evlilik mi olmasin simdi..

cigbulutu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
16
4
1
33
Mrb hanimlar artik kafamdakileri yazmazsam deliye baglicam ben daha once evlendim ve ayrildim bes yasinda oglum var ve tekrar evleniyorum nisanlim hic evlenmemis cok zor sartlarda ailesine kabul ettirdi gelip istediler hala kabullenmis degiller ama yapacak biseyleri kalmadi nisanlim cok anlayisli super otesi bir insan

Asil mesele dugune 10 gun kaldi ama hazirliklar cok yipratti bizi herseyimiz ters gidiyor ne alsak ya kirik ya yanlis hayirli bir is yapmaya ugrasiyoruz bir evlilik yolu bu kadar mi dikenli olur ugursuz muyum acaba vazmigecelim simdi bu terslikler yuzunden

Bu arada herkes birsey bu kadar ters gidiyorsa belkide olmamasi icindir diyolar

Tebrik ederim
Bence uğursuzlukla alakası yok illaki her insanın başına düğün arifesinde terslikler gelir.

Mrb hanimlar artik kafamdakileri yazmazsam deliye baglicam ben daha once evlendim ve ayrildim bes yasinda oglum var ve tekrar evleniyorum nisanlim hic evlenmemis cok zor sartlarda ailesine kabul ettirdi gelip istediler hala kabullenmis degiller ama yapacak biseyleri kalmadi nisanlim cok anlayisli super otesi bir insan

Asil mesele dugune 10 gun kaldi ama hazirliklar cok yipratti bizi herseyimiz ters gidiyor ne alsak ya kirik ya yanlis hayirli bir is yapmaya ugrasiyoruz bir evlilik yolu bu kadar mi dikenli olur ugursuz muyum acaba vazmigecelim simdi bu terslikler yuzunden

uğursuzluğa inanmam pek sen sonuna kadar diret bence madem bu kadar memnunsun müstakbel eşinden

sahi burda bir konu vardı onun kadar da değildir bence başınıza gelenler

Üzülme kız, inşallah hayırlısı olur.
Olur böyle aksilikler.
Bak burada bir listeli gelin vardı.
Düğün arefesinde en büyük uğursuzluk odur bence.

Ay ne alakası var? Bizde birşey kırılırsa nazar gitti diye sevinilir.

ne gibi terslikler mesela??
ailelerden kaynaklıysa eşim süper diyosun zaten senın yanında olacak belli
eger evdi eşyaydı mobılyalardakı sorunlar vs. ise takılma bile:)
okyanusu geçip derede boğulmanın lüzumu yok:)

kim diyor onu yahu..
terslik her zaman herşeyde olur..
bu kadar arabeske bağlamayın .. mutlu olmaya bakın..

ne alakası var yahu.bende eskiden böle düşünürdüm ve başladığım işi bırakırdım.sonra baktımki olacaksa bişi oluyor.

havuzlar hijyenik değil dedim çocukları göndermedim ertesi gün isal istifar yatak döşek yattılar.üstelik giden çocuklar sokakta oynarken.

arkadaşları dondurma yer kış günü aman yavrum boğazın şişer yedirmem derim iki gün sonra boğaz enfeksiyonu.

kreşte bakamıyolar hasta oluyor dedim aldım kreşten daha çok hasta oldular.şimdi ise bırakttım oluruna.

sende düşünme lütfen bunlar o işin bırakılmasına delalet değil.

Acaba sana uyarı mı?
Bilemedim ya böyle şeylere inanırım ben, insan sonradan diyor ya hani keşke farkına varsaydım, resmen uyarılmışım diye. Belki ailesi seni çok üzecek, belki ikinci defa boşanmak zorunda kalacaksın. İçini karartmak için yazmadım her şeyi eni konu tart, emin ol öyle evlen.

düğün hazırlıkları mı aman aman.. bir daha evlensem ( Allah korusun tabi :) ) düğünü filan boşverip direk nikahta çözerim olayı: evet , evet hayırlı olsun :super::super:

Ay bizde de oldu davlumbazda buzdolabında yatak odasına koltuklarda herşeyde bi aksilik mutlaka çıktı. Ama hallettik çok şükür. Hayırlı işlerde şeytan çok uğraşırmış öyle düşünün. Hayırlı olsun

Herkesin başına geliyor aksilikler sıkmayın canınızı kendinizden ve nişanlınızdan eminseniz evlenin ama içinizde kuşku varda kırılan dökülene bağlıyorsanız o zaman kararı siz vereceksiniz

Benim mobilyada da çizik vardı. Adamlar taşırken dikkat etmiyo. Ee bunda hayırsızlık var demedim. Sı.tım sıvadım adamları yenisini getirdi.

Sende böyle düşünme. Mutluluklar.

Benim yasim 25 nisanlim 29 yasinda ev bulmakta cok zorlandik buzdolabim darbeli geldi ustelik kuracak adamlar butun posetleri pencereden atmislar ben gormedim butun tozu komsunun evine girmis daha girmeden kotu oldum milletle yatak dolabimin kapaginin aynasi kirik gelmis koltuk takimim yanlis cocuk odasi oldugu gibi yanlis gelmis ve ben bunlarin hepsi kurulduktan sonra farkettim degistirilir diyenler olabilir X fabrikasindan alindi o fabrikada iflas etti

Davetiyem yanlis basilmis butun bunlarin ustune herkes daha erken evi niye tuttunuz niye esyayi duzdunuz diye laf ettiler oysa bir ay kalmisti ayrica butun bunlar icin nakiti tukettik alacagimiz vardi ona guvenirken su zaman kaldi onu alamadik damatlik bile almadik daha bu arada bende beyaz bir abiye giymeye karar verdim dikiliyor daha

Back
X