saçmalıyorum iyigeceler
daha 26 yaşıma yeni girdim hiç evlilik gibi bi düşüncem yokki neden gocunayım..sadece hergün en az iki kere evlilikten bahsetmek sıkıcı..Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur..evlilik bir tercih meselesi hem..birde kader

sen gene iyisin 26 yaşında söyemiş yengen benim piskopat yengem daha 22 yaşındayım gecenlerde evde kaldın artık annen turşunu kursun dedi hiççç takmıyorum valla kim ne derse desin hayat senin ne zaman yiyecek ekmeğin olur birisiyle o zaman evlenirsin senin yengen daha kibar söylemiş ya ben en yapayım :27:

sözlenirsin nişan ne zaman ???
nişanlanırsın düğün ne zaman ???
evlenirsin çocuk ne zaman 1.olur 2.yokmu ???
sorular sorular .. derler de derlerrr ..
:52:

sen gene iyisin 26 yaşında söyemiş yengen benim piskopat yengem daha 22 yaşındayım gecenlerde evde kaldın artık annen turşunu kursun dedi hiççç takmıyorum valla kim ne derse desin hayat senin ne zaman yiyecek ekmeğin olur birisiyle o zaman evlenirsin senin yengen daha kibar söylemiş ya ben en yapayım :27:
senindemi yengen :) aynen oyle takmiyorum ama hergun soyleniyo yaaaa
sözlenirsin nişan ne zaman ???
nişanlanırsın düğün ne zaman ???merakli millet yaaa
evlenirsin çocuk ne zaman 1.olur 2.yokmu ???
sorular sorular .. derler de derlerrr ..
:52:

iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir" :(((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..

boşver ya salla hepsini:ssz::ssz:

Bosverrr ne takiyon yaa boyle insanlar cokkk can sikici tipler... Ben evliyim ve 28 yasinda evlendim oyle tipleri asla takmadim ama simdide cocuk olayi o bambaska ona bile karisiyorlar ne zaman cocuk yapcan diye soruyorlar bu daha kirici geliyor bana cok uzuluyorum icim aciyor gozlerim doluyor :43: (5 yillik evliyiz 1 yildir cock dusunuyoruz) Yani bunlardan kurtulus yok:50:

Bu parazitlerden kurtulus yok maalesef turk insani boyle,evlenme meraklisi sen kimsenin ozel hayatina karismasan bile gelip seni didikleyen birileri olur

Bosverrr ne takiyon yaa boyle insanlar cokkk can sikici tipler... Ben evliyim ve 28 yasinda evlendim oyle tipleri asla takmadim ama simdide cocuk olayi o bambaska ona bile karisiyorlar ne zaman cocuk yapcan diye soruyorlar bu daha kirici geliyor bana cok uzuluyorum icim aciyor gozlerim doluyor :43: (5 yillik evliyiz 1 yildir cock dusunuyoruz) Yani bunlardan kurtulus yok:50:

Allah tez zamanda nasip etsin inşallah..bende takmiyorum..sadece aşık olabilecegim birini istyorum.

Cnm seni cok iyi anliyorum bu konuda ben henuz 22 yasindayken kuzenimin bir tanesi surekli benimle dalga gecerdi "ay evde kaldin haha evlenmiyormusun kalik kaldin" tarzi seyler soylerdi ! evlendim bin pisman oldum su an bosanma asamasindayim ve bazen konu evlilikten acilir bana derler tabikide sende evlenceksin bilmem ne vs vs ama lafimida veririm cekinmem heleki ben henuz bosanmamis etmemis bir kadin olarak zoruma gidio acikcasi yani herkesin hayati kendine kimse kimseye karisamaz kimse kimseyi evlenmeye zorlayamaz sonucta evlenecek olan sensin !

Cnm seni cok iyi anliyorum bu konuda ben henuz 22 yasindayken kuzenimin bir tanesi surekli benimle dalga gecerdi "ay evde kaldin haha evlenmiyormusun kalik kaldin" tarzi seyler soylerdi ! evlendim bin pisman oldum su an bosanma asamasindayim ve bazen konu evlilikten acilir bana derler tabikide sende evlenceksin bilmem ne vs vs ama lafimida veririm cekinmem heleki ben henuz bosanmamis etmemis bir kadin olarak zoruma gidio acikcasi yani herkesin hayati kendine kimse kimseye karisamaz kimse kimseyi evlenmeye zorlayamaz sonucta evlenecek olan sensin !

ne kadar çirkin ve ne kadar basit konusmalar..daha 22 yasindayken :(ben26 yasindayim hala evliik cok uzak geliyor ..valla sasiriyorummilletimize..ayrica insllah bosanmazsin demicem Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin..ama yinede cok amacok iyi dusun ..

Cnm ayni yastayiz 2,5 yillik ewliyim walla kesskee daha gec ewlenseydim diyorum bazen asla pisman diilim kocami cok sewiyirum 6 aylik oglum war sukurler olsun ama iste ne biliyim zor ya ewin yuku kocanin ailesi senin ailen kocan hep arada kaliyosun dusun ewine temizlikci gelio yinede yetisemiyorum walla genclik bi daha gelmiyo az daha rahat ol bekar ol derim ben ama tabi ewlilkde harika bi duygu hele bebiss en guzeli ama zor bak bu saat oldu yeni bitti islerim yaticam birazdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle patavatsız insanlar vardır herkesin sülalesinde bir iki tane...evleniyosun yine kurtulamıyosun, bu seferde çocuk yap hadi demeye başlıyorlar.. en güzeli dalgaya vurmak.. sinir olduğunuzu anlarlarsa daha çok üstünüze gelirler..

Back
X