- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
Başlık bulamadım..
Çok uzatmadan, yaraları deşmeden, geçmişe inmeden kısa bir yolculuk..
Tanıyan, gören, duyan, gözü kayan bilir.. Dibine kadar bi aşk acısı yaşadım, hayatımın tek doğrusunu bile hak etmeyen adam için..
Düğünüme 6 ay kala, kendi irademle, acılarım beni dürterek ve gözyaslarım değerinde bir ayrılık..
Geçti, gitti bitti..
Kalp yeniden atıyor şimdi..
Hemde nasıl bir atma.. Allah dedi ki; al bu karşılık, al bu duaların, al bu emeklerin, al bu gözyaşların ve al bu hak ettiğin hayatın..
Bak dedi bu mucizen..
Mucize gibi, hediye gibi geldi adamım.. Yaralarıma baktı, sadece baktı.. Sormadı, sorgulamadı, kanatmadı..
Okşadı günlerce, öptü en ağır yaramdan, geçti artık o izler..
Sabretti, bekledi, sevdi.. Herkesten cok sevdi..
Hiç başım okşanmamış meğer, hiç saçlarımdan öpülmemişim, hiç sevilmemiş benim yüreğim meğer..
Ne çok seviyor ve seviliyorum..
Tekrar bi düğün telaşı.. Hiç korkmuyorum!
Arkamdan söylenen bir sürü lafa inat, arkamda dimdik duran adam.. Benim bahşedeceğim hayatım sensin..

Artık adımlar daha sağlam, daha kararlı kararlarım.
İnsan sadece hak ettiğine adamak istiyor ömrü, ve bir hazırlık hiç bu kadar huzur vermiyor..
Yeniden başladık bak.. Dediğimiz gibi..
Hayatın süprizlerinden de korkmuyorum.. Yaşadığım acıların tecrübelerin şimdi tadını çıkarıyorum..
Çok uzatmadan, yaraları deşmeden, geçmişe inmeden kısa bir yolculuk..
Tanıyan, gören, duyan, gözü kayan bilir.. Dibine kadar bi aşk acısı yaşadım, hayatımın tek doğrusunu bile hak etmeyen adam için..
Düğünüme 6 ay kala, kendi irademle, acılarım beni dürterek ve gözyaslarım değerinde bir ayrılık..
Geçti, gitti bitti..
Kalp yeniden atıyor şimdi..
Hemde nasıl bir atma.. Allah dedi ki; al bu karşılık, al bu duaların, al bu emeklerin, al bu gözyaşların ve al bu hak ettiğin hayatın..
Bak dedi bu mucizen..
Mucize gibi, hediye gibi geldi adamım.. Yaralarıma baktı, sadece baktı.. Sormadı, sorgulamadı, kanatmadı..
Okşadı günlerce, öptü en ağır yaramdan, geçti artık o izler..
Sabretti, bekledi, sevdi.. Herkesten cok sevdi..
Hiç başım okşanmamış meğer, hiç saçlarımdan öpülmemişim, hiç sevilmemiş benim yüreğim meğer..
Ne çok seviyor ve seviliyorum..
Tekrar bi düğün telaşı.. Hiç korkmuyorum!
Arkamdan söylenen bir sürü lafa inat, arkamda dimdik duran adam.. Benim bahşedeceğim hayatım sensin..

Artık adımlar daha sağlam, daha kararlı kararlarım.
İnsan sadece hak ettiğine adamak istiyor ömrü, ve bir hazırlık hiç bu kadar huzur vermiyor..
Yeniden başladık bak.. Dediğimiz gibi..
Hayatın süprizlerinden de korkmuyorum.. Yaşadığım acıların tecrübelerin şimdi tadını çıkarıyorum..
'sadece karalamak istedim..