evlilik mi olmasin simdi..

bu saydıklarının hepsi düğün hazırlığında olması çok normal şeyler. yani evine mobilya alıp da sorun yaşamayan bir insan ben tanımıyorum. mutlaka ya taşımada ya monte de ya gelip gitmesinde sıkıntı oluyor. o yüzden bunlara takılma. bende çok ciddi sorunlar zannettim.
ayrıca üzerinde nazar da olabilir. çünkü anladığım kadarıyla çocuğunla birlikte seni çok seven birini bulmuşsun. şu devirde böyle iyi erkek bulmak gerçekten çok zor. millet kendi çocuğuna bile bakmıyor.
bence dua oku kendinize.

Bence normal zaman azaldikca strese bagli tersliklerde artiyo 2.evliliginiz ogrenmis olmaniz lazim kirik dokuk esysyla evlilik olmuyo onemli olan huzurunuz olucak mi?en onemlisi yavrunuz huzur bulucak mi aile her zamn evlilikleri yiptatir en kusursuz guzel evlilikleri bile

Ay benimde öyle oldu. Zor aldık eşyaları mağazanın elinden parasını vermemize rağmen.
Hiç alakası yok sizle. Maşallah hatta ♡

Ail

Ailesinin bana laf vermesine asla musade etmedi evimi dizdim kimseyi karistirmadi elinden geleni fazlasıyla yapiyor neyi nasil istersem oyle yapmak icin ugrasiyor

Galiba bende nazar olduguna inanir oldum

Gül bahçesine girerken dikenlere takılacaksınız elbette,bir de böyle düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…