• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik mi? Bekarlık mı?

Bende evlilik için acele ediyorum.Ama sonra evlenince hersey monoton olcak belki bosancam bunlari dusununce vazgeciyorum

Her iki durumunda farkli olumsuzluklari mevcut bana gore. Bekarlar belli yastan sonra cocuk isterler bu nedenle evlenmek amaci icine girerler hele ki 30 lara gelindiyse. Evliler de es ya da onun ailesi tarafindan olumsuz durumlar istesede istemese dogar. Evliler de buna göğüs gererler ya da bosanirlar. Yaslaninca yalniz kalmaktan korkar bekarlar bu nedenle cocuk yok derler hep. Bilmiyorum ya bence belli zamandan sonra tek istenilecek sey cocuk.

Herşey zamanında güzel bence ben bekarlığımı en güzel şekilde yaşadım çok şükür şimdi evliyim insan belli bi zamandan sonra yuvasını kurup çoluk çocuğa kavuşmak istiyor oyuzden bekarlık belli bi yere kadar :)

Herşey zamanında güzel bence ben bekarlığımı en güzel şekilde yaşadım çok şükür şimdi evliyim insan belli bi zamandan sonra yuvasını kurup çoluk çocuğa kavuşmak istiyor oyuzden bekarlık belli bi yere kadar :)
Bende evlenmek ıstıyorum :)

Ailen bekarken de var. İnsanlar neden annesini babasını aileden saymıyor, evlenip yuva kurmak istiyorum diyor. Benim yuvam burası derdim bekarken... Evlenince ne kadar haklı olduğumu öğrendim.
Neden kı eşınle de yenı bı aılen oluyo.Yenı bı aıle kurmakta guzel bısı

bekarken çok mutluydum ama 32 yaşındayım ve busaatten sonra boşanırsam biliyorum ki duygusal açlık yaşayıp olmadık adamlara tutulcam o yüzden macera aramaktansa düzenimi devam ettiriyorum

bekarken çok mutluydum ama 32 yaşındayım ve busaatten sonra boşanırsam biliyorum ki duygusal açlık yaşayıp olmadık adamlara tutulcam o yüzden macera aramaktansa düzenimi devam ettiriyorum
Benim de hayatım da barı var.Ama 30lu yaşlara geldgımde hala benle evlenmezse napıcam bılmıyorum

Bekarlik iyidir. Ama senin evlendiğin kişiye bağlı mutlu edemiyorsa ilgisizse o yuzden de bosanma asamasina kadar geldin bence eşin iyi olsa bekar kalmayi gec cok daha rahat bir hayatin olur mutlu olursun yani

Back
X